Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

20.1.13

Makeup Tutorial: Vampy Look!

Ηello beauties μου!
Κυριακή σήμερα, ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης... ελπίζω να περνάτε πολύ όμορφα :)

Πριν κάποιο διάστημα σας είχα μιλήσει για ένα αγαπημένο μου κραγιόν, δεν είναι άλλο από το LongWearing Lipstick στην απόχρωση L10 της Flormar που σας είχα αναφέρει εδώ και που σε πολλές από εσάς σας άρεσε. 
Όπως σας είχα πει ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά όταν το είχα δει στο κατάστημα και χωρίς δεύτερη σκέψη το πήρα. Καταπληκτική απόχρωση, καταπληκτική ποιότητα και ακόμα πιο καταπληκτική η οικονομική τιμή του. Αυτό λοιπόν το κραγιόν ήταν ο λόγος για να εμπνευστώ ένα μακιγιάζ με ένα πιο Vampy στυλ.

ΠΡΟΣΩΠΟ
Πριν την βάση μου τοποθέτησα ως primer το Tea Tree Pore Minimiser από τα The Body Shop. 
Για να δώσω ένα ομοιόμορφο και φυσικό τόνο στην επιδερμίδα μου χρησιμοποίησα το Fit Me Foundation της Maybelline και κάλυψα μαύρους κύκλους και όποιες ατέλειες με το Fit Me κονσίλερ. Για να σταθεροποιήσω την βάση μου χρησιμοποίησα την Fit Me πούδρα της ίδιας σειράς και εταιρείας και για ένα ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα την τοποθέτησα με πινέλο πούδρας.
Σκιάσεις έκανα με το Honolulu Bronzer της W7 και για μια όψη υγείας στα μάγουλα μου χρησιμοποίησα το Duo Blusher 04 πάλι από την W7. Ολοκλήρωσα τοποθετώντας λάμψη σε ορισμένα σημεία με την Shimmer Powder της Essence από την σειρά 
The Twilight Saga: Breaking Dawn 2

ΜΑΤΙΑ
Στα μάτια δεν ήθελα κάτι το πολύ έντονο καθώς έντονα θα ήταν τα χείλη έτσι λοιπόν εδώ χρησιμοποίησα ως βάση το Eye Primer από την Jordana και σκιές προτίμησα από την Naked 2 παλέτα της Urban Decay. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησα την απόχρωση Foxy σε όλο το κινητό βλέφαρο και για την κόγχη του ματιού την Tease. Έκανα μια γραμμή eyeliner στο πάνω βλέφαρο με το Precision Artliner από την Flormar κάνοντας την πιο χοντρή προς στην άκρη. 
Ολοκλήρωσα φυσικά με αρκετή μάσκαρα χρησιμοποιώντας την FreeStyle Mascara της Volaire και την Collosal Volum' Expess για smoky eyes της Maybelline. Στις κάτω βλεφαρίδες χρησιμοποίησα την Respectissime Ultra-Doux της La Roche-Posay καθώς με βολεύει πολύ 
το βουρτσάκι της.
ΦΡΥΔΙΑ
Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας και δεν πρέπει να τα παραμελούμε καθώς ολοκληρώνουν όλο το look μας . Εδώ προτίμησα να τα σχηματίσω και να τα γεμίσω με σκιά για ένα φυσικό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας το Eyebrow Stylist Set της Essence.

ΧΕΙΛΗ
Ώρα για τα χείλη! Όπως σας είπα είναι η καρδιά και η έμπνευση μου γι' αυτό το μακιγιάζ. Πριν το κραγιόν γέμισα και σχημάτισα τα χείλη μου με το WaterProof Lipliner στην απόχρωση Νο. 201 της Flormar και φυσικά για κραγιόν χρησιμοποίησα το LongWearing Lipstick στην απόχρωση L10 πάλι από την Flormar.

ΝΥΧΙΑ
Ολοκλήρωσα το Vampy Look μου διαλέγοντας μια εξίσου αγαπημένη απόχρωση για το μανικιούρ μου, που δεν είναι άλλη από το Nail Enamel No. 340 από την Flormar.

Ελπίζω να σας άρεσε!
Γράψτε μου στα σχόλια πως σας φάνηκε και αν θα τολμούσατε ένα τέτοιο μακιγιάζ...
Δώστε μου ιδέες και για επόμενα Makeup Looks :)

Πολλά φιλιά,
Σοφία

14 σχόλια:

  1. πανέμορφα όλαααα!!! σου πάνε πολύυυ ^.^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουκλάκι Σοφάκι... πώς γίνεται ακόμα και με Vampy look να είσαι τόσο γλυκιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο look,και όντως σου πάει πολύ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύυυ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε... :)

      Διαγραφή
  4. θαυμαζω την τελεια γραμμη με το eyeliner!!!!
    υπεροχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώωω! και να φανταστείς πως το τελευταίο διάστημα άρχισα να χρησιμοποιώ eyeliner... :)

      Διαγραφή
  5. ΦΑ ΝΤΑ ΣΤΙ ΚΟ !!!!!!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας έχω κάνει tag !!
    http://beautytipsbyniki.blogspot.gr/2013/01/beauty-tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ΥΠΕΡΟΧΟ κραγιόν! Σου πάει πάρα πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ιδανική επιλογή για τις γιορτές κορίτσια!
    Φιλάκιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή