Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

12.5.16

Haul from L'Oreal Family Sales Bazaar


Πριν αρκετό διάστημα διοργανώθηκε το L'Oreal Family Sales, που ουσιαστικά πρόκειται για ένα bazaar για τους υπαλλήλους, τις οικογένειες και τους φίλους του ομίλου. Δεν σου κρύβουμε πως εδώ και πολύ καιρό θέλαμε να πάμε, και αυτή την φορά είχαμε την χαρά να εξασφαλίσουμε μια πρόσκληση για την είσοδο μας εκεί. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήγαμε για μερικές beauty αγορές σε ήδη αγαπημένα μας προϊόντα αλλά και σε νέα που μας φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική, με αρκετή ποικιλία στα προϊόντα σε πιο οικονομικές τιμές που πραγματικά την ξεχωρίσαμε. Στο σημερινό ποστ πάμε λοιπόν να δούμε πιο αναλυτικά τι επιλέξαμε για τις αγορές μας, και περιμένουμε να μας πεις και την δική σου γνώμη αν έχεις δοκιμάσει κάτι.


Ξεκινάμε με προϊόντα μαλλιών που σίγουρα κάποια τα έχεις ήδη ξαναδεί, οπότε είπαμε να τα προμηθευτούμε ξανά.
Από Garnier επιλέξαμε το σαμπουάν Fructis Fresh για κανονικά/που λαδώνουν γρήγορα μαλλιά. Ένα προϊόν που αγοράζουμε ξανά και ξανά και το προτιμάμε, ειδικά αν έχεις μαλλιά που λαδώνουν γρήγορα σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσεις.
Επίσης ξαναπήραμε πάλι από Garnier το Fructis Color Resist, ένα αγαπημένο διφασικό λαδάκι που απευθύνεται κυρίως σε βαμμένα μαλλιά για λάμψη και φροντίδα.Υπέροχο άρωμα, απαλή ανάλαφρη υφή και για οικονομικό λαδάκι μαλλιών είναι κάτι που αξίζει να ρίξεις μια ματιά καθώς προσφέρει και προστασία από την θερμότητα.
Από L'Oreal επιλέξαμε το αγαπημένο μας Matt & Messy Salt Spray ένα προϊόν που σε βοηθά να δώσεις στα μαλλιά σου το ατημέλητο look που παίρνουν μετά την παραλία. Το χρησιμοποιούμε κυρίως τους Καλοκαιρινούς μήνες οπότε προστέθηκε χωρίς καμία σκέψη στο καλαθάκι μας. Δεν θα πούμε περισσότερα καθώς μπορείς να διαβάσεις ένα αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει για όλη την σειρά εδώ.
Συνεχίζουμε με ακόμα ένα προϊόν από την L'Oreal και συγκεκριμένα την κρέμα για ίσιωμα Hot Liss από την σειρά Studio Line. Υπόσχεται λεία μαλλιά, πιο εύκολο ίσιωμα και έχει θερμοπροστατευτική τεχνολογία. Μας φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και ήταν μια καλή ευκαιρία για να την δοκιμάσουμε.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο μας Elvive Extraordinary Oil σαμπουάν θρέψης. καθώς το χρησιμοποιούμε το τελευταίο διάστημα και μας έχει αφήσει εντυπωσιασμένες. Αν έχεις ξηρά μαλλιά σίγουρα στο προτείνουμε.
Επίσης ένα ακόμα σαμπουάν που δεν πέρασε απαρατήρητο είναι το Elvive Ολική Αναδόμηση που απευθύνεται σε φθαρμένα μαλλιά χωρίς ζωντάνια. Το βρήκαμε σε μια μεγάλη οικονομική συσκευασία και ήδη βρήκε την θέση του στη μαμά της παρέας.


Συνεχίζουμε με δύο αποσμητικά από Garnier και συγκεκριμένα το Clean Sensation 48h και το Invisible 48h που υπόσχεται να μην αφήνει λεκέδες στα ρούχα σου. Μας φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα και εκτός από πολύ οικονομικά το αποσμητικό είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιούμε καθημερινά και πάντα είναι απαραίτητο.
Στην περιποίηση του προσώπου μας φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα δύο προϊόντα καθαρισμού επίσης από την Garnier. Συγκεκριμένα από την σειρά Pure Active το Charcoal Scrub με ενεργό άνθρακα όπου βοηθά με την λιπαρότητα και τα μαύρα στίγματα, κι ένα gel καθαρισμού κατά του σμήγματος και των ατελειών που υπόσχεται ότι συσφίγγει ορατά τους πόρους. Δεν σου κρύβουμε πως ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε.
Από Vichy επιλέξαμε το Aqualia Thermal Eye Roll-On που πρόκειται για μια κρέμα ματιών-ενυδατικό gel σε μορφή roll-on με ιαματικό νερό και αποσυμφορητικές ιδιότητες για τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους που θέλαμε πολύ καιρό να δοκιμάσουμε.


Δύο λαδάκια για τα μαλλιά που είχαμε εδώ και καιρό στην beauty wishlist μας και χωρίς δεύτερη σκέψη τα επιλέξαμε καθώς τα βρήκαμε και πολύ οικονομικά, είναι από την Kerastase το πασίγνωστο Elixir Ultime Oil αλλά και το Chronologiste Jasmin De Minuit με υπέροχο άρωμα γιασεμί που χρησιμοποιείται και ως άρωμα σε μορφή ελαίου για τα μαλλιά.
Συνεχίζουμε με το διάσημο Mythic Oil της L'Oreal Professionnel που ήδη έχουμε δοκιμάσει και αγαπάμε. Αυτή την φορά το βρήκαμε σε ένα πολύ οικονομικό σετ μαζί με το σαμπουάν της σειράς οπότε ήταν τέλεια ευκαιρία να το ξαναπάρουμε.


Τελειώνουμε με τα προϊόντα μακιγιάζ και το λατρεμένο μας Magic Touch Instant Blur της σειράς Skin Perfection από L'Oreal. Είναι από τα αγαπημένα μας για πριν το μακιγιάζ και έτσι αντικατέστησε το ήδη υπάρχων που τελείωσε.
Επίσης βρήκαμε και τις πολυσυζητημένες κρεμώδης σκιές Color Tattoo 24h της Maybelline οπότε επιλέξαμε μια γκρι-ανθρακί απόχρωση (65 Immortal Charcoal) ιδανική για smoky μάτια.
Ένα ακόμα προϊόν για smoky μακιγιάζ που επιλέξαμε είναι το Superliner Smokissime της L'Oreal σε μια καφέ απόχρωση (102 Brown Smoke). Ουσιαστικά πρόκειται για σκιά σε μορφή στυλού με ειδικό σφουγγαράκι για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
Επίσης δεν θα μπορούσε να λείπει μια μάσκαρα και μιλάμε για την Big Eyes Volum' Express της Maybelline με δύο διαφορετικά βουρτσάκια για τις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες.
Το Glam Bronze Eau De Soleil της L'Oreal μας κίνησε πολύ την περιέργεια καθώς είναι bronzer σε υγρή μορφή κατάλληλο ειδικά για τώρα το Καλοκαίρι για ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Φυσικά δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε και ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε και να δούμε την χρήση του.
Το Color Show Designer Nail Art Pen της Maybelline το έχουμε ξαναδοκιμάσει και στο παρελθόν και είναι ιδανικό για εύκολα και γρήγορα σχέδια στα νύχια. Ουσιαστικά είναι βερνίκι σε μορφή στυλού και με την ευκαιρία πήραμε και άλλες αποχρώσεις.

Αυτές ήταν οι αγορές μας από το L'Oreal Family Sales.
Ελπίζουμε να πήρες μερικές ιδέες για ψώνια που ίσως θες να κάνεις...
Μήπως έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; Μήπως σου κίνησε το ενδιαφέρον κάποιο προϊόν που θα ήθελες να δεις σε μελλοντικό review στο Sisters Beaute;
Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου...

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Τα προιόντα έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

3 σχόλια:

  1. το τζελ Pure Active απο Garnier ειναι αγαπημένο μου! νομίζω θα το λατρέψετε! απλά λιγη προσοχή όχι κοντά στα μάτια! :) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα είναι υπέροχα!! Με γεια σας!! To Glam Bronze Eau De Soleil ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωωω πολλές και όμορφες αγορές! Να τα χαρείτε όλα κορίτσια!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή