Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

11.3.16

All you need is... GLOV


Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ντεμακιγιάζ! Όσο σημαντικό είναι το μακιγιάζ στην εμφάνιση μας ακόμα πιο σημαντικό είναι το σωστό ντεμακιγιάζ μετά, και η σωστή φροντίδα και περιποίηση του προσώπου μας. Με σκοπό να αφαιρέσουμε απολύτως όλα τα υπολείμματα από την επιδερμίδα μας ώστε να είναι καθαρή, λαμπερή και υγιής. Όπως καταλαβαίνεις αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα καθώς όταν φροντίζουμε την επιδερμίδα μας να είναι υγιής κάνοντας ντεμακιγιάζ, τότε και το μακιγιάζ μας μετά θα αναδεικνύει περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Σε αυτό το σημείο όμως πρέπει να παραδεχτούμε κάτι, πόσο βαρετή είναι η διαδικασία του ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώντας βαμβάκι, δίσκους ντεμακιγιάζ, γαλάκτωμα, λοσιόν, σαπούνι, ειδικά προϊόντα για τα μάτια και το αδιάβροχο μακιγιάζ, νερό Micellaire, μαντηλάκια, λάδι ή αφρούς καθαρισμού, και ένα σωρό ακόμα προϊόντα που αυτή η λίστα δεν θα είχε τελειωμό. Κάνοντας έτσι την διαδικασία του ντεμακιγιάζ χρονοβόρα, σε έναν ατελείωτο μαραθώνιο για να καταφέρουμε επιτέλους να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ από το πρόσωπο μας.
Ειδικά αν είμαστε κουρασμένες από μια γεμάτη μέρα στους ρυθμούς την καθημερινότητας, τότε το ντεμακιγιάζ φαντάζει εκείνη την στιγμή ότι χειρότερο καθώς το μόνο που θέλουμε είναι να χαλαρώσουμε.

Το Glov ήρθε για να αλλάξει ολοκληρωτικά και να μείνει στο ντεμακιγιάζ μας με το... γάντι, καθώς πρόκειται για μια νέα μέθοδος ντεμακιγιάζ μόνο με νερό και τίποτα άλλο. Είχαμε την χαρά να το γνωρίσουμε στην παρουσίαση πριν αρκετό καιρό και πραγματικά έχουμε εντυπωσιαστεί.
Πλέον το All you need is... Glov έχει γίνει και δικό μας μότο, καθώς και εκείνες τις δύσκολες κουραστικές ημέρες, το ντεμακιγιάζ δεν φαντάζει πλέον μια βαρετή διαδικασία αλλά αποτελεί μια ευχάριστη και χαλαρωτική συνήθεια, αφού όπως συνηθίζουμε να λέμε έχουμε το Glovάκι μας...


Το μυστικό του Glov βρίσκεται στην μικροτεχνολογία του με μικροΐνες σε σχήμα αστερίσκου που έχουν την ιδιότητα να παγιδεύουν ή αλλιώς να μαγνητίζουν ακόμα και το πιο βαρύ και αδιάβροχο μακιγιάζ, τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα, αφαιρώντας αποτελεσματικά, γρήγορα και εύκολα μόνο με νερό το μακιγιάζ. Δεν είναι εμποτισμένο με κανένα προϊόν ντεμακιγιάζ ή κάποια άλλη ουσία, και η ιδιαιτερότητα του είναι πως οι μικροΐνες του είναι 30 φορές λεπτότερες από τις ίνες βαμβακιού και 100 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα. Έτσι λοιπόν σε σύγκριση με τους κοινούς δίσκους βαμβακιού που χρησιμοποιούμε για ντεμακιγιάζ και που μετακινούν την βρωμιά, το Glov μαγνητίζει και εγκλωβίζει τα υπολείμματα και το μακιγιάζ.


Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε πως το ύφασμα του είναι πολύ απαλό, δεν ερεθίζει την επιδερμίδα, δεν μουτζουρώνει, και εκτός ότι πραγματικά αφαιρεί το μακιγιάζ (ακόμα και την μάσκαρα) μόνο με νερό και την χρήση αυτού του μαγικού γαντιού, αφήνει πεντακάθαρη και απαλή την επιδερμίδα και παράλληλα κάνει μια ήπια-ελαφριά απολέπιση στο πρόσωπο.
Το δοκιμάσαμε μέχρι και με πιο βαρύ, έντονο και αδιάβροχο μακιγιάζ και λειτούργησε εξίσου αποτελεσματικά.
Επίσης η διαδικασία του ντεμακιγιάζ με το Glov είναι παρά πολύ χαλαρωτική και εύκολη και βρίσκουμε συνέχεια αφορμή για να το χρησιμοποιήσουμε, ενώ ούτε στο ελάχιστο πλέον δεν φαντάζει βαρετή ή δυσάρεστη. 

Η χρήση του πανεύκολη καθώς βρέχεις το Glοv μόνο με κρύο ή ζεστό νερό (εμείς προτιμάμε χλιαρό), και με απαλές και κυκλικές κινήσεις χωρίς να τρίβεις αφαιρείς από τα μάτια, το πρόσωπο και το λαιμό το μακιγιάζ.
Σε κάποια σημεία που ενδεχομένως να πρέπει να επιμένεις (στη μάσκαρα ή κάποιο αδιάβροχο προϊόν) δεν χρειάζεται να τρίψεις, απλά κράτα για λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω το Glov στο σημείο εκείνο και συνέχισε πάλι με απαλές και κυκλικές κινήσεις.
Μια εξίσου ωραία χρήση του είναι για να αφαιρείς τις μάσκες προσώπου πιο εύκολα.

Μετά την χρήση του το Glov καθαρίζετε στο χέρι με νερό και σαπούνι δημιουργώντας αφρό. Ξεπλένεις σε τρεχούμενο νερό, στραγγίζεις και το αφήνεις να στεγνώσει κρεμασμένο από το κορδελάκι του, ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Το Glov διαρκεί για τουλάχιστον 3 μήνες με καθημερινή χρήση ή για 100 περίπου χρήσεις. Αυτό σημαίνει πως αν δεν το χρησιμοποιείς καθημερινά θα σου διαρκέσει ακόμα περισσότερο.


Το Glov κυκλοφορεί σε 3 διαφορετικά μεγέθη για να βρεις το μέγεθος που σου ταιριάζει.
• Glov Comfort: είναι το πιο μεγάλο, ουσιαστικά είναι ένα πετσετάκι με 4 γωνίες για ακριβείς ντεμακιγιάζ των ματιών, και μια μεγάλη επιφάνεια ιδανική για έντονο και βαρύ μακιγιάζ.
• Glov On-The-Go: είναι σε σχήμα γαντιού με 2 μεσαίες επιφάνειες ιδανικό για ταξίδια ή να το έχεις πάντα μαζί σου στην τσάντα σου.
• Glov Quick Treat: είναι το πιο μικρό που εφαρμόζει στο δάχτυλο του χεριού. Ιδανικό για να διορθώσεις το μακιγιάζ σου και να σβήσεις οποιαδήποτε ατέλεια ή μουτζούρα στη στιγμή.


Αξίζει να σημειωθεί πως το Glov είναι φιλικό προς το περιβάλλον καθώς με την χρήση του δεν παράγονται απορρίμματα από πλαστικά μπουκάλια και δίσκους βαμβακιού, ενώ δεν χρησιμοποιούμε χημικά υγρά και ουσίες. Επίσης δεν είναι υγρό και μπορείς να το έχεις εύκολα παντού μαζί σου και να ταξιδέψεις χωρίς περιορισμό
Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο, δεν επηρεάζει το φυσικό pH της επιδερμίδας, ενώ είναι κατάλληλο για ευαίσθητες, ξηρές, λιπαρές ή με ακμή επιδερμίδες.

Το Glov δεν ερεθίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα καθώς χρησιμοποιείτε μόνο νερό και αποφεύγονται τα τεχνητά και χημικά συστατικά που περιέχονται στα κοινά προϊόντα ντεμακιγιάζ.
Αφαιρεί το περιττό σμήγμα γεγονός που το καθιστά κατάλληλα για τις λιπαρές επιδερμίδες, και απομακρύνει το 99,9% των βακτηρίων του δέρματος για τις επιδερμίδες με ακμή.
Επίσης καθαρίζει χωρίς να αφαιρεί το φυσικό υδρολιπιδικό στρώμα της επιδερμίδας, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για τις ξηρές επιδερμίδες.


Τέλος, βρίσκουμε το Glov αρκετά οικονομικό (Comfort 24.90€ / On-The-Go 17.90€ / Quick Treat 7.90€) σε σχέση ποιότητας-τιμής και αν αναλογιστούμε τα χρήματα που χαλάμε στα κοινά προϊόντα ντεμακιγιάζ.

Το Glov μπορείς να το βρεις μέσω του e-shop του Glov εδώ και στα Hondos Center.
Επίσης περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο www.glov.gr και στη σελίδα τους στο Facebook.

Το Glov έφερε την επανάσταση και άλλαξε όλη την διαδικασία του ντεμακιγιάζ μας με το... γάντι.
Εσένα beauty πως σου φαίνεται; Ακόμα να το ανακαλύψεις;
Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου.

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

2 σχόλια:

  1. πολύ καλό φαίνεται,πολύ ωραίο ποστ κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι ερωτευμένη με το On The go! Υπέροχη παρουσίαση girls :)
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή