Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

25.1.13

Review: Tea Tree by The Body Shop

Hello beauties! Τι κάνετε;
Σήμερα ήθελα να σας μιλήσω για την σειρά Tea Tree της The Body Shop. Πριν κάποιο διάστημα είχα δοκιμάσει το Tea Tree Pore Minimiser (σας είχαμε μιλήσει εδώ) και μιας και έμεινα πολύ ευχαριστημένη θέλησα να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα της σειράς. Προς ευχάριστη έκπληξη μου όμως σε μια από τις επισκέψεις μου στα καταστήματα της The Body Shop, βρήκα ένα πολύ όμορφο σετ που περιείχε κάποια από τα προϊόντα της σειράς σε πιο μικρό μέγεθος, ώστε να τα δοκιμάσω και να δω αν μου αρέσουν προτού τα αγοράσω σε κανονικό μέγεθος.
Πριν όμως σας γράψω την γνώμη μου γι' αυτά θέλω να σας πω για τα οφέλη που έχει το λάδι 
τεϊόδενδρου που είναι και το κύριο συστατικό όλης της σειράς... 
Το λάδι τεϊόδενδρου βοηθά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της επιδερμίδας με τις φυσικές καθαριστικές, καταπραϋντικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητές του. 
Επίσης έχει αντιμηκυτιακή, αντισηπτική, αντιμολυσματική και αντιφλεγμονώδη δράση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θεραπεία για καψίματα, κοψίματα και τσιμπήματα εντόμων.

Tea Tree Skin Clearing Facial Wash
Αυτό το προϊόν καθαρισμού προσώπου καθημερινής χρήσης για επιδερμίδες με στίγματα αφήνει το δέρμα πιο καθαρό και με τακτική χρήση ελαχιστοποιεί μελλοντικές υποτροπές. Αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα χωρίς να ξηραίνει υπερβολικά το δέρμα και βοηθά στον καθαρισμό του προσώπου.

Το λάτρεψα! Το χρησιμοποίησα σε καθημερινή βάση, αφαιρεί την λιπαρότητα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Προσφέρει μια αίσθηση καθαρισμού και φρεσκάδας στο πρόσωπο και μου δίνει την εντύπωση πως το άφηνε και πιο φωτεινό.

Tea Tree Skin Clearing Toner
Αυτή η αναζωογονητική τονωτική λοσιόν για επιδερμίδες με στίγματα προσφέρει όμορφο ματ αποτέλεσμα, αφήνοντας την επιδερμίδα χωρίς γυαλάδα και απομακρύνοντας και το τελευταίο ίχνος  μακιγιάζ, καθαριστικού και ακαθαρσίες.

Επίσης αγαπημένο... Μου αρέσει η δροσιά που αφήνει στο πρόσωπο μου και η αίσθηση απολυτής καθαριότητας. Αφαιρεί ότι μακιγιάζ έχει απομείνει αφαιρώντας μαζί τους ρύπους και τις άχρηστες ουσίες.

Tea Tree Skin Clearing Lotion
Για χρήση μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας με τα προϊόντα Tea Tree.  Αυτό το ελαφρύ, μη λιπαρό τζελ ενυδάτωσης για επιδερμίδες με στίγματα προσφέρει ανάλαφρη ενυδάτωση, απορροφάται εύκολα και περιορίζει τη γυαλάδα για ματ αποτέλεσμα.

Έχει λεπτόρευστη τζελ υφή, ενυδατώνει την επιδερμίδα μου και απορροφάται άμεσα. Την αφήνει ματ, χωρίς λιπαρότητα και χωρίς να την ξηραίνει παράλληλα.


Tea Tree Oil
Καταπραΰνει, έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας. Ταμπονάρετε το πάνω στα στίγματα, χρησιμοποιήστε το σε υδρατμούς για το πρόσωπο ή καταπραΰνετε τα τσιμπήματα από έντομα. Καταπραΰνει, ηρεμεί και δεν ξηραίνει το δέρμα.

Το χρησιμοποίησα κυρίως σε σπυράκια που θέλησαν να κάνουν την εμφάνιση τους απρόσκλητα στην πιο ακατάλληλη στιγμή... 
Βοήθησε άμεσα με τον ερεθισμό που προκαλούν και τα ξήρανε μέχρι να εξαφανιστούν, χωρίς όμως να ξηραίνει την επιδερμίδα.

Ίσως το μόνο που δεν θα αρέσει σε όλες είναι η έντονη μυρωδιά που έχουν όλα τα προϊόντα της σειράς λόγο του συστατικού τους, όμως δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς μετά
από λίγα δευτερόλεπτα αποχωρεί.
Προσωπικά βρίσκω αυτή την μυρωδιά ευχάριστη και δεν με ενοχλεί καθόλου.

Γράψτε μου στα σχόλια...
Γνωρίζατε για την Tea Tree σειρά της The Body Shop; Έχετε δοκιμάσει προϊόντα της;
Ποια η γνώμη σας;

Πολλά φιλιά,
Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική και ειλικρινή μου άποψη και τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα.

14 σχόλια:

  1. Ναιιιιι !!! Αγαπάμε tea tree !!! Χρησιμοποιώ λοσιόν, το pore minimiser & το oil !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχι... φρόντισε να δοκιμάσεις και το σαπουνάκι!! θα το λατρέψεις είμαι σίγουρη :*

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post!
    To tea tree oil είναι πολύ καλό!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω δειγματάκια από την σειρά αυτήν αλλά μόνο το tea tree oil έχω δοκιμάσει το οποίο παρά την έντονη μυρωδιά το λατρεύω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρίσκω εξαιρετική όλη τους την σειρά!
      Χαίρομαι που σου αρέσει :)

      Διαγραφή
  4. Έχω το tea tree oil και έχω μείνει ευχαριστημένη,αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές!Ωραίο review. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ :}
      Προσπάθησε να δοκιμάσεις κ άλλα από την σειρά είμαι σίγουρη ότι θα μείνεις ευχαριστημένη :)

      Διαγραφή
  5. teleia seira koritsia tin latreyw!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. koritsia episkey8eite to blog moy http://irinoyla1youchoose.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ego apla uperagapo to ladaki! m kserenei ta spurakia sto pi k fi ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οραια παρουσιαση!!!εγω χρησημοποιω την σειρα tea tree απο την oriflame και ξερω τα οφελει του τιοδεντρου. οταν θα παω μια επισκεψη απο τα body shop θα την προμηθευτω για να δω εαν εχουν διαφορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πσοσ κοστιζει το σετ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή