Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

30.11.15

Think before you buy | Smart Buys


Το να βολτάρουμε στα μαγαζιά και να πηγαίνουμε για ψώνια είναι αγαπημένη συνήθεια, και δική μας αλλά και πολλών άλλων γυναικών. Μα όπως και να το κάνουμε είναι ωραίο να χαλαρώνεις λίγο από την καθημερινότητα και να σε φροντίζεις λίγο παραπάνω. Είτε αγοράζοντας κάτι μικρό για σένα και να σε κακομαθαίνεις, είτε διαλέγοντας μικρά δωράκια για τους αγαπημένους σου, που η χαρά που ανταμείβεσαι στην έκφραση τους δεν περιγράφεται.

Σκεφτόμενες την αγαπημένη μας συνήθεια και ανάμεσα σε σκέψεις και συναντήσεις,
γεννήθηκε η ιδέα του να διοργανώσουμε ένα μοναδικό Meet & Greet στα Focaccino, με θέμα συζήτησης φυσικά την κοινή μας αγάπη. Το Shopping!

THINK BEFORE YOU BUY | SMART BUYS
Το Sisters Beaute μαζί με τις Bloggers in Action σε προσκαλούν να γνωριστούμε από κοντά, και να μάθουμε τα πάντα από μια ξεχωριστή καλεσμένη. Συμβουλές για έξυπνες αγορές και να ενημερωθούμε για ότι συμβαίνει στην αγορά. Παράλληλα ένα να απολαύσουμε ένα καφεδάκι και να γευτούμε υπέροχες λιχουδιές από τα Focaccino.

Σε περιμένουμε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 στις 18:00μ.μ. στα Focaccino (Λεωφόρος Ποσειδώνος 32, Παλαιό Φάληρο). Εύκολη πρόσβαση με τραμ, στάση Πάρκο Φλοίσβου.
Δήλωσε συμμετοχή στη φόρμα που θα βρεις εδώ γιατί υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε στο bloggersinactioninfo@gmail.com
και στο Facebook Event.

Φόρα την πιο καλή σου διάθεση και σε περιμένουμε εκεί!

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

#bloggersinaction #thinkbeforeyoubuy #smartbuys #focaccino

2 σχόλια: