Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

25.2.16

Tommy Hilfiger Spring/Summer 2016 #IslandHopping


Ο Tommy Hilfiger αν και μετράει πολλά χρόνια στο χώρο της μόδας πρόσφατα αρχίσαμε να τον ανακαλύπτουμε με αφορμή τη νέα συλλογή Spring/Summer 2016.
Είχαμε την τύχη να βρεθούμε στην παρουσίαση της νέας συλλογής για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016, να ενημερωθούμε εκ των έσω, και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε. 
Το μάτι μας χάθηκε στα ιδιαίτερα χρώματα που μας τράβηξαν την προσοχή, τα υφάσματα, την ποιότητα και την κάθε μικρή λεπτομέρεια που δημιουργούν τη νέα συλλογή. Μείναμε ώρες να χαζεύουμε το κάθε ένα κομμάτι ξεχωριστά, και μαζί ταξιδέψαμε μέχρι την Καραϊβική με αποτέλεσμα να ονειρευόμαστε μια Island-Hopping περιπέτεια. Εντύπωση μας έκανε η ποικιλία σε γυναικεία, ανδρικά, παιδικά, denim, παπούτσια, τσάντες και εσώρουχα, αλλά και το πόσο εύκολο είναι να ταιριάξεις το κάθε κομμάτι πετυχαίνοντας χωρίς δυσκολία ένα ιδιαίτερο mix & match για εμφανίσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις. 


Η νέα Ανοιξιάτικη/Καλοκαιρινή συλλογή αποπνέει την άνεση του νησιού με μια σοφιστικέ πινελιά,
το περιπετειώδεις πνεύμα, καθώς οι ναυτικές και εξωτικές επιρροές δημιουργούν μια ιδιαίτερη χρωματική παλέτα σαν ξεπλυμένη από τον ήλιο.
Με πιο απλά λόγια κυμαίνεται γύρω από την χαλαρότητα των διακοπών σε ένα νησί με μία λαμπερή πινελιά. Σαν μια γιορτή των ατελείωτων διακοπών με ένα χαλαρό, πρωτότυπο και άνετο στυλ

Στην κορυφή το αγαπημένο ναυτικό στυλ με δαντελένια δεσίματα, σχοινένιες ζώνες, ανάγλυφα κουμπιά, πολύχρωμα καρό σε ρίγες που κάνουν την διαφορά. Το ναυτικό κόκκινο, λευκό και μπλε συναντούν τα χρώματα της φύσης σε εκλεπτυσμένα κομμάτια με χαλαρή ευκολία στην ένδυση τους.
Στο Vintage Glamour έχει δοθεί ένα φρέσκο twist του σήμερα, όπου το ουδέτερο χακί με στίγματα από κοραλί προσθέτουν μία μποέμικη αίσθηση, δημιουργώντας χρωματικές αντιθέσεις.
Φυσικά δεν λείπουν τα ουδέτερα υφάσματα, οι οργανικοί τόνοι και οι χειροποίητες λεπτομέρειες, με διακοσμητικά στοιχεία σε καφέ ανοιχτό. Την συλλογή συμπληρώνουν το έντονο floral και τα γεωμετρικά σχέδια που επαναπροσδιορίζονται. Η μίξη των υφασμάτων κρίνεται απαραίτητη και είναι το κλειδί για ένα ιδιαίτερο Island-Hopping look.
















 Η συλλογή Spring/Summer 2016 του Tommy Hilfiger είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τον Φεβρουάριο. Περισσότερες πληροφορίες  για τον Tommy Hilfiger θα βρεις στο επίσημο site εδώ και στη σελίδα στο Facebook.

Πως σου φαίνεται η νέα συλλογή Spring/Summer 2016 του Tommy Hilfiger;
Μήπως ετοιμάζεσαι ήδη για Island-Hopping περιπέτειες στη Καραϊβική;

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.

1 σχόλιο: