Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

23.11.15

Winter 2015 Collection #EssieLove


Ο Χειμώνας είναι σίγουρα από τις αγαπημένες μας εποχές. Αν και είναι μουντός ο καιρός και συννεφιασμένος ο ουρανός, ο Χειμωνάς για εμάς ξεχωρίζει. Είναι η εποχή που γινόμαστε σπιτόγατες, αρκούμαστε σε χουχουλιάσματα και cozy καταστάσεις, απολαμβάνοντας ζεστή σοκολάτα με την θέα των κεριών και το άρωμα των ξύλων που καίγονται στο τζάκι. Να κουλουριαζόμαστε ανάμεσα στα σκεπάσματα με τις πιο ζεστές πιτζάμες. Και λόγο του κρύου είναι η εποχή γι' ακόμα πιο πολλές αγκαλιές. Και ανυπομονούμε για το χιόνι και την μέρα που όλα θα είναι κάτασπρα μαγικά.
Βλέπεις έχουμε πολλούς λόγους για να αγαπάμε το Χειμώνα και η Essie μας μεταφέρει στην Winter Wonderland με την νέα Winter 2015 Collection. Εσύ πάλι που δεν βρίσκεις κάτι συναρπαστικό στο Χειμώνα σίγουρα τα χρώματα της νέας συλλογής θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη.


Η νέα Winter 2015 Collection της Essie αποτελείται από 6 μοναδικές αποχρώσεις που μεταφέρουν το Χειμώνα στα νύχια μας. Αποχρώσεις βγαλμένες από τα Χειμερινά σαλέ που μας προετοιμάζουν για μοναδικές αποδράσεις.
Στη συλλογή θα βρεις από τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις που θυμίζουν το χρώμα του πάγου για ένα πιο κομψό look. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κλασικές κόκκινες αποχρώσεις που πάντα είναι all time classic και must-have για το Χειμώνα. Και για όσες αγαπάμε τις πιο dark καταστάσεις τότε θα βρεις πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις, όπως μαύρο με ιριδισμούς στο χρώμα του αμέθυστου και λευκόχρυσο.

Η νέα συλλογή θεωρούμε πως καλύπτει όλα τα γούστα και τις ιδιαιτερότητες, από τις πιο ανοιχτόχρωμες, κλασικές και τις πιο σκούρες αποχρώσεις, που ταιριάζουν μοναδικά μεταξύ τους για ένα πιο εκλεπτυσμένο μανικιούρ.


Οι αποχρώσεις από αριστερά προς δεξιά: Haute Tub, Apres-Chic, Virgin Snow, Peak Show, Altitude Attitude, Shall We Chalet?


Για την ποιότητα των βερνικιών της Essie δεν χρειάζεται να επισημάνουμε πολλά καθώς από την πρώτη εφαρμογή ξεχωρίζουν. Η σύσταση των βερνικιών είναι μοναδική καθώς με δύο στρώσεις από το χρώμα είναι αρκετή για να καλύψουν την επιφάνεια του νυχιού, για ένα μη διαφανές αποτέλεσμα. Ενώ απλώνονται και στρώνουν άψογα, και το πινελάκι που διαθέτουν για την τοποθέτηση είναι ιδανικό και εύχρηστο. Στεγνώνουν επίσης αρκετά γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις πολύ ώρα, ενώ η διάρκεια τους κυμαίνεται γύρω στις 4 ημέρες. Πάντα όμως μην ξεχνάς να τοποθετείς απαραίτητα ένα base coat στην αρχή και ένα top coat στο τέλος για καλύτερο αποτέλεσμα.


Το Haute Tub είναι ένα σκοτεινό μαύρο με παιχνιδιάρικους μωβ ιριδισμούς. Το Apres-Chic είναι ένα ιδιαίτερο λευκόχρυσο. Το Virgin Snow ένα παστέλ λιλά, το χρώμα της παγωμένης λεβάντας. Το Peak Show ρομαντικό παστέλ ροζ. Το Altitude Attitude το κλασικό κόκκινο βγαλμένο από παλιές δεκαετίες. Το Shall We Chalet? είναι ένα βαθύ κόκκινο του ρουμπινιού.


Στις παραπάνω φωτογραφίες μπορείς να δεις ακριβώς τις αποχρώσεις, με τα swatches των βερνικιών. Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Essie θα βρεις στο essie.gr και στη σελίδα τους στο Facebook.

Πως σου φαίνεται η νέα συλλογή βερνικιών Winter 2015 Collection της Essie;
Μην ξεχάσεις να μας πεις στα σχόλια τις εντυπώσεις σου και πως σου φαίνεται...
Αλήθεια ποια απόχρωση ξεχώρισες beauty;


Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

5 σχόλια:

  1. Δώσε μου το ασημί και πάρε μου την ψυχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρωματαρες! Πολύ ωραία παρουσίαση κορίτσια! Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Apres chic!Μου αρέσει πολύ αυτή η απόχρωση για χειμώνα κι ειδικά για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο :)
    xxo
    Anny from Fashion Square

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έρωτας το ασημί!! Πανέμορφη παρουσίαση κορίτσια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Altitude Attitude, Shall We Chalet? και Haute Tub μου άρεσαν ιδιαίτερα! Πολύ όμορφη συλλογή :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή