Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

22.6.15

Bloggers in Action | Summer Fashion Party

   
Πριν μερικούς μήνες μαζί με φίλες bloggers ενώσαμε τις δυνάμεις μας και διοργανώσαμε το #1 Beauty & Fashion Workshop στην Ελλάδα, και χάρη σε εσάς που μας αγκαλιάσατε με θέρμη κάνατε εκείνη την ημέρα ιδιαίτερα ξεχωριστή και μοναδική.
Φυσικά όλα τα όμορφα πράγματα δεν σταματούν ποτέ, και πλέον ως μια ομάδα ''Bloggers in Action'' είπαμε αυτή την φορά να διοργανώσουμε κάτι διαφορετικό, που να έχει σχέση με την μόδα και το Καλοκαίρι. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Summer Fashion Party, για να γιορτάσουμε το Καλοκαίρι σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μόδα, που να έχει όμως και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Το Sisters Beaute μαζί με τις υπόλοιπες Bloggers in Action σε προσκαλούν να γνωριστούμε από κοντά, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μόδα και το Καλοκαίρι. 
Σε ένα Summer Fashion Party γεμάτο εκπλήξεις που θα σας μείνει αξέχαστο.

θα έχετε την ευκαιρία να δείτε, να γνωρίσετε και να απολαύσετε από κοντά της μοναδικές δημιουργίες από ElenLovelyCollections και KA Jewls. Με την υποστήριξη των Vivify The Beauty Lab που θα ομορφύνουν αυτή την ξεχωριστή βραδιά.
θα υπάρχει επίσης φιλανθρωπικό bazaar του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με είδη του οργανισμού.

Σε περιμένουμε την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 19:00μ.μ. στο F Bar, το απόλυτο Fashion Spot της Γλυφάδας ( Κύπρου 65, Γλυφάδα)Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε στο bloggersinactioninfo@gmail.com και στο Facebook Event.

Φόρα την πιο Καλοκαιρινή σου διάθεση και σε περιμένουμε εκεί!
Σοφία & Δέσποινα

Διάβασε επίσης:

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

#BloggersinAction #SummerFashionParty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου