Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

9.1.13

Review: Korres Pomegranate Set (ρόδι)!

Hello beauties! Τι κάνετε;
Σήμερα ήθελα να σας μιλήσω για ένα πακετάκι Korres που είχα πάρει το Καλοκαίρι, το είχα βρει στο φαρμακείο της γειτονιάς μου σε παρά πολύ οικονομική τιμή (μόλις 16 ευρώ) και περιείχε μέσα 3 προϊόντα σε κανονικό μέγεθος . Εγώ διάλεξα το πακετάκι με το ρόδι που είναι για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες, για ηλικίες 20+ και λέει πως προσφέρει ενυδάτωση. Γενικώς είναι παρά πολύ όμορφη κίνηση αξιόλογες εταιρείες όπως ο Korres να βάζουν τέτοιες προσφορές ώστε να μπορούμε να στηρίξουμε Ελληνικές εταιρείες χωρίς να είναι απαραίτητο να διαθέτουμε πολλά χρήματα.
Το πακετάκι μου περιείχε την Κρέμα-Gel ενυδάτωσης με ρόδι, Σαπούνι για το πρόσωπο και το σώμα με ρόδι και ένα Mango Lip Butter, όλα αυτά μέσα σε ένα πολύ όμορφο και πρακτικό νεσεσέρ που είδη το έχω βολευτεί στη τσάντα μου.

Ρόδι κρέμα-gel ενυδάτωσης για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες
Μη λιπαρή, ρυθμιστική κρέμα-gel άμεσης απορρόφησης.
Το βιολογικό εκχύλισμα από Ρόδι, πλούσιο σε τανίνες και πολυφαινόλες, συσφίγγει τους πόρους και τονώνει, ενώ το αλπικό βότανο Epilobium fleischeri ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και προσφέρει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

Χωρίς υπερβολές την λάτρεψα!
Μυρίζει υπέροχα, ενυδατώνει και δροσίζει την επιδερμίδα, απορροφάται άμεσα και αφήνει το δέρμα ματ! Δεν έχω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο να πω  :)

Ρόδι σαπούνι για το πρόσωπο και το σώμα για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες
Με εκχύλισμα Ροδιού και βιολογικό Αμυγδαλέλαιο. Σαπούνι για το πρόσωπο και το σώμα με βάση τη φυτική γλυκερίνη, που καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει το σμήγμα. Το εκχύλισμα Ροδιού, γνωστό για τις ήπιες αντισηπτικές και τονωτικές του ιδιότητες, συσφίγγει τους πόρους και τονώνει την επιδερμίδα. 

Καθαρίζει πολύ όμορφα την επιδερμίδα, χωρίς να την ερεθίζει κάνοντας ήπιο αφρό. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο άρωμα και αφήνει το δέρμα τόσο ματ που πιο ματ δεν γίνεται. Σίγουρα μετά χρειάζεται ενυδάτωση.

Mango Lip Butter
Lip balm πλούσιο σε φυτικά βούτυρα που προσφέρει λαμπερό αποτέλεσμα και ενισχύει το χρώμα των χειλιών. Ο συνδυασμός του βουτύρου Karite με το φυτικό κηρό από Ρύζι μαλακώνει τα χείλη και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση. 

Πλέον έχει γίνει το αγαπημένο μου και δεν το αποχωρίζομαι! Μαλακώνει και ενυδατώνει πολύ ωραία τα χείλη , χρωματίζοντας τα διακριτά και δίνοντας τους μια ελαφριά λάμψη :)

Όλα τα προϊόντα περιέχουν μεγάλης περιεκτικότητας φυσικά συστατικά, είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν Parabens/Mineral Oil/Phthalates/Silicones.

Εσείς έχετε δοκιμάσει προϊόντα Korres; Ποια η άποψη σας;
Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη και σίγουρα θα ξαναδοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία...

Αυτά από εμένα...
Φιλιά πολλά,
Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική και ειλικρινή μου άποψη και τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα.

28 σχόλια:

  1. to sapounaki to exw kai den to allazw me tpt! Poso sou stoixise olo to setaki? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε και εσένα!!
      Όλο το πακετάκι μου στοίχισε 16 ευρώ, το γράφω και στο ποστ.. :)

      Διαγραφή
  2. op mou ksefyge h timoula! mia xaroula :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. i love korres products! i recently bought the wild rose butter! i love the smell and the color!

    great blog! i love finding greek beauty blogs since I just moved to Greece, and nice to find greek products/brands or products that are available here!

    i'm a new follower btw!

    glossedbeauty.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you very much for your kind words.
      Welcome to Greece and our company
      We hope to see you and other comments...
      Good start to your blog too..

      *Forgive me for my bad English

      Διαγραφή
  4. latrevw ta proionta korres!
    poli oraio post!
    episis poli omorfo to blog sas twra p to allaxate!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai egw ta latreyw ta propionta korres!exw arketa!thelw nA dokimasw thn krema me to rodi!pAntws poly wraia einai kmai ayth me to thymarisio meli!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θέλω να δοκιμάσω προϊόντα μακιγιάζ τους :)

      Διαγραφή
  6. Το εχω αυτο το σετακι και μου αρεσει πολυ! Ιδιαιτερη αδυναμια εχω στο lip butter! Γνωριζεις αν μπορει να αγοραστει ξεχωριστα απο το υπολοιπο set;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όλα τα προϊόντα πωλούνται και ξεχωριστά!!
      Και εμένα το lipbutter είναι αδυναμία μου!! <3

      Διαγραφή
  7. Τι ωραίο post...! Πολύ όμορφα τα προϊόντα του ΚΟΡΡΕ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ενω δεν ειναι για την επιδερμιδα μου και την ηλικια μου τα εχω δοκιμάσει και είναι τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχω δοκιμασει την κρεμα ενυδατοσεις και μυριζει απιστευτα αλλα και εχει και αποτελεσμα,αλλα μου εδωσες ιδεα για να δοκιμασω και το σαπουνακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα έχεις λιπαρή επιδερμίδα θα το χαρείς ιδιαίτερα :)

      Διαγραφή
  10. Πολύ ωραία φαίνονται,το σαπούνι θα το δοκιμάσω σίγουρα,έχω τρέλα με τα σαπουνάκια!Τα lip balms του Κορρέ τα έχω στο μάτι εδώ και πολύ καιρό,δεν ξέρω ποιο να διαλέξω!Πολύ καλή προσφορά..

    http://ohmymirrormirror.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έχω το mango που να σου πω την αλήθεια νόμιζα δεν θα μου αρέσει όταν το είδα αλλά έχει γίνει το αγαπημένο μου :)

      Διαγραφή
  11. Καλή χρονιά και σε σένα!! Σε ευχαριστούμε πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαποτε τα λάτρευα τα Κορρες, ωσπου χρησιμοποιησα την κρεμα με το γιαουρτι... το πρόσωπο μου πρηστηκε, εσκασε το δέρμα και εβγαλε πύον και παλευα να το συνεφέρω. Ο δερματολογος με ενημέρωσε ότι δεν ειμαι η μόνη που το επαθε και το τεστ για αλλεργίες εδειξε ότι δεν ειχα αλλεργικο ζήτημα. Και ενα στικ για τα χειλη με χρώμα που ειχα παρει, μου δημιουργησε χειροτερο σκάσιμο από αυτό που ειχα. Εκτοτε τα εκοψα μαχαιρι, παρολο που με κάποια αλλα προιοντα ήμουν ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα που πέρασες όλη αυτή την ταλαιπωρία, ευτυχώς εμάς δεν μας έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό. Πρέπει να προσέχεις πολύ στα προϊόντα που χρησιμοποιείς και πάντα να συμβουλεύεσαι κάποιον ειδικό γιατρό. Πάντως δεν νομίζω να αντέδρασε έτσι η επιδερμίδα σου από μόνη της, κάποιο συστατικό θα το προκάλεσε όλο αυτό ή κάποιο θέμα υγείας που θα πρέπει να ψάξεις εκτενέστερα.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος15/3/13 17:56

    εγω τα εχω λατρεψει τα προιοντα εχω παρει την ενυδατικη κρεμα 24βωρου με αγριο τριανταφυλλο και ειμαι σουπερ ικανοποιημενη,οπως καθως και την κρεμα ματιων,την ενυδατικη μασκα και το τζελ καθαρισμου απο τσαι ! πολυ τελεια!
    stellasbeautyworld.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ καλά!! :)
      Σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω μόλις μου τελειώσει!! :)

      Διαγραφή
  14. eixa parei tin kreme me to rodi paliotera alla den mou eixe katsei kala ...isws exei allaxei sustasi vevaia!
    mou eixe katsei kalutera to agrio triantafullo parolo pou to derma mou einai liparo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάλογα τις ανάγκες του καθενός!!
      Εμένα μου βγήκε πολύ καλή και δε το περίμενα...
      Την αγόρασα δυστακτικά γιατί είχα θέμα με το ρόδι από άλλη εταιρία αλλά στου Κορρέ μου βγήκε σούπερ!!

      Διαγραφή
  15. Παλιότερα είχα πάρει την ενυδατική με άγριο τριαντάφυλλο του Κορρέ & τώρα πήρα αυτή με το ρόδι, όμως και οι 2 μου αφήνουν το πρόσωπο μαλακό μεν, λιπαρό δε. Έχω αρκετά λιπαρό πρόσωπο φαίνεται & δεν είναι κατάλληλες για εμένα. Πάντως, έχουν, όντως, υπέροχο άρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συγκεκριμένη σειρά με το ρόδι είναι για λιπαρές επιδερμίδες δεν ξέρω γιατί δεν σου έκανε δουλειά... καλά αυτό είναι και κάπως υποκειμενικό στο τι μας καλύπτει και τι όχι... αν έχεις πολύ λιπαρό δέρμα θα σε παρέμπεπτα να ρίξεις μια ματιά στο post που έχουμε κάνει με την σειρά tea tree της the bodyshop http://sistersbeaute.blogspot.gr/2013/01/review-tea-tree-collection-body-shop.html

      Γενικά απόσο ξέρω το tea tree κάνει πολύ καλή δουλειά στις πολύ λιπαρές επιδερμίδες (οπότε μπορείς να αναζητήσεις προιόντα που να το περιέχουν) βέβαια έχει πολύ έντονη μυρωδιά αλλά σε μερικά δευτερόλεπτα έχει φύγει, εμένα δεν με ενοχλεί.Εγώ είχα παρεί αυτό το νεσεσεράκι που έχει σε travel size αρκετά πραγματάκια της σειράς για να δοκιμάσω!!
      Αν δοκιμάσεις κάτι θα με ενδιέφερε να ακούσω και την δική σου γνώμη.

      Διαγραφή
  16. Πολύ όμορφο post, παλιά την είχα κι εγώ αυτή την κρέμα και είναι φοβερή! Το lip balm με το ρόδι θέλω εδώ και καιρό να το πάρω, δε ξέρω πως είναι στη γεύση αλλά λατρεύω το χρώμα του :)
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή