Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

20.9.15

Zampple Haul | September 2015


Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ και πλέον επανερχόμαστε στους κλασσικούς ρυθμούς της πόλης, αν και αναπολούμε τις χαλαρές στιγμές των διακοπών.
Βέβαια δεν το βάζουμε κάτω και φορώντας το χαμόγελο μας επισκεφθήκαμε και αυτόν τον μήνα το αγαπημένο μας Zampple. Και στο σημερινό Zampple Haul ήρθε η ώρα να δούμε παρέα τις επιλογές μας για τον μήνα Σεπτέμβριο.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zammple και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε, ρίξε μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να τα μάθεις όλα.


Φυσικά σαν δηλωμένες beauty lovers θα ξεκινήσουμε από το beauty προϊόντα που βρίσκουμε και πιο ενδιαφέροντα. Αυτό το μήνα δεν επιλέξαμε πολλά προϊόντα σχετικά με την ομορφιά, παρά μόνο τρία.
Τα Dry Sampoo (ξηρά σαμπουάν) της Batiste τα πρωτογνωρίσαμε πριν μερικούς μήνες που ήρθαν επιτέλους στην Ελλάδα. Καθώς ήταν multi-try είπαμε να το ξαναπροτιμήσουμε και αυτή την φορά επιλέξαμε το Original.

Για την συνέχεια επιλέξαμε 2 αποσμητικά καθώς πάντα χρησιμεύουν. Αυτό της Noxzema το έχουμε δοκιμάσει και στο παρελθόν κι έχουμε μείνει πολύ ικανοποιημένες. Επί της ευκαιρίας λοιπόν είπαμε να το πάρουμε. Το συγκεκριμένο είναι με άρωμα Memories με ήπια και διακριτική μυρωδιά που θυμίζει φρεσκάδα, είναι σε μορφή roll-on Και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Είπαμε να επιλέξουμε και ένα αντρικό αποσμητικό και συγκεκριμένα το Body Refresh Original της STR8. Θεωρούμε πως θα είναι πολύ ενδιαφέρον για τους άντρες της παρέας μας. Εμείς θα πούμε μόνο πως μυρίζει υπέροχα και ότι είναι εύχρηστο χάρη στη μορφή roll-on.


Στην συνέχεια περνάμε στα τρόφιμα και στην κορυφή τις λίστας είναι το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο της Άλτις. Αυτό που μας έκανε εντύπωση να το διαλέξουμε ήταν πως είναι με ελιές από τα αγαπημένα μας Χανιά Κρήτης, και δεν γινόταν να μην το δοκιμάσουμε.

Καθώς την μέρα που επισκεφθήκαμε το Zampple είχε αρκετή ζέστη διαλέξαμε 2 παγωτάκια για να δροσιστούμε. Από Scandal δεν γινόταν να μην δοκιμάσουμε το Lemon Pie by Stelios Parliarosπου σίγουρα σου συστήνουμε να δοκιμάσεις για την ξεχωριστή του γεύση. 

Το Master με σοκολάτα αμυγδάλου Ion της Κρι Κρι ομολογούμε πως περιμέναμε η γεύση του να μας θυμίζει περισσότερο την αγαπημένη μας σοκολάτα Ιον, και όχι μια απλή σοκολάτα. Παρ' αυτά και τα δύο παγωτά τα τιμήσαμε δεόντως και ίσα που προλάβαμε να τα φωτογραφίσουμε.

Εντύπωση μας έκανε που βρήκαμε φρέσκο τυρί κρέμα από άλλη εταιρεία και συγκεκριμένα την Ariston. Χωρίς δεύτερη σκέψη είπαμε να το δοκιμάσουμε γιατί αποτελούν ένα γευστικό σνακ και συχνά τα προτιμούμε στη διατροφή μας. Είναι με χαμηλά λιπαρά (light) για να το απολαμβάνουμε δίχως τύψεις, αλλά περιμέναμε να έχει πιο έντονη και πλούσια γεύση.


Τέλος σαν σωστά beauty νοικοκυροκόριτσα που είμαστε, δεν γινόταν να μην μας τραβήξουν την προσοχή τα απορρυπαντικά για το σπίτι. Σε προηγούμενο μήνα είχαμε δοκιμάσει από την σειρά της Klinex 4σε1 για γενική χρήση και για την κουζίνα. Καθώς μείναμε πολύ ικανοποιημένες είπαμε αυτή την φορά να διαλέξουμε την εκδοχή για το μπάνιο. Το καλό με αυτά τα απορρυπαντικά είναι πως απολυμαίνουν χωρίς χλώριο, εξουδετερώνουν τα βακτήρια, και ότι είναι σε μορφή σπρέι γεγονός που τα κάνει εύχρηστα.

Στο υγρό πιάτων Clean & Care από Fairy μας έκανε εντύπωση το άρωμα του με τριαντάφυλλο και σατέν που μας έκανε να το επιλέξουμε. Πραγματικά το άρωμα του είναι απλώς ονειρικό. Σημαντικό επίσης ότι φροντίζει και περιποιείται τα χέρια.

Καθώς χρειαζόμασταν κάποιο καθαριστικό-αρωματικό για την τουαλέτα είπαμε να δοκιμάσουμε το Super Aromatic της Afroso με άρωμα Sea Breeze. Επίσης σημαντικό ότι έχει δράση 4σε1, και ότι το άρωμα του κάνει την τουαλέτα να μυρίζει εκπληκτικά.

Ένας ακόμα πολύ όμορφος μήνας στο Zampple με πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας για το μήνα Σεπτέμβριο;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες.

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο post,με πολύ καλά προϊόντα!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία πραματάκια πήρατε! Κρίμα για το παγωτό που δε θύμιζε σοκολάτα ΙΟΝ, θα ήταν θεϊκό αλλιώς! Φιλιά κορίτσια :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή