Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

23.4.16

Lactacyd #‎LoveYourselfFirst‬


Η γνωριμία μας με το Lactacyd αρχίζει αρκετά χρόνια πριν όταν μας το σύστησε ο γυναικολόγος μας, έκτοτε τo εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια για την υγιεινή και την φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής.
Όσο και να θεωρείται ταμπού και πολλές γυναίκες δεν τολμούν ή ακόμα και ντρέπονται να μιλήσουν για ευαίσθητα θέματα, έτσι και πολλές φορές δεν πρέπει να παραμελούμε να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα που εστιάζουν στη σωστή φροντίδα και υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας πρώτα και τι πιο ιδανικό απ' το να μας παρέχουμε την κατάλληλη φροντίδα, να ακούμε το σώμα μας, να χαιρόμαστε με την καρδιά μας και να ζούμε την κάθε στιγμή, και με σύμμαχό μας το Lactacyd όλα είναι δυνατά #‎LoveYourselfFirst‬.


Το ξεχωριστό με το Lactacyd είναι πως σέβεται την ευαίσθητη περιοχή και την φυσική ισορροπία της σε κάθε στάδιο της ζωής μας, με προϊόντα προσαρμοσμένα στους ρυθμούς, την καθημερινότητα
και τις ανάγκες μιας γυναίκας.
Η μοναδική σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη με βιολογικό γαλακτικό οξύ, συστατικό που παράγεται φυσικά στην ευαίσθητη περιοχή, με αποτέλεσμα να διατηρεί όξινο pH και να σέβεται τη φυσική οξύτητα της.
Ενώ είναι ήπιο καθώς δεν περιέχει σαπούνι, αλκοόλη, SLS και χρωστικές, και είναι δερματολογικά και γυναικολογικά ελεγμένο.

Το Lactacyd Intimate Washing Lotion είναι κατάλληλο για ήπια καθημερινή υγιεινή
και καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής,
ενώ τα Lactacyd Intimate Cleansing Wipes πρόκειται για απαλά και ήπια μαντηλάκια καθαρισμού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για καθαρισμό και άμεση φρεσκάδα στο λεπτό.
Ενώ με την πρακτική ατομική συσκευασία των Lactacyd Intimate Wipes on-the-go μπορούμε να τα έχουμε πάντα και παντού μαζί μας για αναζωογόνηση και άμεση ανανέωση στη στιγμή.


Το Lactacyd προσφέρει και εξαιρετικά στοχευμένη περιποίηση με ειδικά προϊόντα γυναικείας υγιεινής, προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις ανάγκες που μπορεί να έχουμε. 
Το Lactacyd Pharma Sensitive προσφέρει εξαιρετικά απαλό καθαρισμό, είναι τόσο ήπιο όσο το νερό, και είναι υποαλλεργικά σχεδιασμένο χωρίς άρωμα για την ευερέθιστη ευαίσθητη περιοχή. Ενδείκνυται ιδιαίτερα στην εφηβεία και σε περιπτώσεις αλλεργιών.


Το Lactacyd Pharma with Antibacterials είναι εμπλουτισμένο με αντιβακτηριακούς παράγοντες και εκχύλισμα θυμαριού προσφέροντας αντισηπτικές ιδιότητες και 24ωρη προστασία. Έχει σχεδιαστεί για χρήση κατά την έμμηνο ρύση, την εγκυμοσύνη και την λοχεία αλλά και καταστάσεις με υψηλότερο κίνδυνο όπως άθληση, στενά ρούχα, θάλασσα, πισίνα, σάουνα και ιδιαίτερα τους θερμούς μήνες λόγο της υψηλής θερμοκρασίας.


Το Lactacyd Pharma Soothing είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα μπλε μαργαρίτας και βισαβολόλης προσφέροντας καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μειώνοντας κατά -92% τα συμπτώματα του ερεθισμού και των ενοχλήσεων της ευαίσθητης περιοχής. Ανακουφίζει την περιοχή από τον ερεθισμό, όπως η δυσφορία, ο κνησμός και η ερυθρότητα. Ενδείκνυται συγκεκριμένα για χρήση ως συμπληρωματική θεραπεία κατά των κολπικών λοιμώξεων της ευαίσθητης περιοχής. 


Το Lactacyd Pharma with Antifungal Properties με αντιμυκητιασικούς παράγοντες είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα καλέντουλας και βισαβολόλης, προσφέροντας καταπραϋντικές ιδιότητες. Παρέχει 24ωρη αντιμυκητιασική προστασία και ανακούφιση από τον κνησμό, την αίσθηση καύσου, τον πόνο και τον ερεθισμό που προκαλεί η μυκητίαση. Ενώ έχει ήπιο αλκαλικό pH για την εξασθένιση της μυκητίασης. Ενδείκνυται ως μέτρο πρόληψης ή ως συμπληρωματική θεραπεία κατά της μυκητίασης της ευαίσθητης περιοχής.

Τα προϊόντα της Lactacyd είναι διαθέσιμα στα φαρμακεία, σούπερ μάρκετ και καταστήματα καλλυντικών.
Ενώ η σειρά Lactacyd Pharma είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στα φαρμακεία.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο επίσημο site www.lactacyd.gr και στη σελίδα του Lactacyd στο Facebook.

Μην ξεχνάς να φροντίζεις και να αγαπάς τον εαυτό σου σε κάθε στάδιο της ζωής σου, και για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή, πρόβλημα, ή ακόμα για τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σου μην διστάσεις να απευθυνθείς στο γυναικολόγο σου.

Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας και την δική σου εμπειρία Lactacyd #‎LoveYourselfFirst.

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

3 σχόλια:

  1. τα μαντηλάκια ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία η συγκεκριμένη εταιρία, με προϊόντα που δεν ερεθίζουν την ευαίσθητη περιοχή. Πολύ καλή παρουσίαση κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα προιόντααααααααα
    Elen Mour

    ΑπάντησηΔιαγραφή