Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

12.9.13

Summer Favorites 2013 Edition!

Hello beauties! Τι κάνετε;
Πως τα περάσατε το καλοκαίρι;

Αν και εμείς φέτος δεν καταφέραμε να πάμε κάπου διακοπές, ωστόσο δεν αφήσαμε το γεγονός αυτό να χαλάσει την διάθεση μας, και έτσι όλο και κάποιο μπανάκι βρεθήκαμε να κάνουμε στην θάλασσα εδώ κοντά στην Αθήνα.

Ωστόσο πολλά προϊόντα δοκιμάσαμε αυτό το διάστημα που μας πέρασε και έτσι σκεφτήκαμε πως ένα ποστ με τα αγαπημένα μας προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε, στη συνέχεια ξεχωρίσαμε και στο τέλος λατρέψαμε για το καλοκαίρι θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον...

Αν περιμένετε να δείτε προϊόντα μακιγιάζ τότε θα σας απογοητεύσουμε, στα αγαπημένα μας δεν συμπεριλαμβάνονται πέρα από τα βασικά. Το καλοκαίρι ειδικά η επιδερμίδα μας χρειάζεται περισσότερη φροντίδα λόγο της ζέστης, του ήλιου και της αλμύρας και σε αυτό κυρίως εστιάσαμε: στην ενυδάτωση, στην περιποίηση και στην αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας μας. 


Σίγουρα δεν μπορούσε να λείπει το αντηλιακό προσώπου μας και δεν είναι άλλο από το αγαπημένο μας Capital Soleil Dry Touch της Vichy. Ιδανικό για τις μικτές/λιπαρές επιδερμίδες μιας και αφήνει το απόλυτο ματ αποτέλεσμα. Με λεπτόρευστη υφή, απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνος γυαλάδας, ενώ η υψηλή αντηλιακή προστασία του από τις UVA/UVB ακτινοβολίες, με υποαλλεργική σύνθεση και χωρίς parabens το καθιστά κατάλληλο ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες ή ακόμα και για βάση πριν το μακιγιάζ.

Για τις μέρες εκείνες που θέλαμε να έχουμε μια ελαφριά κάλυψη, ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο πρόσωπο και αντηλιακή προστασία μαζί, κατάλληλη ήταν η BB Divine Care της Carroten που σας έχουμε ξανά αναφέρει εδώ. Για μια πιο καλοκαιρινή νότα η νέα Volumizing WaterProof Mascara της Erre Due στην απόχρωση 02 Electric Blue ήταν υπεραρκετή. Έντονο μπλε χρώμα και ωραίο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες. H συγκεκριμένη όμως μας δίχασε λίγο λόγο ότι αργεί να στεγνώσει ωστόσο είναι πραγματικά αδιάβροχη και δεν πρόκειται να αλλοιωθεί (τσεκαρισμένο). 
Λίγο από το αγαπημένο μας Lipgloss Island Berry της Hawaiian Tropic στα χείλη και ήμασταν έτοιμες! Δεν κολλάει καθόλου στα χείλη, αφήνει ένα ελαφρύ χρώμα, ενώ προσφέρει SPF 25 προστασία και έχει φανταστικό άρωμα/γεύση.


Από αντηλιακά για το σώμα αυτά που εμείς ξεχωρίσαμε είναι το Coppertone Sunscreen και το Αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με θαλάσσια λεβάντα και πρόπολη από την Apivita. Εξαιρετικά και τα δύο με ελαφριά και λεπτόρευστη υφή, απορροφούνται άμεσα χωρίς να αφήνουν τυχόν ασπρίλες, ενώ προστατεύουν την επιδερμίδα από τον ήλιο με SPF 30. 

Από λάδια μαυρίσματος ξεχωρίσαμε το Tropical Blend επίσης από την Coppertone και το Αντηλιακό λάδι μαυρίσματος και προστασίας από την Solene. Και τα δύο αφήνουν μια μεταξένια λάμψη στην επιδερμίδα, έχουν εκπληκτικό καλοκαιρινό άρωμα, συν ότι προσφέρουν χαμηλή αντηλιακή προστασία ενώ απορροφούνται εύκολα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;


Η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται πολύ από τον ήλιο εδικά που είμαστε πολύ ανοιχτόχρωμες οπότε πάντα ένα After Sun μας είναι απλά απαραίτητο. Φέτος αγαπημένη μας έγινε η ενυδατική και δροσιστική κρέμα-gel για μετά τον ήλιο από την Apivita κατάλληλη για πρόσωπο και σώμα με θαλάσσια λεβάντα και αλόη. Ενυδατώνει και καταπραΰνει άμεσα την επιδερμίδα αφήνοντας μια πολύ ωραία αίσθηση δροσιάς, ενώ η λεπτόρευστη υφή της σε μορφή κρέμας - gel απορροφάται πραγματικά άμεσα. 

Φυσικά δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε το κλασικό πλέον και υπερλατρεμένο Ιαματικό νερό της Avene. Γνωστές και οι χρήσεις και οι ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει, αλλά ειδικά αγαπημένο το καλοκαίρι για την απίστευτη δροσιά και αναζωογόνηση στην στιγμή. Θα συνεχίσει να είναι αγαπημένο ever οπότε στα 50ml είναι ιδανικό για να το έχουμε πάντα και παντού μαζί μας.

Για το Sensibio H2O της Bioderma είχαμε ακούσει τα καλύτερα και φέτος το καλοκαίρι είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε. Σε μορφή λοσιόν είναι πανεύκολο στην χρήση του, ενώ αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα ματιά (ακόμα και το αδιάβροχο) οπότε δεν χρειαζόμασταν τίποτα άλλο για το ντεμακιγιάζ μας. Χωρίς άρωμα και χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς το καθιστά κατάλληλο ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, και αν και θεωρούμε τσιμπημένη την τιμή του στο Pharmasofia μπορείτε να το βρείτε πολύ οικονομικά. 

Ένα ακόμα προϊόν που είναι απαραίτητο ειδικά το καλοκαίρι αλλά και όλο το χρόνο είναι το αποσμητικό. Εμείς λατρέψαμε το Powder Fresh της Neutro Roberts για το εκπληκτικό πουδρένιο άρωμα που έχει, για την αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που προσφέρει ενώ καταπολέμα αποτελεσματικά τυχόν κακοσμίες.


Για το τέλος αφήσαμε τα προϊόντα περιποίησης και styling που χρησιμοποιήσαμε για τα μαλλιά μας. Το Elvive Extraordinary Oil της L'Oreal είναι από τα οικονομικότερα λαδάκια που κυκλοφορούν στην αγορά. Περιέχει εκχυλίσματα από 6 πολύτιμα λουλούδια,  ενώ μερικές σταγόνες στις άκρες των μαλλιών είναι αρκετές για έξτρα περιποίηση και λάμψη. 

Και πλέον για το αγαπημένο φυσικό και ατημέλητο look στα μαλλιά μας λατρέψαμε τα Studio Matt & Messy επίσης από την L'Oreal (Salt Spray και κρέμα μους). Σας έχουμε ξαναμιλήσει αναλυτικά γι' αυτά εδώ και συνεχίζοντας να τα χρησιμοποιούμε θα έχουμε το Summer Beach Hair Look που αγαπάμε ακόμα και τον χειμώνα.

Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μας για το καλοκαίρι που μας πέρασε! 
Είδη πλέον έχουμε μπει στο φθινόπωρο, και αν και προτρέχουμε ανυπομονούμε για τον χειμώνα 
που λατρεύουμε και οι δύο μας :)
Μοιραστείτε μαζί μας και τα δικά σας αγαπημένα για το καλοκαίρι ή πείτε μας αν έχετε δοκιμάσει κάποιο δικό μας...

Πολλά φιλιά
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Οι απόψεις είναι προσωπικές και ειλικρινής σύμφωνα στην δική μας εμπειρία.

13 σχόλια:

  1. τα δικα μου αγαπημενα : ιαματικο νερο Evian και Avene, αντιηλιακα Nivea, after sun Nivea, ΒΒ CREAM GAURNIER, ορός νύχτας ESTEE LAUDER για την πολυ απαλη του υφη, autan εναντια στα κουνουπια και πολυ πολυ lip balm dalon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραία όλα! Το Studio Matt & Messy sprey το είχα μάθει/διαβάσει από εσάς και το πήρα κι εγώ μιας και έψαχνα κάτι για τα μαλλάκια μου για το Καλοκαίρι! Το λάτρεψα! Ήδη είμαι στο δέυτερο μπουκαλάκι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφο post, όμορφες φωτογραφίες... όπως πάντα!!! Και όλα πολύ πολύ όμορφα!!! <3
    xxx αγάπες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά από τα αγαπημένα σας προϊόντα και στα δικά μου αγαπημένα κορίτσια!
    Vichy Apivita & Avene πάντα πρώτα στη λίστα μου!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ομορφα τα αγαπημενα σας!Καλο φθινοπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ξεχασα και το λαδακι μαλλιων που εχετε στη φωτο (αληθεια το προηγουμενο σχολιο μου φαινεται ή δεν το ανεβασα η τρελη?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oute egw vaftika polu to kalokairi!!!! :D
    mou aresoun ta agapimena sas..merika apo auta (opws to neraki bioderma kai to vichy dry touch) einai kai dika mou agapimena! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ ωραια ολα, εχω το matt & messy για beach hair και μου αρεσει πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολυ ομορφα ολα...βλεπω το Bioderma δεν λειπει απο καμια...:)

    Vaso by mybeautymap.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραία προιόντα.. Θέλω να αγοράσω το λαδάκι..
    Join us.. <3
    http://chicates.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα αντιηλιακά της Vichy και της Solene τα αγάπησα και εγώ φέτος το καλοκαίρι, ειδικά της Solene μυρίζει πολύ ωραία! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τη μάσκαρα της Erre DUe τη χρησιμοποίησα πολύ το καλοκαίρι, ειδικά τη μπλε <3
    Σας έχω βραβειάκι,περάστε μία βόλτα από το blog μου
    http://maquillage-bylila.blogspot.gr/2013/09/liebster-blog-my-second-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχ, το αντηλιακό της Solene έχει φανταστικό άρωμα!! Το λάτρεψα φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή