Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

26.9.13

Back to School Makeup!

Αν και για εμάς έχουν περάσει τα σχολικά χρόνια σίγουρα πολλές νεαρές φίλες αυτής της beauty παρέας θα πηγαίνουν σχολείο ή θα είναι φοιτήτριες! Με την έναρξη λοιπόν της νέας σχολικής χρονιάς σκεφτήκαμε να σου δείξουμε ένα γρήγορο μακιγιάζ άκρως φυσικό και νεανικό, που το μόνο που χρειάζεσαι είναι ελάχιστο χρόνο και τα απολύτως απαραίτητα προϊόντα...
Το συγκεκριμένο μακιγιάζ σίγουρα είναι αγαπημένο μας και συχνά το προτιμάμε κι εμείς στις καθημερινές μας εμφανίσεις, είναι κατάλληλο για να πας το πρωί στο σχολείο ή για μια πρωινή βόλτα (ή και ακόμα για να πας στην δουλειά) και για όσες επιθυμούν να δείχνουν φρέσκες, λαμπερές και ανανεωμένες.
Πάρε λοιπόν χαρτί και μολύβι και κράτα σημειώσεις...


Φυσικά θα ξεκινήσουμε από το πρόσωπο και εδώ το μόνο που χρειάζεσαι είναι ενυδάτωση και μια ελαφριά κάλυψη, οπότε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα (ή αλλιώς BB cream) είναι η ιδανικότερη επιλογή για σένα. Σε περίπτωση που έχεις μαύρους κύκλους, σπυράκια, κοκκινίλες ή οποιοδήποτε άλλη ατέλεια μπορείς να τοποθετήσεις τοπικά λίγο κονσίλερ. Ενώ μια ελαφριά πούδρα θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σου και θα απομακρύνει την όποια λιπαρότητα.


Για τα μάτια σου ένα καφέ μολύβι και μια καφέ μάσκαρα είναι υπεραρκετά για να τα τονίσεις όμορφα. Για λίγο πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μολύβι στις ρίζες των βλεφαρίδων σου και να το σβήσεις απαλά με το σφουγγαράκι που έχει. Ένα απαλό ρουζ στα ζυγωματικά σου είναι το ιδανικό για ένα χρώμα υγείας στα μαγουλάκια σου. Επίσης μπορείς να περάσεις λίγο από το ρουζ στα βλέφαρα σου, αυτό θα προσθέσει μια έξτρα γλυκύτητα και νεανικότητα.


Για το τέλος αφήσαμε τα χείλη και σίγουρα δεν πρέπει να παραλείψεις το αγαπημένο σου ενυδατικό χειλιών. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα lip gloss για ένα ζουμερό, λαμπερό αλλά ταυτόχρονα νεανικό αποτέλεσμα. Ενώ άμα είσαι κορίτσι του κραγιόν τότε ένα απαλό κραγιόν στο χρώμα των χειλιών σου είναι η καλύτερη και πιο ευκολοφόρετη επιλογή.


Στη φωτογραφία μπορείς να δεις το αποτέλεσμα ενώ στην παρακάτω λίστα θα βρεις όλα τα προϊόντα που επέλεξα εγώ να χρησιμοποιήσω γι΄αυτό το μακιγιάζ.
Στα προτείνω γιατί είναι αξιόλογα και οικονομικά αλλά δεν είναι απαραίτητο να έχεις ακριβώς τα ίδια, μπορείς να επιλέξεις ότι σου αρέσει και επιθυμείς εσύ...

ΠΡΟΣΩΠΟ
Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector (Μικτές ή Λιπαρές επιδερμίδες)
Maybelline Fit Me Concealer
Flormar Pretty Compact Powder

MATIA
Maybelline Master Smoky Shadow-Pencil (Smoky Chocolate)
Seventeen Magic Definition Mascara (02 True Brown)
Essence Multi Colour Blush (20 Fashionista)

ΧΕΙΛΗ
Korres Mandarin Lip Butter (Purple)
Essence Stay With Me Lipgloss (04 Trendsetter)
Essence Lipstick (53 All About Cupcake)

Αυτή ήταν η πρόταση μας για ένα νεανικό φυσικό μακιγιάζ που μπορούν να κάνουν όσες τώρα ξεκινάνε και θέλουν να είναι περιποιημένες στο σχολείο!
Μοιράσου μαζί μας εμπειρίες από το σχολείο, το δικό σου αγαπημένο καθημερινό μακιγιάζ ή ότι άλλο θέλεις εσύ...

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

7 σχόλια:

  1. Τελειες επιλογες και πολυ ομορφο look!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post κορίτσια, πολύ ωραίο μακιγιάζ... και... μα τι ωραίο κορίτσι??? <3
    Κουκλί Σοφάκι μου ! :)
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο και φυσικό μακιγιαζ..χωρίς υπερβολές!
    Ιδανικό για το σχολείο..:)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ομορφο look. Κουκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί όμορφες φωτογραφίες! Όμορφο & φυσικό μακιγιάζ επίσης :) μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απλό και πολυ όμορφο,τελειο απο Essence το All About Cupcake.

    ΑπάντησηΔιαγραφή