Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

31.12.15

Favorites of 2015


 Άλλος ένας χρόνος έφτασε στο τέλος του και ήρθε η στιγμή να αποχαιρετίσουμε το 2015! Σήμερα στο τελευταίο ποστ της χρονιάς κάνοντας μια beauty ανασκόπηση, μιλάμε για τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε για την χρονιά που μας πέρασε. Προϊόντα λατρεμένα που πιάσαμε τον εαυτό μας να τα χρησιμοποιούμε ασταμάτητα, χωρίς να τα αλλάζουμε με τίποτα, και επάξια πλέον παίρνουν την θέση τους στα Favorites of 2015.


Θα ξεκινήσουμε με τα προϊόντα περιποίησης που ξεχωρίσαμε, και στον δικό μας τρόπο να μετατρέπουμε την περιποίηση μας σε μια απόλαυση ενός σπα. Φυσικά μιλάμε για την σειρά Glorious Μud από Beauty Formulas που κρύβει την μαγεία της λάσπης στο απολεπιστικό και την μάσκα προσώπου της σειράς. Δεν θα σταθούμε περισσότερο καθώς σου έχουμε μιλήσει αναλυτικά γι' αυτά εδώ.

Για την περιποίηση των άκρων ξεχωρίσαμε επίσης δύο προϊόντα από Beauty Formulas που δεν αποχωριστήκαμε καθόλου όλη την χρονιά. Η Regenerating Hand Cream είναι μοναδική γιατί είναι μια πλούσια θρεπτική κρέμα χεριών νυκτός, Εκτός ότι θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα των χεριών αποτελεί μια ιεροτελεστεία κάθε βράδυ πριν κοιμηθούμε. Ενώ η κρέμα ποδιών Dry & Cracked Skin Cream βοηθάει αποτελεσματικά με τις σκασμένες και ξηρές φτέρνες αφήνοντας απαλά και δροσερά τα πόδια.

Για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου προτιμάμε τα προϊόντα σε μορφή αφρού, και ανακαλύψαμε τον κρεμώδη αφρό με ελιά και λεβάντα της Apivita. Εκτός ότι αφαιρεί εύκολα το μακιγιάζ, καθαρίζει απαλά και είναι κατάλληλο για πρόσωπο και μάτια. Ξεχωρίζει η εύκολη και βολική χρήση του που το καθιστά κατάλληλο για κάθε μέρα.


Στην περιποίηση των μαλλιών μας θα δεις 3 προϊόντα που τα έχεις δει και παλιότερα αλλά για εμάς είναι all time favorites. Με πιο απλά λόγια μόλις τελειώσουν τα αναζητούμε ξανά και ξανά και τα αγοράζουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Την χρονιά που μας πέρασε τελειώσαμε αμέτρητες συσκευασίες από δαύτα έτσι έχουν επάξια την θέση τους στα αγαπημένα μας.

Μιλάμε φυσικά για την μάσκα μαλλιών Honey Treatment Wax από Beauty Formulas με το απίστευτο άρωμα λες και μόλις άνοιξες βάζο με μέλι. Το αποτέλεσμα που δίνει στα μαλλιά είναι ονειρικό, ενώ θρέφει και ενυδατώνει τόσο βαθιά τα μαλλιά, κάνοντας τα απίστευτα μαλακά χωρίς να τα βαραίνει.
Το Miraculous Oil Brushing Express της Garnier χαρίζει λάμψη και περιποιείται με λίγες μονό σταγόνες τα μαλλιά, χάρη στο έλαιο Argan που περιέχει. Εύας ακόμη λόγος που είναι αγαπημένο ότι προσφέρει και προστασία από την θερμότητα έως και 230°C και βοηθάει να στεγνώσουν γρηγορότερα τα μαλλιά. Σίγουρα το πιο πολυ-χρησιμοποιημένο λαδάκι για τα μαλλιά της χρονιάς.
Επίσης από τα αγαπημένα μας δεν μπορούσε να λείπει η κρέμα χωρίς ξέβγαλμα για εντυπωσιακές μπουκλές από Sunsilk. Ενυδατώνει πολύ καλά τα μαλλιά ενώ βοηθάει με μοναδικό τρόπο να αναδειχτούν και να σχηματιστούν ομοιόμορφα οι μπούκλες. Το καλύτερο η εξαιρετικά χαμηλή τιμή του.
.

Στα προϊόντα μακιγιάζ έχουμε παλιότερα αλλά και νέα αγαπημένα που ανακαλύψαμε μέσα στη χρονιά που μας πέρασε.

Και φυσικά ξεκινάμε με το priner ή αλλιώς βάση για πριν το μακιγιάζ. Ξεχωρίσαμε το πασίγνωστο Porefessional από την Benefit για την πλούσια βελούδινη υφή, που χαρίζει ομοιομορφία στους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα για το foundation,την BB cream ή ότι άλλο προτιμάμε. Αν και τσιμπημένη λίγο η τιμή του πάντα ένα travel size είναι ιδανικό γι' αυτή την περίπτωση.
Για το καθημερινό μακιγιάζ μας η μόνη επιλογή μας ήταν η αγαπημένη Miracle Skin Perfector BB Cream της Garnier για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες. Φυσικό ματ αποτέλεσμα, μέτρια κάλυψη και ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα στο λεπτό.
Η λύση στο πρόβλημα που λέγεται μαύροι κύκλοι, κόκκινα σημάδια και τυχόν ατέλειες που έχουμε, ακούει ευλαβικά στο όνομα Camouflage Cream της Catrice. Μια μικρή ποσότητα τοπικά στις προβληματικές περιοχές είναι αρκετή για πλήρη κάλυψη, εύκολο στη χρήση του και από τότε που το ανακαλύψαμε δεν μπορούμε χωρίς αυτό.
Η βάση ματιών Art couture 3in1 Eye Primer της Artdeco καλύπτει τυχόν ατέλειες στα βλέφαρα, αναδεικνύει τα χρώματα των σκιών και τις κρατάει αναλλοίωτες για πολλές ώρες. Απαραίτητη για όσες θέλουμε τα μάτια να κλέβουν τις εντυπώσεις και πειραματιζόμαστε με τις σκιές ή προτιμάμε ήσυχους τόνους χρησιμοποιώντας την μόνη της.

Σταθερή αξία στο μακιγιάζ μας αποτελεί το Honolulu Bronzer της W7. Δεν θα σταθούμε πολύ γιατί σου έχουμε ξαναμιλήσει γι΄αυτό.  Ωραία καφέ-γκρι φυσική απόχρωση που δεν πορτοκαλίζει καθόλου, ιδανική για σκιάσεις στο πρόσωπο. Plus η cutie χάρτινη συσκευασία του.
Το Mary-Lou Manizer Highlighter της The Balm είναι αυτή η μικρή πινελιά λάμψης στο μακιγιάζ μας. Επίσης δεν θα σταθούμε περισσότερο καθώς σου έχουμε ξαναμιλήσει αναλυτικά γι'΄αυτό εδώ.

Δύο πινέλα που δεν αποχωριστήκαμε καθόλου από τότε που τα ανακαλύψαμε είναι το Flat Face Brush από Jessup από ένα σετ Kabuki πινέλων που πήραμε από ebay. Ιδανικό για τοποθέτηση και ανάμειξη Foundation, ΒΒ Cream ή ότι άλλο προτιμάμε για την βάση του προσώπου μας.
Ενώ ξεχωρίσαμε το Blending Brush από τo Heart Starter Kit που κάνει ονειρική ανάμειξη των σκιών στη κόγχη του ματιού. Σου έχουμε ξαναμιλήσει γι' αυτό εδώ.


Η Chocolate Bar από Too Faced είναι η παλέτα που τα περισσότερα μακιγιάζ μας έγιναν με αυτήν. 
Αν όχι αποκλειστικά μόνο με αυτή, σίγουρα κάποια απόχρωση θα χρησιμοποιούσαμε. Οπότε επάξια έχει μια θέση στα αγαπημένα της χρονιάς. Γήινες, καφέ, μωβ, χρυσές και μπρονζέ αποχρώσεις συνθέτουν αυτή την μοναδική παλέτα, ιδανική για να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά μακιγιάζ από καθημερινό έως βραδινό. Αν και σε πολλές παλέτες θα βρεις τέτοιες αποχρώσεις για εμάς η συγκεκριμένη ξεχωρίζει και πάντα ανατρέχουμε σε αυτήν.

Η False Lash Superstar Mascara της L'Oreal είναι η πιο πρόσφατη ανακάλυψη μας αλλά ξεχώρισε για τα δύο βήματα που έχει, primer αλλιώς βάση και χρώμα για τις βλεφαρίδες. Χαρίζει έντονο μαύρο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες με όγκο και μήκος.

Το Black Volcanic Minerals Long Lansting Eyeliner από Korres είναι το πιο έντονο μαύρο μολύβι ματιών που έχουμε χρησιμοποιήσει. Μαλακό σαν βούτυρο, δεν ερεθίζει τα μάτια, μακράς διάρκειας και έντονο εντυπωσιακό βλέμμα.

Το Lip Liner Couture by Color Riche της L' Oreal είναι το μολύβι χειλιών που ξεχώρισε λόγο της σταθερότητας αλλά παράλληλα είναι μαλακό και απλώνεται σαν βούτυρο σαν χείλη. Η απόχρωση Intense Plum είναι μια υπέροχη μπορντό-μωβ απόχρωση από αυτές που προτιμάμε.

Δυο αγαπημένες επιλογές για τα χείλη είναι το Rebel (Satin) και το Taupe (Matte) από Mac. Τα κραγιόν της Mac έχουν αγαπηθεί από πολλές καθώς έχουν έντονη χρωματική απόδοση, απλώνονται ομοιόμορφα στα χείλη, και έχουν μεγάλη διάρκεια. Το Rebel είναι μια υπέροχη μωβ-μπορντό απόχρωση και το Taupe είναι ένα φυσικό καφέ δίνοντας ένταση στο χρώμα των χειλιών μας.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αρκετά βερνίκια νυχιών αλλά η απόχρωση 5412 Romane της Peggy Sage είναι σίγουρα το βερνίκι της χρονιάς. Καταφέραμε να το τελειώσουμε οπότε χρειάστηκε να αντικατασταθεί μέσα στην χρονιά και αυτό σημαίνει πολλά. Υπέροχη μουντή μωβ απόχρωση, έντονη χρωματική απόδοση με δύο στρώσεις, στεγνώνει γρήγορα και η διάρκεια του κυμαίνεται στις 4-5 μέρες.

Beauty μην ξεχάσεις να μας πεις και τα δικά σου αγαπημένα που ξεχώρισες για το 2015!
Αν έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν πες μας τις εντυπώσεις σου.
Μήπως έχουμε κάποιο προϊόν από κοινού αγαπημένο;


Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

5 σχόλια:

  1. Εξαιρετικές επιλογές, κορίτσια! Είδαμε πολλά δικά μας αγαπημένα σε αυτό το post! Καλή χρονιά γεμάτη ομορφιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα όλα κορίτσια!! Καλή χρονιά να έχετε με πολύ αγάπη <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η BB Cream της Garnier ήταν και η δική μου αγαπημένη για το 2015! Πολύ καλή για καθημερινή χρήση! Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. That Too Faced palette is gorgeous! Lovely favourites :)
    xx
    She is Mary

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχη ανάρτηση! Καλή χρονιά με πολλή αγάπη και φυσικά υγεία. Τη μάσκαρα της L'oreal θέλω σίγουρα να τη δοκιμάσω μέσα στο 2016! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή