Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

22.7.15

Sun Screen Velvet Face Cream | Frezyderm


Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ο ήλιος πιο δυνατός από ποτέ και η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κυριολεκτικά κόκκινο. Τι πιο κατάλληλο λοιπόν στο σημερινό ποστ να μιλήσουμε για αντηλιακή προστασία και το αντηλιακό προσώπου μας. Εξάλλου μην ξεχνάς πως το αντηλιακό δεν μας αφορά μόνο το Καλοκαίρι στη παραλία αλλά και τον χειμώνα στην πόλη, και πρέπει απαραιτήτως να μας συντροφεύει σε όλες μας τις στιγμές. Δεν θα σε κουράσουμε όμως εδώ για την σωστή αντηλιακή προστασία αφού στα έχουμε πει όλα αναλυτικά εδώ με σημαντικές συμβουλές για να κάνεις τον ήλιο φίλο σου. 


Το σημερινό θέμα μας είναι η πασίγνωστη Sun Screen Velvet Face Cream της Frezyderm που μέχρι πρότινος δεν είχαμε δοκιμάσει παρά τις θετικές κριτικές. Η ευκαιρία όμως να το δοκιμάσουμε ήρθε φέτος το Καλοκαίρι και δεν μπορούμε να σου κρύψουμε πως από τις πρώτες κιόλας χρήσεις μας κέρδισε, και χωρίς δεύτερη σκέψη εντάχθηκε επάξια στα αγαπημένα μας και στην καθημερινή μας ρουτίνα. Συλλογιζόμενες λοιπόν το γεγονός αυτό είπαμε από κοινού πως σίγουρα είναι ένα προϊόν που πρέπει να σου μιλήσουμε γι'αυτό κάνοντας ένα ξεχωριστό ποστ.


Sun Screen Velvet Face Cream της Frezyderm πρόκειται για μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με πολύ υψηλό δείκτη SPF 50+ από τις UVB & UVA βλαβερές ηλιακές ακτινοβολίες. Σχεδιασμένη με την μοναδική καινοτομία Second Skin Technology που ουσιαστικά μιμείται το δέρμα μας.
Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η gel ανάλαφρη σύσταση της και η βελούδινη υφή, γεγονός που δεν συνηθίζεται σε άλλα αντίστοιχα βαριά αντηλιακά με τόσο υψηλό δείκτη. Είναι απολύτως διάφανή χωρίς να αφήνει αυτή την αντιαισθητική λευκή χροιά. Απλώνεται βελούδινα και ομοιόμορφα σαν χάδι στο πρόσωπο με ένα άγγιγμα, και γίνεται κυριολεκτικά ένα με την επιδερμίδα χωρίς να ξεχωρίζει. Το καλύτερο όμως είναι πως απορροφάται αμέσως και αφήνει απολύτως ματ την επιδερμίδα χωρίς λιπαρότητα. Όλα αυτά λειτουργούν εξίσου καλά με το μακιγιάζ κάνοντας την ιδανική για βάση ως primer για πριν απ' αυτό. Προστατεύει αποτελεσματικά από τις ηλιακές ακτινοβολίες σκεπτόμενες πως με την χρήση δεν έχουμε καεί καθόλου από τον ήλιο, και ο πολύ υψηλός δείκτης SPF 50+ την καθιστά κατάλληλη για φωτοευαίσθητες και πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Είναι δερματολογικά ελεγμένη, ανθεκτική στο νερό, δεν περιέχει parabens και είναι μη φαγεσωρογόνα.


Θα την βρεις σε μια όμορφη, απλή και πολύ βολική συσκευασία με αντλία (που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της εταιρείας) των 50ml. Ενώ η τιμή της θεωρούμε πως είναι αρκετά προσιτή σύμφωνα με τις προσφορές που βρίσκουμε σε ηλεκτρονικά φαρμακεία. Τα προϊόντα της Frezyderm μπορείς να τα βρεις μόνο στα φαρμακεία.
*Επίσης εκτός από διάφανη είναι διαθέσιμη και με χρώμα, και εκτός από SPF 50+ κυκλοφορεί και με SPF 30.

Αυτές ήταν οι εντυπώσεις μας σχετικά με την Sun Screen Velvet Face Cream της Frezyderm.
Συνοπτικά μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένες για την άψογη ποιότητα που προσφέρει σε σχέση με την τιμή της. Σίγουρα είναι μια αντηλιακή κρέμα που ξεχωρίζει και έγινε επάξια από της αγαπημένες μας.
Ελπίζουμε μέσα από αυτή την ανάρτηση να σε βοηθήσαμε να την ανακαλύψεις κι εσύ.

Εσύ beauty γνωρίζεις την Sun Screen Velvet Face Cream της Frezyderm; Μήπως την έχεις δοκιμάσει;
Μην ξεχάσεις να μας τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου...
Ποιο το δικό σου αγαπημένο αντηλιακό;

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

5 σχόλια:

  1. Sun Screen Frezyderm με χρωμα ... emoticon heart emoticon heart emoticon heart

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει γίνει και η δική μου αγαπημένη κορίτσια! Κι εγώ φέτος τη δοκίμασα πρώτη φορά, κι από τότε δεν έχει βγει από την τσάντα μου :) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ φέτος είπα να αγοράσω αυτή με χρώμα αλλά δεν αντεπεξήλθε στις προσδοκίες μου. Βλέπετε ήθελα να το χρησιμοποιώ αντί της cc μου αλλά η δουλειά του δεν είναι αυτή φυσικά. Του χρόνου θα προτιμήσω αυτό που δείξατε. Είναι το κατάλληλο για πριν το μακιγιάζ και προσφέρει και αντηλιακή προστασία οπότε τι άλλο να ζητησει κανείς ? ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω την εχω αγοράσει με χρωμα και μου κάθεται τόσο τέλεια που παίζει να τη φοράω και χειμώνα αντί για make up! την λάτρεψα!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν την έχω δοκιμάσει και θα το ήθελα πολύ !!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες που μου δώσατε με το άρθρο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή