Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

15.6.15

Zampple Haul June 2015


Μήνας χωρίς Zampple γίνετε; Η απάντηση είναι αναμενόμενη για εμάς! Φυσικά και δεν γίνεται...
Έτσι κι εμείς κλείσαμε το καθιερωμένο μας πλέον ραντεβού, επισκεφθήκαμε με χαρά μικρού παιδιού και αυτό το μήνα το Zampple Store, και στο σημερινό ποστ ήρθε η ώρα να σου δείξουμε τι επιλέξαμε να βάλαμε στο καλαθάκι δοκιμών μας για τον μήνα Ιούνιο.
Εσύ φίλη που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple, ρίξε πρώτα μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να τα μάθεις όλα.


Στα δικά μας τώρα και φυσικά σαν beauty lovers θα ξεκινήσουμε από τα beauty προϊόντα, που όπως και να το κάνουμε έχουν την τιμητική τους στο Sisters Beaute.
Στην κορυφή λοιπόν γι' αυτό το μήνα βρίσκονται τα ξηρά σαμπουάν της Batiste που επιτέλους ήρθαν στην Ελλάδα. Έχουμε ακούσει τόσο καλές κριτικές γι' αυτά και είμαστε τόσο ενθουσιασμένες γι' αυτή μας την επιλογή. Συγκεκριμένα επιλέξαμε το XXL Volume Dry Shampoo ενώ υπήρχε ακόμα και σε άλλες 2 εκδοχές.

Για την ενυδατική κρέμα σώματος σε μορφή σπρέι Intensive Care Spray Moisturiser της Vaseline σου έχουμε ξαναμιλήσει (δες το review μας εδώ) και πραγματικά αποτελεί το απόλυτο summer must-have προϊόν. Όποτε μιας και ήταν multi-try είπαμε να το ξαναπάρουμε. Επιλέξαμε το Cocoa Radiant και το Essential Healing ενώ υπάρχει και το Aloe Fresh.

Το αποσμητικό πάντα είναι απαραίτητο και δεν πρέπει να λείπει από πουθενά. Αυτή την φορά είπαμε να δοκιμάσουμε το Talc Soft της Dove σε μορφή roll-on και spray. Αγαπάμε το άρωμα της παιδικής πούδρας και το γεγονός αυτό μας τράβηξε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον. Ένα θα σου πούμε πως μυρίζει απλά υπερ-υπέροχα.

Την νέα ενυδατική κρέμα προσώπου Skin Energy της Bioten την έχουμε δει εδώ και καιρό αλλά δεν είχαμε μπει στην διαδικασία να την δοκιμάσουμε. Όποτε αυτό τον μήνα ήρθε η ώρα της και συγκεκριμένα η Σοφία επέλεξε για ξηρή επιδερμίδα σαν την δική της, ενώ είναι διαθέσιμη και για άλλους τύπους επιδερμίδας.


Τα επόμενα προϊόντα που επιλέξαμε είναι κυρίως τρόφιμα. Μπορεί να φαίνονται λιγότερο ενδιαφέροντα αλλά είναι εξίσου χρήσιμα, και ειδικά αν είσαι λάτρεις των γεύσεων (όπως εμείς) και θες να δοκιμάζεις καινούργιες.
Το στραγγιστό γιαούρτι από Όλυμπος το δοκιμάσαμε τον προηγούμενο μήνα αλλά με φράουλα και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από την πλούσια γεύση του. Αυτή την φορά είπαμε να δοκιμάσουμε και την άλλη του εκδοχή με ρόδι-σμέουρο.

Μηλίτη δεν έτυχε στο παρελθόν να δοκιμάσουμε, οπότε είπαμε αυτή την φορά να το κάνουμε και επιλέξαμε το Strongbow Red Berries με κόκκινα μούρα. Τώρα έπεται η συνέχεια κατά την δοκιμή.

Επίσης ιδιαίτερα χρήσιμη στις μαγειρικές μας επιχειρήσεις στην κουζίνα είναι η κρέμα γάλακτος, οπότε είπαμε αυτή την φορά να δοκιμάσουμε την Meggle με χαμηλά λιπαρά. Κάτι μας λέει πως θα έρθουν νέα γευστικά ποστ στο Sisters Beaute κατά την δοκιμή της. Για να δούμε.


Τον προηγούμενο μήνα δοκιμάσαμε την λεμονόπιτα από Trendy και μετά βίας προλάβαμε να την φωτογραφίσουμε για το ποστ. Ξετρελαθήκαμε με την γεύση της και σίγουρα θα την ξανα-προτιμούσαμε. Έτσι έγινε λοιπόν και αυτή την φορά μας έκλεισε το μάτι η κερασόπιτα.

Εντύπωση μας έκαναν οι μπάρες δημητριακών με μούσλι, νιφάδες βρώμη ολικής άλεσης και σοκολάτα Nature Valley Crunchy Chocolate που είναι ότι πρέπει για on the go σνακ.

Τελευταίο προϊόν και για ακόμα μια φορά έχει την τιμητική του ο γατούλης μας ο Μικυ που έχει λατρέψει το Felix της Purina, και όντας multi-try πήραμε με βοδινό και κουνέλι ενώ υπάρχει και με κοτόπουλο.

Ένας ακόμα πολύ όμορφος μήνας στο Zampple με πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες...

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.
Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου