Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

13.6.16

Ντεμοδέ: Ένας γλυκός παράδεισος


Το γλυκοπωλείο Ντεμοδέ το ανακαλύψαμε πρόσφατα και τελείως τυχαία σε μια ξαφνική βόλτα για καφέ με φιλές που μας το πρότειναν. Πρόκειται για μια καραμελένια γωνία, ένα ζαχαρένιο κατάστημα βγαλμένο από παραμύθι, ή με λίγα λόγια είναι ένας γλυκός παράδεισος, που χωρίς δεύτερη σκέψη αποτελεί ένα γλυκό HotSpot που πρέπει να επισκεφτείς.

Πριν αρχίσουμε να σου λέμε για τα ονειρικά ροφήματα του, που φυσικά δεν παραλείψαμε να δοκιμάσουμε, το Ντεμοδέ εντυπωσιάζει μόνο από την μοναδική αισθητική του. Ένας χώρος με πρωταγωνιστή το γλυκό αλλά με φόντο το σπίτι της γιαγιάς, αυτό είναι που το κάνει διαφορετικό και συνάμα μαγικό. Ένας χώρος φιλόξενος, νιώθεις λες και είσαι σπίτι σου, φωτεινός με ζωηρά χρώματα, που συνδυάζει πιο vintage στοιχεία. 

Εκεί θα βρεις ότι παράξενο ρόφημα έχεις ποτέ γευτεί, καθώς θα βρεις πολύ εντυπωσιακά ροφήματα με ιδιαίτερες και διαφορετικές γεύσεις. Δεν σου κρύβουμε πως δεν ξέραμε τι να επιλέξουμε, και κάπου νιώθεις σαν μικρό ανυπόμονο παιδί που λαχταράει οτιδήποτε γλυκό....
Όπως για παράδειγμα ρόφημα Lila Pause, τώρα πλέον την αγαπημένη μας σοκολάτα μπορούμε να την πιούμε στο ποτήρι. Ρόφημα σοκολάτας με τσουρέκι ή μήπως ρόφημα Cheese Cake, ναι καλά διαβάζεις, μιλάμε για το γνωστό γλυκό μόνο που αυτή την φορά μπορείς να το απολαύσεις πίνοντας το.
Φυσικά θα βρεις κι άλλα γλυκά ροφήματα με ιδιαίτερες γεύσεις για να δοκιμάσεις, milkshakes, καθώς φυσικά αν προτιμάς το κλασικό καφέ, χυμό, τσάι ή αναψυκτικό.

Επίσης θα βρεις και διάφορα επιδόρπια αν δεν αρκείσαι μόνο στα ροφήματα. Εμείς δοκιμάσαμε σοκολάβα, που όπως ενημερωθήκαμε είναι μια από τις σπεσιαλιτέ τους. Πρόκειται για ζεστή σοκολατόπιτα με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας. Και γλυκό Lila Pause, σοκολατόπιτα με την γεύση της αγαπημένης Lila Pause και κομματάκια.
Φυσικά έχεις και άλλες επιλογές ανάμεσα σε κέικ, cupcakes, pancakes, macarons, cookies, βάφλες, σιροπιαστά, παγωτό και ότι γλυκό τραβάει η όρεξη σου. Όπως καταλαβαίνεις αν το γλυκό είναι η μικρή σου απόλαυση τότε το Ντεμοδέ είναι ο γλυκός προορισμός για σένα.
Εσύ πάλι που δεν είσαι και τόσο φίλος του γλυκού, θα βρεις και αλμυρές γεύσεις να απολαύσεις όπως γεμιστά bagels ή κρουασάν, που σκοπεύουμε να δοκιμάσουμε στην επόμενη επίσκεψη μας.

Ένα είναι σίγουρο πως το Ντεμοδέ ικανοποιεί όλα τα γούστα για γλυκό και όχι μόνο λόγο της ιδιαίτερης ποικιλίας του, και το απόγευμα μας εκεί μας έμεινε αξέχαστο.
Πάντως σίγουρα για εμάς είναι ένα αγαπημένο γλυκό μέρος στη πόλη για καραμελένια όνειρα.


















Το γλυκοπωλείο Ντεμοδέ βρίσκεται: Λεωφόρος Παύλου Φύσσα 98 & Μυριόφυτου 35, Αμφιάλη, Κερατσίνι, Πρώτος όροφος. Τηλ: 210 4005132
Ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στη σελίδα του Ντεμοδέ στο Facebook.

Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου, αλλά φρόντισε να έχουν μια δόση γλύκας και παραμυθιού μέσα...


Διάβασε επίσης:



FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

2 σχόλια:

  1. Φαίνεται υπέροχο !!! Ευτυχώς είναι μακριά μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη.
      Από τον ησάπ του Πειραιά από έξω περνά λεωφορείο που σε 10 λεπτά σε αφήνει ακριβώς έξω από το μαγαζί! :)

      Διαγραφή