Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

10.2.16

Valentine Nails | 4 Ideas with love...


Με αφορμή την γιορτή του έρωτα ήρθε η ώρα να μεταφέρουμε τον ρομαντισμό στο μανικιούρ μας.
Στο σημερινό λοιπόν ποστ ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με ένα αγαπημένο θέμα, που δεν είναι άλλο από τα νύχια. Καθώς με ένα εντυπωσιακό μανικιούρ μπορείς να δώσεις στυλ στην εμφάνιση σου.
Έτσι λοιπόν επέλεξα να σου δείξω 4 διαφορετικές ιδέες εμπνευσμένες από τον Αγ. Βαλεντίνο για άκρως αγαπησιάρικα και ρομαντικά Valentine Nails.
Όπως είναι αναμενόμενο βασικό στοιχείο είναι οι καρδιές και επικρατεί το ροζ και το κόκκινο χρώμα, είτε πιο παστέλ αλλά και πιο έντονο φούξια, και διάφοροι απλοί συνδυασμοί που αμέσως σε βάζουν σε in love mood.
Μην περιμένεις να δεις περίπλοκα και δύσκολα σχέδια καθώς προτίμησα εύκολα και απλά σχεδιάκια ή συνδυασμούς χρωμάτων, που δεν χρειάζονται πολύ χρόνο και μπορεί να τα κάνει ο καθένας.

Παρακάτω θα βρεις φωτογραφίες από κάθε σχέδιο για να πάρεις έμπνευση καθώς και τα προϊόντα που επέλεξα να χρησιμοποιήσω. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να έχεις ακριβώς τα ίδια αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι εσύ επιθυμείς...


Ξεκινάμε με ένα αρκετά εύκολο και απλό σχέδιο με μια παραλλαγή του αγαπημένου πουά.
Επέλεξα να βάψω όλα τα νύχια με άσπρο βερνίκι και με την βοήθεια ενός dotting tool (μπορείς να χρησιμοποιήσει και τσιμπιδάκι ή οδοντογλυφίδα ή ακόμα και την μύτη από ένα στυλό χωρίς μελάνι) έκανα κόκκινες βούλες. Για μια ρομαντική πινελιά στον αντίχειρα αντί για πουά έκανα 3 μικρές καρδιές και στον παράμεσο μια μεγάλη καρδιά με χρυσό glitter. Αν πιάνει λίγο το χέρι σου χρησιμοποιώντας ένα πινελάκι μπορείς να την κάνεις και με πιο ακρίβεια.

Wycon Cosmetics / Nail Lacquer N.227
Essie / Aperitif
Seventeen / Super Shine 529


Ο συνδυασμός φούξια, ασημί και μαύρο αποπνέουν δυναμισμό για μένα. Γι' αυτό και τα επέλεξα για το συγκεκριμένο σχέδιο.
Η καρδιά και οι βούλες έγιναν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο σε αντίθεση φούξια-μαύρο, χρησιμοποιώντας ένα dotting tool (αλλά μην ξεχνάς πως εναλλακτικά το τσιμπιδάκι ή οδοντογλυφίδα ή ακόμα και η μύτη από ένα στυλό χωρίς μελάνι είναι σύμμαχοι σου). Και έτσι για να κάνει την διαφορά έκανα τον μέσο ασημί.

Maybelline New York / Color Show The Blushed Nudes in 449 Crimson Flush
Essie / Apres-Chic
L'Oreal Paris / Color Riche 702


Ένα παστέλ-κουφετί χρώμα δίνει πάντα μια πιο ρομαντική νότα σε όποια απόχρωση κι αν το επιλέξεις. Εδώ έχω χρησιμοποιήσει ένα ανοιχτό παστέλ ροζ σε όλα τα νύχια και με την βοήθεια πάλι ενός dotting tool σχεδίασα μαύρες καρδούλες, το σήμα κατατεθέν της ημέρας. Μπορείς να σχεδιάσεις και μια ευθεία γραμμή κάτω από τις καρδιές και να τις κάνεις να μοιάζουν σαν μπαλόνια. 

Maybelline New York / Color Show The Blushed Nudes in 447 Dusty Rose
Korres / Myrrh & Oligoelements Nail Colour in 98 Metallic Black


Κι αν δεν πιάνει πολύ το χέρι σου μην ανησυχείς μπορείς να μεταφέρεις το ρομαντικό στυλ στα νύχια σου με μια πιο chic πινελιά. Αγαπημένη μουντή μωβ-ροζ απόχρωση σε όλα τα νύχια σε συνδυασμό με ένα top coat με φύλλα χρυσού δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Peggy Sage / Perfect Lasting Nail Lacquer in 5412 Romane 
L'Oreal Paris / Color Riche Top Coat in Gold Leaf

Εσύ beauty τι θα επιλέξεις για το μανικιούρ σου εν όψη της γιορτής του έρωτα;
Ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις ρομαντικό look οπότε πάρε τα βερνίκια σου, παίξε με τα χρώματα και ξεκίνα. Απαραίτητα το κόκκινο και το ροζ σε όλες τους τις αποχρώσεις, και φυσικά καρδούλες παντού.
Μην ξεχάσεις να μου πεις πιο σχέδιο ξεχώρισες... καθώς μοιράσου μαζί μας και τις δικές σου δημιουργίες με το hashtag #SBnails #sistersbeautegr στα social media.
Φιλιά και να αγαπάς και να το δείχνεις κάθε μέρα, όλη μέρα όσο πιο πολύ μπορείς, με οποιαδήποτε στιγμή και ευκαιρία.

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.

2 σχόλια: