Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

24.6.15

Artdeco Here Comes The Sun


Στο σημερινό ποστ με την πιο Καλοκαιρινή διάθεση μας, υποδεχόμαστε την νέα συλλογή μακιγιάζ Here Comes The Sun της Artdeco για το Καλοκαίρι 2015. Από το όνομα και μόνο καταλαβαίνεις πως ζεστοί γήινοι τόνοι, λαμπερό κοραλί και έντονο πορτοκαλί μας περιμένουν, και δημιουργούν το απόλυτα σαγηνευτικό και άκρως Καλοκαιρινό look που σίγουρα ξεχωρίζει. Ο ήλιος είναι ήδη εδώ πιο Καλοκαιρινός από ποτέ.


 Απαλές υφές, βελούδινο άγγιγμα, νέα προϊόντα και μοναδικές αποχρώσεις χαρακτηρίζουν την νέα συλλογή που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Ίσα ίσα που κλέβει τις εντυπώσεις, με μια δόση και αίσθηση πολυτέλειας. Και αυτό χάρη στις φανταστικές luxury συσκευασίες και τα πανέμορφα ανάγλυφα σχέδια, που δεν σου κρύβουμε πως λατρέψαμε από το πρώτο λεπτό. Είναι από αυτές τις συσκευασίες που θες να έχεις για πάντα στη συλλογή σου, στολισμένες στο boudoir σου, και να μην τις χαλάσεις ποτέ.


Απαραίτητο προϊόν στο νεσεσέρ του Καλοκαιριού αποτελεί το αγαπημένο σε όλες bronzer. Η νέα Bronzing Powder Compact στην απόχρωση 04 Beach Party είναι ιδανική για το απόλυτο ηλιοκαμένο look στα ζυγωματικά μας. Η απόχρωση της είναι αρκετά ουδέτερη (καθώς δεν πορτοκαλίζει καθόλου) και απολύτως ματ, γεγονός που την καθιστά εξαιρετική και για σκιάσεις. Βελούδινη υφή που αναμειγνύεται άψογα με το πρόσωπο. Η χρωματική της απόδοση είναι έντονη, τόσο όσο χρειάζεται για να ταιριάξει με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα μας. Σημαντικότατο ότι περιέχει και προστασία SPF 15 από τις ηλιακές ακτινοβολίες. Σίγουρα όμως δεν αντικαθιστά το αντηλιακό σου αλλά μπορείς να την συνδυάσεις με αυτό.


Το απόλυτο Καλοκαιρινό look στα ζυγωματικά έρχεται να ολοκληρώσει το μοναδικό Sunshine Blush. Πρόκειται για ένα ρουζ με 3 διαφορετικές αποχρώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή και όλες μαζί για μια ροδακινί όψη υγείας στα μαγουλάκια. Και ακριβώς επειδή περιέχει 3 διαφορετικές αποχρώσεις που ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους, είναι ιδανική (και πιο έυχρηστη) επιλογή για το νεσεσέρ του Καλοκαιριού, που δεν θέλουμε να έχουμε πολλά μαζί μας. Έχει έντονη χρωματική απόδοση αλλά δένει αρμονικά με τα ζυγωματικά μαζί με μια βελούδινη αίσθηση. Το απόλυτο Summer must-have.


Ηλιοκαμένο look και στα μάτια; Κι όμως γίνεται με τις Sunshine Eyeshadows, για να σετάρουμε μάτια με ζυγωματικά μαζί για το πιο αρμονικό αποτέλεσμα που ξεχωρίζει. Το 15 Coconut είναι μια γήινη-μπρονζέ απόχρωση, και το 31 Sun Bath είναι ένα μοναδικό ροδακινί που ξεχωρίζει. Έχουν έντονη χρωματική απόδοση με μία κίνηση, ενώ έχουν απαλή υφή που αναμειγνύονται υπέροχα. Και οι δύο αποχρώσεις είναι σάτιν με διακριτικούς ιριδισμούς, που δίνουν αυτή την έξτρα Καλοκαιρινή νότα που χρειαζόμαστε.


Για το τέλος αφήσαμε το απόλυτο trend που έχουμε δει τα τελευταία Καλοκαίρια να επικρατεί. Φυσικά αναφερόμαστε στα σπρέι μαυρίσματος, και το Spray on Leg Foundation είναι ιδανικό για να αποκτήσουμε την μαυρισμένη επιδερμίδα που όλες επιθυμούμε με μόνο ένα πσιτ. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Η απόχρωση 03 Sand αν και αρκετά σκούρα, μόλις απλωθεί ομοιόμορφα δίνει ένα φυσικά πιο μαυρισμένο αποτέλεσμα χωρίς να ξεχωρίζει από την επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά φυσικό χωρίς να είναι αντιαισθητικό. Έχει μια ευχάριστη πουδρένια μυρωδιά και αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα. Καλύπτει τυχόν μικρό-ατέλειες, ανθεκτικό στο νερό, και αφού στεγνώσει (κάτι που γίνεται άμεσα μόλις το εφαρμόσουμε) δεν ξεβάφει στα ρούχα. Έξτρα χαρίζει μια διακριτική λάμψη στα πόδια χάρη τους ελάχιστους ιριδισμούς που έχει. Μην φανταστείς όμως τίποτα το φαντασμαγορικό, ίσα που διακρίνονται ελάχιστα για να κάνουν αυτή την διαφορά. Και δεν σου κρύβουμε πως εκτός από τα πόδια θα το χρησιμοποιούσαμε και στο ντεκολτέ για μια έξτρα Καλοκαιρινή νότα στις βραδινές εξορμήσεις μας.

Η συλλεκτική Καλοκαιρινή συλλογή Here Comes The Sun της Artdeco είναι περιορισμένης έκδοσης (limited edition), και θα την βρεις στα καταστήματα καλλυντικών όπως και όλα τα προϊόντα της εταιρείας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στην σελίδα της Artdeco στο Facebook.

Ο ήλιος είναι ήδη εδώ στο μακιγιάζ μας με την νέα συλλογή Here Comes The Sun της Artdeco.
Αλήθεια εσύ τι προτιμάς στο Καλοκαιρινό μακιγιάζ σου; Αγαπάς κι εσύ αυτό το ηλιοκαμένο look;
Μην ξεχάσεις να μας πεις πως σου φαίνεται η νέα συλλογή και τι σου τράβηξε το ενδιαφέρον.

Διάβασε επίσης:

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

3 σχόλια:

  1. θέλω πολύ να δοκιμάσω κάποιο από τα παραπάνω!! ειδικά οι συσκευασίες είναι ονειρικές <3 πολύ όμορφο post :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/6/15 23:58

    Μου άρεσαν πάρα πολύ οι σκιές! θα παω να τις τσεκάρω απο κοντά!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ρουζ και οι σκιές νομίζω είναι από τα καλύτερα αυτής της συλλογής!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή