Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

22.3.16

Zampple Haul | March 2016


Μέσα Μαρτίου και ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο Zampple Haul που έχει γίνει πλέον η αγαπημένη μας συνήθεια. Έτσι κι εμείς επισκεφθήκαμε για ακόμα μια φορά το Zampple και στο σημερινό ποστ ήρθε ή ώρα να δούμε τις επιλογές μας για τον μήνα Μάρτιο, με τα προϊόντα που διαλέξαμε για δοκιμή.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zammple και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε, ρίξε μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να τα μάθεις όλα.


Θα ξεκινήσουμε με τα είδη σπιτιού και τα τρόφιμα που τα τιμήσαμε ιδιαίτερα αυτό το μήνα. Θα αρχίσουμε με ένα γρήγορο σνακ και συγκεκριμένα το Γάλα & Μuesli με σοκολάτα από ΑΒ. Την προηγούμενη φορά δοκιμάσαμε αυτό με φράουλες και είπαμε να δοκιμάσουμε και αυτή του την εκδοχή. Προσωπικά τα δημητριακά τα επιλέγουμε συχνά για να ξεκινήσει η μέρα μας οπότε δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο.
Το τσάι είναι από τα αγαπημένα μας ροφήματα είτε ζεστό το χειμώνα, είτε κρύο τώρα που ζεσταίνει ο καιρός. Το Νestea με γεύση λεμόνι είναι από αυτά που προτιμάμε, οπότε χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκε στο καλαθάκι μας. Με το ίδιο σκεπτικό διαλέξαμε και το Vounisio από Όλυμπος, που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι είναι Ελληνικό τσάι βουνού αλλά και η συσκευασία του που είναι έτοιμο να το πιεις.
Ένα ποτήρι με φρέσκο χυμό είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα μας. Το ενδιαφέρον μας κίνησε η Amita Πρωινό που πλησιάζει πολύ τον φρέσκο χυμό και δεν σου κρύβουμε που ίσα που προλάβαμε να φωτογραφίσουμε γι' αυτή την ανάρτηση.
To ξύδι βαλσάμικο το προτιμάμε για πιο πλούσια γεύση στις σαλάτες μας και το χρησιμοποιούμε πολύ στις μαγειρικές δημιουργίες μας. Όπως ήταν αναμενόμενο μέσα στο καλαθάκι μας βρέθηκε η κρέμα οξύμελου από Gaea με ξύδι βαλσάμικο και θυμαρίσιο μέλι.
Για το βούτυρο τύπου Κέρκυρας Ariston έχουμε ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα στο είδος του αλλά δεν έτυχε μέχρι τώρα να το δοκιμάσουμε. Οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία τώρα και χωρίς δεύτερη σκέψη βρήκε το δρόμο του γυρισμού μαζί  μας.



Θα συνεχίσουμε με τα beauty προϊόντα που αυτόν τον μήνα ήταν μόνο δύο.
Τα Creme Care μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου της Nivea, τα είχαμε δει σε μία παρουσίαση και μας εντυπωσίασαν γιατί περιέχουν σύμπλεγμα από την κλασική αγαπημένη Nivea Creme. Όποτε ήταν μια καλή ευκαιρία για να τα δοκιμάσουμε.
Μια ακόμα επιλογή ήταν η κρέμα ενυδάτωσης με Ιαματικό νερό Hydreane Legere της La Roche-Posay, που φροντίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα με το Ιαματικό νερό και έχει ελαφριά υφή κατάλληλη για κανονικές-μεικτές ευαίσθητες επιδερμίδες.

 Τέλος, σαν κορίτσια που αγαπούν την καθαριότητα δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη η νέα Χλωρίνη Klinex κατά της μούχλας με ενεργό χλώριο. Το συγκεκριμένο υπόσχεται γρήγορη δράση και ότι βοηθάει να καθαρίσουμε αποτελεσματικά και να απολυμάνουμε βακτήρια και μούχλα, οπότε μας τράβηξε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.

Ένας ακόμα μήνας στο Zampple με αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας για το μήνα Μάρτιο;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες.

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

2 σχόλια: