Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

20.5.15

Gel Nails at Home with Essence



Την αγάπη μου για τα νύχια την ξέρεις. Θεωρώ πως κάνουν την διαφορά σε μια γυναίκα και γι' αυτό λατρεύω ότι έχει να κάνει με αυτά. Αλλά αν και τώρα τελευταία τα παραμέλησα λόγο της δουλειάς (μου έσπασαν και λίγο. άλλες φορές δεν κρατούσε το βερνίκι), και έτσι η περιποίηση και η φροντίδα των νυχιών μου έμεινε στην άκρη. Αλλά δεν ήθελα και πολύ για να ασχοληθώ ξανά μαζί τους και να πάρω την δράση στα χέρια μου (στα νύχια μου ντε). Αυτό συνέβει όταν έπεσε το μάτι μου στα πολλά υποσχόμενα Gel Nails at Home της Essence, όταν τα βρήκα τυχαία στο Beauty Festival (δες το haul που έχουμε κάνει εδώ). Ήθελα πολύ καιρό να τα δοκιμάσω αλλά στα καταστήματα ήταν σε έλλειψη, έτσι με το που τα είδα άρπαξα κυριολεκτικά την ευκαιρία. Εννοείτε πως μόλις γύρισα σπίτι ξεκίνησα κατευθείαν τις δοκιμές και στο σημερινό ποστ θα σου πω την εμπειρία μου.





Η σειρά Gel Nails at Home της Essence μας υπόσχεται τζελ μανικιούρ, εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού μας, επαγγελματικό αποτέλεσμα, λάμψη και διάρκεια έως 10 ημέρες. Και το καλύτερο ότι αφαιρείται πανεύκολα αφού είναι peel off (δηλ. το ξεφλουδίζεις), ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με όποιο βερνίκι εσύ θες. Θα ξεκινήσω με την διαδικασία που είναι κυριολεκτικά πολύ απλή και εύκολη, ενώ δεν χρειάζεται πάνω από 15-20 λεπτά για να έχουμε ένα τέλειο τζελ μανικιούρ.


-Αρχικά αφαιρούμε το παλιό βερνίκι χρησιμοποιώντας κάποιο ξεβαφτικό νυχιών. Στη συνέχεια με μια λίμα δίνουμε σχήμα στα νύχια μας.
-Έπειτα περνάμε το Primer & Cleanser με ένα βαμβάκι ή με το Cleansing Sponge (που μπορείς να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές). Στο συγκεκριμένο βήμα θα νιώσεις τα νύχια σου πολύ ματ σχεδόν ξηρά, γιατί ουσιαστικά αφαιρεί όποια λιπαρότητα έχουν και τα προετοιμάζει για το gel.
-Μετά περνάς μια στρώση από το Base & Top Coat Clear Peel Off Gel και πολυμερίζεις στην ειδική λάμπα/φουρνάκι για τα νύχια. Εγώ χρησιμοποίησα το φουρνάκι για τα νύχια που είχα με UV Lamp και τα άφησα για 2 λεπτά. Αντίστοιχο φουρνάκι θα βρεις και στην Essence με Led Lamp.
-Αφού τα πολυμερίσεις ξαναπερνάς με το Primer & Cleanser για να φύγει η κολλώδης υφή που έχει απομείνει.
-Σε αυτό το στάδιο περνάς το αγαπημένο σου βερνίκι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο θες εσύ. Μπορείς να κάνεις όσες στρώσεις και όποιο σχεδιάκι επιθυμείς.
-Μόλις στεγνώσουν επαναλαμβάνεις την διαδικασία με το Base & Top Coat Clear Peel Off Gel για να σφραγίσεις το χρώμα και να δώσεις λάμψη στο αποτέλεσμα. Κατόπιν πολυμερίζεις στο ειδικό φουρνάκι και περνάς με το Primer & Cleanser για να αφαιρεθούν τα υπολείμματα.
Συμβουλή: Στο τέλος ολοκλήρωσε το μανικιούρ σου χρησιμοποιώντας κάποιο λαδάκι για τα πετσάκια και μια κρέμα χεριών για έξτρα περιποίηση και ενυδάτωση.


Στα νύχια μου έχω τοποθετήσει μία στρώση από το Base & Top Coat Clear Peel Off Gel για να το δεις καλύτερα. Νομίζω είναι εμφανές η τέλεια λάμψη που δίνει και το ομοιόμορφο αποτέλεσμα.


Η διαδικασία όπως ανέφερα και πριν είναι πολύ απλή και εύκολη, ενώ μπορούμε εύκολα να πετύχουμε το πασίγνωστο τζελ μανικιούρ από την άνεση του σπιτιού μας, μόνες μας. Χρειάζονται μόνο με 15-20 λεπτά και έπειτα τα νύχια σου είναι έτοιμα, πλήρως στεγνά και μπορείς να συνεχίσεις χωρίς να σε νοιάζει αν θα χαλάσουν. Επίσης θα πρέπει να αναφέρω πως χρειάζονται λίγα προϊόντα γιατί έχουμε την ευκολία του 2 σε 1 προϊόν. Αναφέρομαι στο γεγονός ότι τα προϊόντα έχουν διπλή χρήση.
Το Base & Top Coat Clear Peel Off Gel, όπως είναι αναμενόμενο έχει παχύρευστη υφή όμως στρώνει ομοιόμορφα στα νύχια δίχως να κάνει φουσκάλες. Ενώ στο τέλος δίνει απίστευτη λάμψη στο μανικιούρ. Παρατήρησα επίσης ότι τα νύχια μου όταν χρησιμοποιώ το gel είναι πιο σκληρά και μακραίνουν πιο εύκολα. Σημαντικό επίσης πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με όποιο βερνίκι θέλουμε. Και εδώ παρατήρησα όταν χρησιμοποιώ το gel, ότι χρειάζεται πολύ λιγότερο χρόνο για να στεγνώσει το βερνίκι που επέλεξα.
Σχετικά με την διάρκεια, τα νύχια μου παραμένουν αναλλοίωτα για 7 ημέρες, παρά τις κακουχίες και τις συνθήκες που απαιτεί η καθημερινότητα. Η διαδικασία της αφαίρεσης επίσης πολύ εύκολη αφού είναι peel off, δηλαδή ουσιαστικά ξεφλουδίζεις το βερνίκι. Αν και είναι κάπως περίεργο, το μόνο που παρατήρησα μετά είναι πως τα νύχια μου ήταν κάπως ξηρά. Γι΄ αυτό πάντα μετά χρησιμοποιώ κάποιο λαδάκι ή κρέμα για τα νύχια για να τα επαναφέρω πλήρως. 

*Συχνή ερώτηση αν το gel καταστρέφει τελικά τα νύχια, δεν θα σου κρύψω πως και εγώ στην αρχή φοβόμουν. Τελικά θεωρώ πως όχι αλλά πάντα με μέτρο. Και εννοώ με αυτό να μην ταλαιπωρείς τα νύχια σου κάνοντας συνέχεια gel (το ίδιο ισχύει και για τα απλά βερνίκια), και άφηνε μερικές μέρες ενδιάμεσα για να ηρεμήσουν. Επίσης κάποιες μέρες μέσα στο μήνα χρησιμοποίησε κάποιο ειδικό βερνίκι με θεραπεία για νύχια, και μην παραλείπεις ποτέ κάποιο λαδάκι ή κρέμα για έξτρα περιποίηση.

Τέλος, ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα και την ποιότητα σε σχέση με την εξαιρετικά οικονομική τιμή που έχουν τα Gel Nails at Home της Essence. Με κατά πολύ λιγότερα χρήματα μπορούμε να κάνουμε τζελ μανικιούρ στο σπίτι, συν ότι τα προϊόντα θα μας μείνουν για ακόμα πολλές χρήσεις.
Τα προϊόντα της Essence μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα της Essence στο Facebook.

Beauty πως σου φαίνεται η ιδέα να κάνεις τζελ μανικιούρ μόνη σου στο σπίτι; Θα το επιχειρούσες;
Πως σου φαίνονται τα Gel Nails at Home της Essence;
Μην ξεχάσεις να μας πεις πως σου φαίνονται και τις εντυπώσεις σου.

Διάβασε επίσης:

Πολλά φιλιά,
Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

4 σχόλια:

  1. Πόσες φορές έχω σκεφτεί να κάνω μόνη μου τα νύχια τζελ, δεν μπορείς να φανταστείς. Ποτέ όμως δεν έμπαινα στη διαδικασία για να πάρω τα υλικά.
    Αυτά της Essence μου φαίνονται αξιόπιστα και πράγματι όλες έχουν έναν καλό λόγο να πουν γι' αυτά. Θα τα δοκίμαζα ναι! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γενικά το ψάχνω καιρό να κάνω τζελ στο σπιτι γιατί τα κανω πάντα σε αισθητικό και με χαλούσε που έπρεπε να πάρω νέα χρώματα! σουπερ βολικό είαι λοιπόν πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δικά μας ήδη υπάρχοντα βερνίκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο post! το έχω δοκιμάσει και εγω. Εμεινα πολύ ευχαριστημένη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο ποστ Δέσποινα και με έψησες να αναζητήσω το συγκεκριμένο σετ από την Essence! Φιλιά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή