Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

22.2.16

The Boy Movie


Όσο περίεργο και να φαίνεται μαγευόμαστε από τις ταινίες που έχουν να κάνουν με μυστήριο και τρόμο. Το The Boy είναι από αυτές τις ταινίες που μας κίνησαν το ενδιαφέρον ακόμα και από το trailer. Έτσι χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε να την δούμε και μέσα από την cine-στήλη μας ήρθε η ώρα να σου μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. 


THE BOY (2016)
Παραγωγή: ΗΠΑ
Είδος: Τρόμου, Θρίλερ
Σκηνοθεσία: William Brent Bell
Σενάριο: Stacey Menear
Ηθοποιοί: Lauren CohanRupert EvansJim Norton, Diana Hardcastle, James Russell
Διάρκεια: 97' λεπτά
Πρεμιέρα: 28 Ιανουαρίου 2016

ΥΠΟΘΕΣΗ
Μία νεαρή Αμερικανίδα αναλαμβάνει μια δουλειά νταντάς σε ένα μικρό απομακρυσμένο αγγλικό χωριό. Όταν φτάνει, ανακαλύπτει ότι το οκτάχρονο αγόρι που θα πρέπει να φροντίσει είναι στην πραγματικότητα μια μεγάλη πορσελάνινη κούκλα, στην οποία οι γονείς φέρονται σαν να είναι πραγματικό παιδί στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τον χαμό του γιου τους. Έχοντας παραβιάσει μια σειρά αυστηρών κανόνων στην φροντίδα της κούκλας, ανησυχητικά γεγονότα κάνουν την Γκρέτα να υποψιαστεί ότι η κούκλα μπορεί να είναι ζωντανή…



Η γνώμη μας:
Το The Boy είναι μια ταινία που από την αρχή θα σε βάλει στην απαραίτητη ατμόσφαιρα ανυπομονώντας να ανακαλύψεις το μυστήριο. Αυτό μας το μεταβιβάζει και μέσα από το σενάριο της ιστορίας και την εξαιρετική φωτογραφία και σκηνοθεσία που προσωπικά απολαύσαμε πολύ. Σκοτεινή όσο πρέπει μας κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο λεπτό, καθώς το φινάλε δεν είναι προβλέψιμο. Η Lauren Cohan στο πρωταγωνιστικό ρόλο μας άφησε κάτι παραπάνω από θετικές εντυπώσεις, καθώς ήταν μια εξαιρετική επιλογή και προσέγγισε άψογα τον ρόλο της.
Βέβαια το The Boy είναι μια ταινία τρόμου που κυμαίνεται στο ίδιο μοτίβο που έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους θεάματα, αφήνοντας μας στο τέλος ανάμεικτα συναισθήματα περιμένοντας κάτι παραπάνω.

Βαθμολογία: 7/10

Περισσότερες πληροφορίες και αποκλειστικό υλικό θα βρεις στο επίσημο site της ταινίας theboymovie.com και στη σελίδα στο Facebook.

Ποια η γνώμη σου για το μυστήριο The Boy;
Μήπως έχεις δει την ταινία; Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας και τις δικές σου εντυπώσεις...

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική μας κριτική και γνώμη για την ταινία.

2 σχόλια:

  1. Θα πάω να τη δω αύριο το βράδυ και πραγματικά ανυπομονώ γιατί όποιος την έχει δει μου λέει ''το φινάλε δεν θα το περιμένεις'' και μου κινεί την περιέργεια!! Μακάρι να όντως να είναι έξω από τα συνηθησμένα το τέλος :) Όμορφο post, μόλις σας ανακάλυψα και πάω να διαβάσω και τα υπόλοιπα posts σας! Φιλιά! xx
    www.thegirlybible.blogspot.gr <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκεφτόμουν να το δω ένα βράδυ, αλλά δίστασα λίγο :P Τώρα μπαίνει σίγουρα στην watchlist μου!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή