Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

23.2.16

Resort 2016 Collection #EssieLove


Δεν σου κρύβουμε, πως πολλές φορές έχει τύχει να ζηλέψουμε τα πολυτελή υφάσματα και τα μεταξωτά, τις έντονες αποχρώσεις και τις ιδιαίτερες υφές, και τα εντυπωσιακά στολίδια, που έχουν καθιερώσει την ποικιλόμορφη κουλτούρα αλλά και την ιδιαίτερη ομορφιά την Ινδίας. Προορισμός που καθόμαστε να χαζεύουμε σε σκηνές από ταινίες του Bollywood με την πιο ξακουστή αγορά.
Εκεί ακριβώς, η Essie με την νέα της συλλογή Resort 2016 Collection μας ταξιδεύει στη Ανατολή και συγκεκριμένα στην Ινδία, μας συστήνει την φετινή εποχή των Resort και μας μετατρέπει σε σταρ του Bollywood.


Η Resort 2016 Collection της Essie αποτελείται από 4 ξεχωριστές και πολύ ιδιαίτερες αποχρώσεις βγαλμένες ακριβώς από αυτήν την μοναδική κουλτούρα που απαρτίζει την Ινδία.
Στη συλλογή θα βρεις ζωηρές και παιχνιδιάρικες αποχρώσεις που δημιουργούν μια εξωτική χρωματική παλέτα. Αποχρώσεις ίσως για τις πιο τολμηρές αλλά που σε κάνουν να θες να πειραματιστείς, και να τις συνδυάσεις για το πιο εντυπωσιακό μανικιούρ που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.


Οι αποχρώσεις: Delhi Dance, Taj-Ma-Haul, Nama-Stay The Night, Going Guru

Για την ποιότητα των βερνικιών της Essie δεν χρειάζεται να σου πούμε πολλά γιατί κάθε φορά μας εντυπωσιάζει. Η σύσταση των βερνικιών είναι μοναδική καθώς δύο στρώσεις χρώματος είναι αρκετές για να καλύψουν την επιφάνεια του νυχιού, για ένα μη διαφανές αποτέλεσμα. Ενώ έχουν υπέροχη εφαρμογή, και το πινελάκι που διαθέτουν είναι ιδανικό για την τοποθέτηση. Στεγνώνουν επίσης αρκετά γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις πολύ ώρα, ενώ η διάρκεια τους κυμαίνεται γύρω στις 4-5 ημέρες. Πάντα όμως μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς απαραίτητα ένα base coat στην αρχή και ένα top coat στο τέλος για άψογο αποτέλεσμα.


Το Taj-Ma-Haul είναι ένα πικάντικο βερικοκί που θυμίζει τα μπαχάρια της Ανατολής. Το Delhi Dance ένα ροζ μεταξωτό που φτιάχνει την διάθεση. Το Going Guru ένα ανοιχτό πράσινο της μέντας, αυτό που έχουμε συνδυάσει με την ηρεμία και τον διαλογισμό. To Nama-Stay The Night ένα πραγματικό μπλε που αναζωογονεί και ξεσηκώνει.


Στις παραπάνω φωτογραφίες μπορείς να δεις ακριβώς τις αποχρώσεις της συλλογής και τα swatches των βερνικιών. Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Essie θα βρεις στο essie.gr και στη σελίδα στο Facebook. Μοιράσου τις Essie δημιουργίες σου χρησιμοποιώντας το hashtag #EssieLove στα social media.

Πως σου φαίνεται η Resort 2016 Collection της Essie;
Ετοιμάζεις ήδη βαλίτσες για Ινδία; Αλήθεια εσύ ποια απόχρωση ξεχώρισες beauty;

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα χρώματα! Το Delhi Dance είναι το αγαπημένο μου απο τα 4! :)

    pinkdaisyloves.blogspot.com.cy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πορτοκαλί πολύ όμορφο και γενικά τα χρώματα είναι ό,τι πρέπει για την άνοιξη :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που να δεις τα χρώματα της ανοιξιάτικης! <3

      Διαγραφή
  3. Φανταστικά χρώματα! Αγαπάμε ESSIE! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή