Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

7.3.15

OPI Fifty Shades of Grey Collection



Η OPI με αφορμή την πρεμιέρα την πολυσυζητημένης ταινίας των Πενήντα αποχρώσεων του γκρι λάνσαρε την νέα συλλογή βερνικιών Fifty Shades of Grey Collection, και μεταφέρει τις αποχρώσεις του γκρι κυριολεκτικά στα νύχια μας. Αυτή η συλλογή όπως ήταν αναμενόμενο δεν μας πέρασε απαρατήρητη και στο σημερινό review ποστ σου λέμε τις εντυπώσεις μας. Ένα είναι το σίγουρο πως αν είσαι φαν ή όχι της ταινίας και των βιβλίων, η νέα συλλογή σε αφορά αν δηλώνεις λάτρεις των νυχιών.





Η OPI Fifty Shades of Grey Collection αποτελείται από 6 καταπληκτικά βερνίκια νυχιών με την εξαιρετική ποιότητα της OPI. Τα βερνίκια κυμαίνονται στις γκρι αποχρώσεις, ενώ στη συλλογή θα βρεις και πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις (όπως ασημί, glitter και κόκκινο) όπου την συμπληρώνουν εκπληκτικά.

Όσο για την ποιότητα των βερνικιών δεν χρειάζεται να πούμε πολλά όταν μιλάμε για την αγαπημένη OPI. Κανένα από τα βερνίκια δεν μας απογοήτευσε, ενώ θεωρούμε την χρωματική επιλογή όλη της συλλογής πολύ επιτυχημένη και εξαιρετική. Όλα τα χρώματα τα θεωρούμε κλασικά μιας και κυμαίνονται σε γκρι αποχρώσεις, ενώ μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς και να παίξεις με το μανικιούρ σου.

Η σύσταση των βερνικιών δεν είναι ούτε πολύ λεπτόρευστη ούτε όμως παχύρευστη, ενώ απλώνονται και στρώνουν άψογα πάνω στην επιφάνεια του νυχιού. Το πινελάκι που διαθέτουν για την τοποθέτηση πολύ βολικό και εύχρηστο. Δύο στρώσεις από κάθε βερνίκι είναι αρκετές για να καλύψουν το νύχι και να έχετε ένα μη διαφανές αποτέλεσμα. Στεγνώνουν επίσης αρκετά γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις πολύ ώρα, ενώ η διάρκεια τους κυμαίνεται γύρω στις 5 ημέρες. Πάντα όμως μην ξεχνάτε να τοποθετείται ένα base και ένα top coat.



Οι αποχρώσεις από αριστερά προς δεξιά: My silk tie, Dark side of the mood, Romantically Involved, Embrace the gray, Shine for me, Cement the deal.


To My silk tie είναι ένα μεταλλικό ασημί (με απειροελάχιστους ασημί ιριδισμούς).
Το Dark side of the mood είναι ένα πολύ σκούρο γκρι (σχεδόν μαύρο).
To Romantically Involved είναι ένα κλασικό κόκκινο.
To Embrace the gray είναι ένα μεσαίο γκρι.
To Shine for me είναι ένα γκρι με ασημί, μπλε και μαύρο glitter.
Το Cement the deal είναι ένα πιο ανοιχτό γκρι.

Στις παραπάνω φωτογραφίες μπορείς να δεις πιο αναλυτικά τις αποχρώσεις, με τα swatches των βερνικιών που ετοιμάσαμε.

H OPI Fifty Shades of Grey Collection είναι περιορισμένης-συλλεκτικής έκδοσης και μπορείς να την βρεις στην σελίδα της OPI στο Facebook, καθώς και πληροφορίες στο opi.com
Η συλλογή διατίθεται μεμονωμένα σε κανονικό μέγεθος των 15ml, καθώς και σε σετ με μίνι μέγεθος των 3,75ml μαζί με μια πολύ όμορφη συσκευασία με τους πρωταγωνιστές της ταινίας.

Πως σου φαίνεται η συλλογή βερνικιών Fifty Shades of Grey Collection της OPI;
Μην ξεχάσεις να μας πεις στα σχόλια τις εντυπώσεις σου και πως σου φαίνεται...
Ποια απόχρωση ξεχώρισες beauty;

*Για περισσότερες πενήντα αποχρώσεις του γκρι (αλλιώς Fifty Shades of Grey) δες την γνώμη μας για τα βιβλία εδώ, για την ταινία εδώ, και για την σειρά περιποίησης σώματος Bath & Body Collection εδώ.

Πολλά φιλιά,
Δέσποινα & Σοφία

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

5 σχόλια:

  1. Λεπτομερής κριτική και τέλεια swatches!Ευχαριστούμε κορίτσια!!! Θέλω να τα πάρω και εγώ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Super post! το Cement the Deal τι όμορφη απόχρωση! Σε τι τιμή είναι το set κορίτσια; Στην Ελλάδα το βρίσκουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γύρω στα 23 ευρώ, στην Ελλάδα που το έψαξα μόνο μεμονωμένα τα βρίσκω οχι στο σετ των μίνι, αν θα το φέρουν και αυτά δεν γνωρίζω...Το συγκεκριμένο το πήρα από Beautybay!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο σετ, μόνο το My silk tie δε θα φορούσα γιατί δε μου αρέσουν τα ασημί! Τα υπόλοιπα όμως είναι μούρλια! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην πω ψέματα, μου αρέσουν όλα! Μάλλον θα το τσιμπήσω το σετάκι στην έκθεση ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή