Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

16.11.15

The Body Shop Christmas 2015 #FeelGoodWonderland


Ήρθε η πιο όμορφη στιγμή της χρονιάς! Χριστούγεννα και όχι δεν τρελαθήκαμε από τόσο νωρίς, αλλά χάρη στην αγαπημένη μας The Body Shop και την χώρα θαυμάτων της μετράμε ήδη αντίστροφα και ανυπομονούμε.
Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε ένα μαγικό #FeelGoodWonderland event για το λανσάρισμα της νέα limited Χριστουγεννιάτικης συλλογής, και μέσα σε αρώματα και πολύ λάμψη πλέον έχει καθιερωθεί πως τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα παρέα με την The Body Shop.
Το Sisters Beaute είχε την χαρά να παρευρεθεί στο κατάστημα Νέου Ψυχικού όπου είχε στολιστεί με τα γιορτινά του και στο σημερινό ποστ σου μεταφέρουμε μια γεύση από εκείνο το ονειρικό, γεμάτο ομορφιά απόγευμα.


Το κατάστημα διακοσμημένο κατάλληλα για την περίσταση, με στολίδια, χρώματα, λάμψη, την νέα συλλογή και πολύ αγάπη, ήταν αρκετό για να μπούμε αμέσως σε Χριστουγεννιάτική διάθεση και πνεύμα. Η νεραϊδούλα της The Body Shop μας υποδέχθηκε και μας πασπάλισε με μαγική χρυσόσκονη, ενώ απολαύσαμε ένα ποτήρι ζεστό αρωματικό κόκκινο κρασί και γλυκίσματα.

Η The Body Shop έχει ξεχωριστή beauty θέση για εμάς με τις καταπληκτικές σειρές σώματος και μπάνιου που διαθέτει. Φέτος λοιπόν τα Χριστούγεννα φόρεσαν τα γιορτινά τους με 3 σαγηνευτικά special edition αρώματα.
Νέα εντυπωσιακή προσθήκη που ξεχωρίζει με την πρώτη μυρωδιά είναι η Frosted Plum με ένα κομψό μείγμα από δαμάσκηνο, μανόλια και νότες πεόνιας. Ενώ για ακόμα μια φορά επέστρεψε η Frosted Cranberry σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων και το ιδιαίτερο Glazed Apple που πρέπει οπωσδήποτε να μυρίσεις.
Και να σου γνωρίσουμε τον Robin το πουλάκι, το χαριτωμένο Χριστουγεννιάτικο σφουγγάρι που θα δώσει μια παιχνιδιάρικη νότα στο μπάνιο μας.




Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της The Body Shop στολίστηκε με την νέα Winter Makeup Collection. Και στην κορυφή του θα βρεις Grooving Gold και Swinging Silver αποχρώσεις με γιορτινή λάμψη για glamorous look που ξεχωρίζει.
Δύο παλέτες σκιών με υπέροχη συσκευασία, για να υιοθετήσουμε τις πιο χειμωνιάτικες αποχρώσεις στο μακιγιάζ των ματιών μας. Νέες festive αποχρώσεις στα Colour Crush βερνίκια νυχιών και κραγιόν. Glitter Eyeliner για μια έξτρα δόση μαγείας και λάμψης, και στην κορυφή του δέντρου το Lip & Cheek Stain και το The Sparkler.




Επίσης στη The Body Shop θα βρεις πανέμορφα πακέτα, στολισμένα και συσκευασμένα Χριστουγεννιάτικα, για να τα προσφέρεις δώρο στους αγαπημένους σου τις φετινές γιορτές.
 Επιλέγοντας συγκεκριμένες συσκευασίες δώρου, η The Body Shop σε συνεργασία με την WaterAid προσφέρουν ασφαλές, πόσιμο νερό σε οικογένειες. 





Giving has never felt so good!



Sisters Beaute σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση παρέα με την αγαπημένη μας The Body Shop.


Με αγαπημένες φίλες Bloggers/Youtubers.
Μαίρη από Made in Heart και Κατερίνα από The KM Projects.


Μαζί με τις υπόλοιπες Bloggers in Action.
Κατερίνα από The KM Projects, Βίκυ από Vicky's Style και Αλεξάνδρα από Study About Fashion.





Και θα τελειώσουμε λέγοντας πως Hapiness Made Here χάρη στη The Body Shop.
Εσύ είδες τη νέα limited Χριστουγεννιάτικη συλλογή της The Body Shop; Μην ξεχάσεις να μας πεις πως σου φαίνεται και τι ξεχώρισες.

Βρείτε την The Body Shop στο www.thebodyshop.gr και στη σελίδα της στο Facebook για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσου για τα τελευταία νέα.

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.

4 σχόλια:

  1. ω κορίτσια!
    φέρατε λίγο πιο κοντά τα Χριστούγεννα!!
    Φιλιά!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα μετά πως να μην τα θέλεις όλα?? Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω bodyshop να καταθέσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σειρά frosted plum και το τέλειο σφουγγαράκι για το μπάνιο έκλεψαν την παράσταση! Φιλιά κορίτσια, χάρηκα που σας είδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα επενδυσω και φέτος στο glazed apple, όπως και περισυ! Το άρωμα cranberry δεν με ενθουσίασε, αλλά το plum συναγωνίζεται το μηλαρακι! Τα χριστούγεννα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα thebodyshop! Καλοφορετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή