Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

21.11.12

Review: La Roche-Posay!

Hello beauties! Τι κάνετε;
Σήμερα σας ετοίμασα ένα ποστ για να σας πω την γνώμη μου για 5 προϊόντα της
La Roche-Posay που παραλάβαμε πριν καιρό... 
Μας τα έστειλε η  assetOgilvy εκ μέρους της Loreal Cosmetique Active και την ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας έδωσε να τα δοκιμάσουμε.
Τα συγκεκριμένα τα δοκίμασα προσωπικά εγώ έτσι θα σας πω την δική μου άποψη μόνο.

Eau Thermale
Θα ξεκινήσω με το ιαματικό νερό της La-Roche Posay. Τέτοιου τύπου προϊόντα είναι πασίγνωστα νομίζω σε όλες. Είναι πλούσιο σε σελήνιο και έχει αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, απομακρύνει τους ερεθισμούς, έχει απαλυντική δράση, καταπραΰνει το ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα και ενισχύει τη δράση της ενυδατική φροντίδας. 
Προσωπικά μου αρέσει να το χρησιμοποιώ για να ολοκληρώσω τον καθημερινό μου καθαρισμό προσώπου ή όποτε νιώσω την ανάγκη ότι χρειάζομαι λίγη δροσιά και φρεσκάδα. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο σώμα, μετά την αποτρίχωση, το ξύρισμα, τις αισθητικές επεμβάσεις, την έκθεση στον ήλιο κ.α.

Hydraphase Intense Serum
Από τα αγαπημένα μου προϊόντα! Ορός εντατικής ενυδάτωσης που διαχέει και συγκρατεί το νερό στο δέρμα για άμεση αντιμετώπιση των γραμμών αφυδάτωσης. Περιέχει κλάσματα υαλουρονικού οξέως,  αργινίνη, σερίνη και φυσικά το ιαματικό νερό της La-Roche Posay.
Ενυδατώνει την επιδερμίδα και της χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας, δροσιάς και καθαρότητας. Η υφή του είναι λεπτόρρευστη σε μορφή gel που απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λιπαρότητα. Επίσης μου αρέσει πολύ και η συσκευασία του που είναι με αντλία.

Toleriane Ultra
Ενυδατική κρέμα για το ευαίσθητο ακόμα και αλλεργικό δέρμα. Το δέρμα μου είναι κανονικό/μεικτό αλλά το τελευταίο διάστημα έχει παρουσιάσει αρκετές ευαισθησίες, ερεθίζεται και κοκκινίζει κυρίως όταν φεύγω από την σχολή μακιγιάζ που όπως καταλαβαίνετε πειραματιζόμαστε.
Το συγκεκριμένο λοιπόν προϊόν πραγματικά με ενθουσίασε! Ήρθε την κατάλληλη στιγμή για μένα... Καταπραΰνει άμεσα την επιδερμίδα μου και μειώνει τον ερεθισμό χάρη στο ενεργό συστατικό Neurosensine που περιέχει.
Ενυδατώνει και αφήνει απαλό το δέρμα και απορροφάται εύκολα. Δεν περιέχει συντηρητικά/paraben/άρωμα/αλκοόλη/χρωστικές/λανολίνη και η συσκευασία του εκτός ότι έχει αντλία έχει και ερμητικό κλείσιμο. Αυτό σημαίνει ότι δεν επιτρέπει την επαναφορά του μη χρησιμοποιημένου προϊόντος αποτρέποντας την επιμόλυνση.

ISO-UREA
Γαλάκτωμα σώματος για ξηρό και τραχύ δέρμα. Περιέχει ουρία για την αντιμετώπιση της ξηρότητας και A.P.F. (παράγοντας ενεργοποίησης πρωτεασών ) που ενισχύει την δράση της ουρίας και της απολέπισης της επιδερμίδας.
Πλούσια υφή που προσωπικά εμένα που έχω κανονικό δέρμα θέλει λίγη ώρα να απορροφηθεί. Ενυδατώνει το δέρμα και το αφήνει πιο λείο και βελούδινο. 
Την βρίσκω ιδανική για πιο ξηρές επιδερμίδες που χρειάζονται εντατική φροντίδα. 

Respectissime Ultra-Doux
Μάσκαρα για θρέψη  και διαχωρισμό. Κατάλληλη ακόμα και για ευαίσθητα μάτια και για άτομα που φορούν φακούς επαφής. Χωρίς paraben, χωρίς άρωμα, υπο-αλλεργική και ελεγμένη για νικέλιο. Περιέχει 94% φυσικά συστατικά (φυσικές μεταλλικές χρωστικές, γλυκερίνη, βούτυρο καριτέ, έλαιο argan, φυσικό σύστημα γαλακτοματοποιητών και φυσικά κεριά).
Θρέφει και διαχωρίζει χωρίς να δημιουργεί κόμπους και να ξηραίνει τις βλεφαρίδες. 
Δεν ερεθίζει τα μάτια. Χαρίζει φυσικό χρώμα και καμπύλη στις βλεφαρίδες έχοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα γι' αυτό την θεωρώ ιδανική για καθημερινό μακιγιάζ.
Το βουρτσάκι της είναι μικρό, εύκαμπτο και ακριβείας κάνει την εφαρμογή εύκολη ακόμα και στα σημεία που είναι δύσκολο να προσεγγιστούν.

Τελικά αυτό το ποστ μου βγήκε μεγαλύτερο απ' όσο περίμενα γι' αυτό ελπίζω να σας άρεσε και να μην σας κούρασα διαβάζοντας μέχρι εδώ...
Εσείς έχετε δοκιμάσει προϊόντα από την La Roche-Posay; Ποια η γνώμη σας;
Κάποιο αγαπημένο;

Πολλά φιλιά,
Σοφία

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική και ειλικρινή μου άποψη και ότι μου έστειλε η εταιρεία τα προϊόντα δεν επηρεάζει την γνώμη μου.

5 σχόλια:

  1. Χρησιμοποιώ αυτή τη μάρκα για καθαρισμό προσώπου και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη!Πολύ ωραίο το ποστ σου.Ξεχώρισα το 2ο και το 3ο προϊόν που θα φροντίσω να δοκιμάσω σύντομα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο review ! Έχω χρησιμοποιήσει το effaclar, πολύ καλό ήταν... Καθάριζε πολύ πολύ καλά το πρόσωπό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κορίτσια γειά σας, καταπληκτικό review, χρησιμοποιώ το ιαματικό νερό της La-Roche Posay και είναι τέλειο, είμαι πολύ ευχαριστημένη :)
    Φιλάκια χχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω σαν τρελή να δοκιμάσω το serum!! Mόνο καλά λόγια ακούω!! :)
    http://thebeautyfairyblog.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. prepei na perasw mia bolta....apo t body shop...:)
    http://passionglitter.blogspot.gr/2012/11/blog-post_24.html exete brabeio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή