Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

19.2.16

Zampple Haul | February 2016


Νέος μήνας και δεν θα μπορούσε να λείπει το καθιερωμένο Zampple Haul που έχει γίνει πλέον η αγαπημένη μας συνήθεια. Έτσι κι εμείς επισκεφθήκαμε ακόμα μια φορά το Zampple και στο σημερινό ποστ ήρθε ή ώρα να δούμε τις επιλογές μας για τον μήνα Φεβρουάριο, με τα προϊόντα που διαλέξαμε για δοκιμή.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zammple και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε, ρίξε μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να τα μάθεις όλα.


Θα ξεκινήσουμε όπως πάντα με τα beauty προϊόντα που επιλέξαμε καθώς αυτός ο μήνας είχε αρκετά νέα και ενδιαφέροντα προϊόντα ομορφιάς.
Από τις πρώτες μας επιλογές ήταν η θερμοπροστατευτική κρέμα ισιώματος Sleek It, και ο αφρός για όγκο Boost it από την σειρά Studio/Pro της L'Oreal. Την συγκεκριμένη σειρά την γνωρίσαμε τον προηγούμενο μήνα και αυτή την φορά επιλέξαμε αλλά δύο προϊόντα που μας κίνησαν το ενδιαφέρον.

Γενικά προτιμάμε τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και φυσικά η νέα Professional Care 1000 της Oral-B δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη. Ήταν ανάμεσα στα προϊόντα που μπορούσαμε να επιλέξουμε και χωρίς δεύτερη σκέψη βρήκε μια θέση στο καλαθάκι του μήνα.

Το σαμπουάν είναι από τα πιο χρήσιμα προϊόντα και πάντα ένα νέο δεν θα πάει χαμένο. Έτσι κι εμείς επιλέξαμε το Pour Homme For Men της Head & Shoulders, καθώς η ξηροδερμία και η πιτυρίδα τυχαίνει ανά διαστήματα να μας απασχολεί. Και το γεγονός ότι πρόκειται κυρίως για ένα ανδρικό σαμπουάν, δεν σημαίνει πως μια γυναίκα δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει.


Θα συνεχίσουμε με τα τρόφιμα και τα είδη σπιτιού που αυτός ο μήνας είχε επίσης πολλά νέα και ενδιαφέροντα προϊόντα και σε αυτές τις κατηγορίες.
Το ξύδι βαλσάμικο το προτιμάμε από το γνωστό απλό ξύδι και όταν είδαμε την κρέμα βαλσάμικου από ΤΟΠ πραγματικά μας εντυπωσίασε. Οπότε διαλέξαμε 2 διαφορετικές εκδοχές (με μέλι & λεμόνι για κρεατικά, με ρόδι & βανίλια για σαλάτες) και ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε στις μαγειρικές μας απόπειρες.

Η μπάρες είναι ιδανικές για ένα γρήγορο σνακ και είναι εύκολο να τις έχεις μαζί σου. Πάντα θα τύχει να έχουμε κάποια μέσα στην τσάντα μας, και μας τράβηξαν την προσοχή η Apple Bar και η Peach Bar από ID.

Στην ίδια φιλοσοφία ενός γρήγορου σνακ είναι και το Γάλα & Μuesli με φράουλες από ΑΒ. Προσωπικά τα δημητριακά τα επιλέγουμε συχνά για να ξεκινήσει η μέρα μας οπότε δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο.

Τον Ελληνικό καφέ τον προτιμάμε σε ειδικές περιπτώσεις και πάντα θα υπάρχει στο σπίτι μας. Αυτή την φορά είπαμε να δώσουμε μια ευκαιρία και να δοκιμάσουμε τον κλασικό από Bravo, που όσο περίεργο και αν σου φαίνεται δεν τον έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν..


Για το τέλος αφήσαμε το καθαριστικό πατώματος της Klinex. Το συγκεκριμένο το έχουμε ξαναδοκιμάσει και μας αρέσει πολύ για το υπέροχο άρωμα του. Στο Zampple το βρήκαμε και σε άλλα υπέροχα αρώματα (λουλούδια της Άνοιξης & άνθη εσπεριδοειδών) που ήταν μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε και άλλες εκδοχές του.


Ένας ακόμα μήνας στο Zampple με αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας για το μήνα Φεβρουάριο;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες.

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

1 σχόλιο:

  1. Δεν το έχω επισκεφτεί γιατί πέφτει λίγο μακρυά για μένα αλλά βλέπω πολύ καλές προσφορές κάθε φορα΄!

    ΑπάντησηΔιαγραφή