Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

12.3.15

Zampple March 2015


Αν δεν το γνωρίζεις ήδη από την σελίδα μας στο Facebook, μιας και δηλώνουμε φανατικές Zampplers, τότε πρέπει να μάθεις πως μια ακόμα αγαπημένη μας συνήθεια είναι να επισκεπτόμαστε το Zampple Store. Είναι μια συνήθεια που τηρούμε ευλαβικά στις αρχές του κάθε μήνα. Αν πάλι δεν γνωρίζεις το Zampple και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε, πρόκειται για μια λέσχη καταναλωτών, όπου τα μέλη διαλέγουν, δοκιμάζουν και έπειτα αξιολογούν τα διαθέσιμα προϊόντα, συμβάλλοντας έτσι στην καλυτέρευση τους. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις τι ακριβώς είναι, πως λειτουργεί, τι προσφέρει και τι χρειάζεται για να είσαι μέλος στο Zampple, μην ξεχάσεις να μας αφήσεις ένα σχόλιο. Σκοπεύουμε να κάνουμε ένα ξεχωριστό ποστ με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Zampple.
Στο σημερινό λοιπόν ποστ είπαμε να σου δείξουμε τις δικές μας επιλογές γι' αυτό το μήνα, με τα προϊόντα που γεμίσαμε το καλαθάκι μας στο Zampple.


Θα ξεκινήσουμε με τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα που επιλέξαμε, που δεν είναι άλλα από αυτά της περιποίησης και ομορφιάς. Στην κορυφή λοιπόν αυτών το Dream Matte Mousse της Maybelline. Από τα πιο γνωστά foundation σε μορφή mousse. To έχουμε ξαναδοκιμάσει και στο παρελθόν και μας αρέσει πολύ.
Τις μάσκες μαλλιών 3 Minute Miracle (Reconstructor για ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά & Frizz Remedy για ατίθασα μαλλιά) από Aussie θέλαμε εδώ και καιρό να τις δοκιμάσουμε και με το Zampple ήταν μια καλή ευκαιρία. Ένα ακόμα προϊόν που αποτελεί σταθερή αξία είναι η Intensive Care Essential Healing κρέμα σώματος για ξηρές επιδερμίδες από την Vaseline.


Την Original Source δεν την γνωρίζαμε και μας έκαναν μεγάλη εντύπωση που βρήκαμε τα αφρόλουτρα τους. Αρχικά αυτό που παρατηρεί κανείς είναι η υπέροχη συσκευασία. Εμείς επιλέξαμε δύο μυρωδιές, την Coconut και την Vanilla Raspberry, που πρέπει να σου πούμε ότι μυρίζουν απλά φα-ντα-στι-κά!
Επιλέξαμε επίσης ένα ακόμα αφρόλουτρο αυτή την φορά το Bath Foam White Musk από Vidal. Όπου white musk και εμείς μαζί.


Τα είδη σπιτιού και τα τρόφιμα μπορεί να είναι λιγότερο ενδιαφέροντα, αλλά είναι εξίσου απαραίτητα και φυσικά δεν μπορούσαν να λείπουν. Επιλέξαμε το φρέσκο γάλα και το στραγγιστό γιαούρτι από Δωδώνη, Καθώς και το λευκό τυρί Μινέρβα Benecol. Δεν έτυχε να έχουμε δοκιμάσει τίποτα αυτά οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία.


Τελευταία προϊόντα που βάλαμε στο Zampple καλαθάκι μας είναι το αλεύρι ζην ολικής άλεσης από Μύλοι Αγίου Γεωργίου. Και τα Fitness Protein που είναι τραγανές μπουκίτσες με βρώμη & μέλι. Νέα προϊόντα που μας κίνησαν το ενδιαφέρον. Και για το γατούλη μας Μίκυ τα Friskies Crock & Soft.

Ήταν ένας πολύ όμορφος μήνας στο Zampple με πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας;
Έχεις δοκιμάσει κάτι;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες...

Επίσης αν δεν γνωρίζεις το Zampple και σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, μην ξεχάσεις να μας το πεις με ένα σχόλιο. Σκοπεύουμε να κάνουμε ένα ξεχωριστό ποστ γι' αυτό.

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

4 σχόλια:

  1. Αγαπώ Aussie! Το Dream Matte Mousse το χρησιμοποιούσα παλιά και το λάτρευα αλλά στην πορεία άλλαξε το δέρμα μου, έγινε πιο λιπαρό και δεν μου ''καθόταν'' καλά το προϊόν. Τα αφρόλουτρα θέλω να τα μυρίσω και, γιατί όχι, να τα αποκτήσω! :-p Με γεια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελουμε post για το zampple...! ενδιαφερον φαινεται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορίτσια εντυπώσεις για το Dream Matte Mousse της Maybelline; Για λιπαρές επιδερμίδες κάνει;
    Φυσικά και λατρεύουμε Zampple και είναι η μηναιία μας συνήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή