Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

13.7.15

Hand & Foot Care | eVitamins


Το σημερινό θέμα έχει να κάνει με τα άκρα και την περιποίηση τους. Γιατί όπως και να το κάνουμε τα όμορφα περιποιημένα χέρια και πόδια, πάντα ξεχωρίζουν στην εμφάνιση μας. Οπότε δεν πρέπει να παραμελούμε να τα περιποιούμαστε κατάλληλα με τα σωστά προϊόντα. Σίγουρα  όμως με το άκουσμα και μόνο στη λέξη χέρια και πόδια μπορεί ήδη να βαρέθηκες, αλλά σήμερα σου έχουμε την λύση για να μην έχεις πια καμία δικαιολογία. Μιλάμε για το Tips and Toes Kit από Burt's Bees που δοκιμάζουμε το τελευταίο καιρό.




Προϊόντα από την Burt's Bees αν και έχουμε ακούσει τόσο καλές κριτικές δεν είχε τύχει να δοκιμάσουμε μέχρι στιγμής. Πρέπει όμως να σου αναφέρουμε πως η Burt's Bees είναι μια εταιρεία με φυσικά προϊόντα με κύριο συστατικό τους το κερί μέλισσας, τα αιθέρια έλαια και τα εκχυλίσματα. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και δεν περιέχουν sulfates, parabens, phthalates, petrochemicals.

Το Tips and Toes Kit από Burt's Bees περιέχει όσα χρειαζόμαστε για μια ολοκληρωμένη περιποίηση στα χέρια και τα πόδια μας. Συνδυάζοντας την περιποίηση με το αγαπημένο μας βερνίκι τότε μπορούμε να έχουμε ένα ομοιόμορφο μανικιούρ-πεντικιούρ από την άνεση του σπιτιού μας.
Συγκεκριμένα το kit περιέχει 6 προϊόντα και συγκεκριμένα: Almond Milk Hand Cream, Hand Salve, Lemon Butter Cuticle Cream, Honey & Grapeseed Hand Cream, Coconut Foot Cream, Replenishing Lip Balm.


Η Honey & Grapeseed Hand Cream είναι από αυτές τις κρέμες χεριών που θέλουμε να έχουμε μαζί μας κατά την διάρκεια της ημέρας. Ο λόγος είναι ότι έχει πραγματικά ελαφριά υφή, λεπτόρρευστη σύσταση και απορροφάται από την επιδερμίδα σε δευτερόλεπτα. Είναι εμπλουτισμένη με βούτυρο Jojoba, Cupuacu και Macadamia, με έλαια από Sunflower και Grape, που ενυδατώνουν απαλά τα χέρια αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα μελιού.

Η Coconut Foot Cream κρέμα ποδιών είναι ιδανική για εκείνες της ημέρες που τα πέλματα των ποδιών σου χρειάζονται την απαραίτητη φροντίδα, καθώς είναι μια πλούσια κρέμα εντατικής θεραπείας. Αν και η σύσταση της θυμίζει περισσότερο σαν gel είναι αρκετά παχύρευστη και κολλώδες και θέλει αρκετή ώρα να απορροφηθεί. Γι' αυτό την προτιμάμε κατά την διάρκεια της νύχτας για να έχει χρόνο να απορροφηθεί επαρκώς και να περιποιηθεί τα πόδια. Ωστόσο προσφέρει την μέγιστη ενυδάτωση κάνοντας τα πόδια πολύ απαλά σαν βελούδο, και χάρη στα συστατικά της έχει ένα ελαφρύ άρωμα καρύδας αλλά υπερισχύει αυτό της μέντας χωρίς να είναι κάτι υπερβολικό.


Η κρέμα χεριών όπως έχουμε ξαναπεί πάντα είναι απαραίτητη και στο σετ περιλαμβάνετε ακόμα μία. Τώρα θα μας πει μα καλά γιατί δύο; Κι όμως διαφέρουν για να καλύψουν τις ανάγκες μας. 
Η Almond Milk Hand Cream θα λέγαμε πως είναι σαν ένα βούτυρο χεριών με πολύ πλούσια υφή. Την προτιμάμε εκείνες τις ημέρες που τα χέρια μας έχουν ταλαιπωρηθεί και είναι κόκκινα και σκασμένα. Καθώς η ενυδάτωση της είναι έντονη και εντατική, και αφήνει πολύ απαλά σαν βελούδο τα χέρια. Περιέχει κερί μέλισσας, έλαιο αμυγδάλου και βιταμίνη Ε, ενώ ο συνδυασμός γάλα και αμυγδάλου δημιουργούν μια ιδιαίτερα όμορφη μυρωδιά. Λόγο της σύστασης φοβόμασταν πως δεν θα απορροφάται εύκολα αλλά 5 λεπτά είναι αρκετά.

Το σετ επίσης περιέχει και πιο εξειδικευμένα-στοχευμένα προϊόντα για την περιποίηση των χεριών μας. Το Hand Salve είναι ένα treatment ή αλλιώς θεραπεία χεριών. Που προτιμάμε να χρησιμοποιούμε τοπικά στα σημεία που χρειάζονται και που είναι ταλαιπωρημένα, καθώς τα καταπραΰνει και τα μαλακώνει άμεσα.
Ενώ το Lemon Butter Cuticle Cream είναι μια κρέμα για τα πετσάκια που δεν πρέπει να λείπει από το μανικιούρ μας καθώς τα μαλακώνει σε βάθος και τα ενυδατώνει. Ενώ την διαφορά κάνει το έντονο αλλά απίστευτο άρωμα φρέσκο-στημένου λεμονιού.
Βέβαια και τα δύο αυτά προϊόντα περιέχουν κερί μέλλισας και έχουν πολύ πλούσια υφή με παχύρευστη σύσταση που λιώνει με το άγγισμα του χεριού και την θερμοκρασία.

Στο σετ επίσης περιλαμβάνει έξτρα και ένα ενυδατικό χειλιών. Το Replenishing Lip Balm with Pomegranate Oil ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη βοηθώντας με τα σκασίματα. Είναι εμπλουτισμένο με έλαιο από ρόδι, και σημαντικό πως είναι πολύ ανάλαφρο χωρίς να είναι καθόλου κολλώδες, Επίσης έχει ένα ευχάριστο φρουτώδες άρωμα, και χάρη στην απόχρωση του χρωματίζει ροδαλά τα χείλη.


Για το τέλος αφήσαμε ένα προϊόν πολύ περίεργο και διαφορετικό που δεν έχουμε ξαναδεί. Τα Moisturizing Hand Gloves της Earth Therapeutics πρόκειται για γάντια χεριών. Ναι καλά διαβάζεις και δεν εννοούμε αυτά της κουζίνας. Που λειτουργούν παράλληλα με την αγαπημένη μας κρέμα χεριών και βοηθάνε να απορροφηθεί και να εισχωρήσει καλύτερα. Γι' αυτό προτιμάμε να τα χρησιμοποιούμε κατά την διάρκεια του ύπνου σαν ένα είδος μάσκας ή θεραπείας. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι είναι φτιαγμένα από πολύ απαλό ύφασμα, προσαρμόζονται ανάλογα το μέγεθος και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.

Τα προϊόντα της Burt's Bees και της Earth Therapeutics μπορείς να τα βρεις στο eVitamins.
Αν δεν γνωρίζεις το eVitamins είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με φυσικά βιολογικά προϊόντα ομορφιάς, συμπληρώματα, διατροφής, υγείας κ.α.  Μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σε τέτοια προϊόντα, και μας αρέσει ιδιαίτερα γιατί αν και έχει την έδρα του στο εξωτερικό, το site υποστηρίζει και τα Ελληνικά και έχουν άψογη εξυπηρέτηση. Τα προϊόντα έκαναν να μας έρθουν 25-30 ημέρες, τα μεταφορικά υπολογίζονται ανάλογα το βάρος της παραγγελίας, και η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω paypal, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στην σελίδα της eVitamins Greece στο Facebook.
Για εσένα αγαπημένη φίλη μπορείς να έχεις έκπτωση 5$ στην πρώτη σου παραγγελία στο eVitamins χρησιμοποιώντας τον κωδικό μας sistersbeaute.

Εσύ beauty περιποιείσαι τα άκρα σου ή τα παραμελείς;
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα της Burt's Bees και της Earth Therapeutics;
Γνωρίζεις το eVitamins;
Μην ξεχάσεις να μας πεις τις εντυπώσεις σου...

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

1 σχόλιο: