Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

30.3.15

Haul from Beauty Festival | March 2015


Για ακόμα μια φορά πραγματοποιήθηκε η έκθεση ομορφιάς Beauty Festival (που απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου) στο Περιστέρι πριν λίγες ημέρες. Όπως πάντα πιστές στο ραντεβού μας την επισκεφτήκαμε, και στο σημερινό haul ποστ θα σου δείξουμε τις πρόσφατες αγορές μας από εκεί.


Φυσικά από τα πρώτα περίπτερα που επισκεφθήκαμε στην έκθεση είναι αυτό της αγαπημένης μας CosmetiCom με τα προϊόντα της Beauty Formulas. Από εκεί επιλέξαμε την επίσης αγαπημένης μας μάσκα μαλλιών Honey Treatment Wax. Η συγκεκριμένη μάσκα μυρίζει απλά υ-πέ-ρο-χα και είναι ένα θαύμα για τα μαλλιά. Έχουμε τελειώσει πάρα πολλές συσκευασίες (που πλέον έχουμε χάσει τον αριθμό) και ήταν μια καλή ευκαιρία να την ξανά-πάρουμε για να μην λείπει ποτέ από την περιποίηση των μαλλιών μας. Σίγουρα πρέπει να την δοκιμάσεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη!
Από τα προϊόντα που μας κίνησαν πολύ το ενδιαφέρον είναι η μάσκα και το απολεπιστικό προσώπου από την σειρά Glorious Mud με 100% φυσική άργιλο. Καθώς και η μάσκα και το απολεπιστικό από την σειρά Cool Moist Cucumber με αγγούρι και άργιλο. Πολλά υποσχόμενα προϊόντα που θα επιστρέψουμε με περισσότερα και την γνώμη μας μόλις τα δοκιμάσουμε. Μην ξεχάσεις να μας πεις αν σε ενδιαφέρει να δεις κάποιο review γι' αυτά.


Συνεχίζουμε με τα γνωστά καλτσάκια για τα πόδια Relaxing & Healing Foot Mask, και την κρέμα ποδιών Dry & Cracked Skin Cream. Τα έχουμε ξανά-χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν και είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να έχουμε πάντα απαλά και περιποιημένα ποδαράκια. Ειδικά τώρα που θα αρχίσουμε να φοράμε πεδιλάκια που έρχεται η Άνοιξη.
Μια ακόμα αγορά είναι το Odour Control Shoe Spray και το Odour Control Foot Spray. Επίσης τα έχουμε ξανά-χρησιμοποιήσει και τώρα ήταν μια ευκαιρία να τα ξανά-πάρουμε για να μην έχουμε τυχόν κακοσμίες. Μια κρέμα χεριών πάντα είναι απαραίτητη και είπαμε αυτή την φορά να δοκιμάσουμε την Vitamin E Hand & Nail Cream.


Στην έκθεση επίσης βρήκαμε για πρώτη φορά το stand της Essence πραγματικά γεμάτο, και βρήκαμε πολλά πραγματάκια που ψάχναμε καιρό. Από τα πρώτα πράγματα που διαλέξαμε είναι το 2in1 Primer & Cleanser, το 2in1 Base & Top Coat και το Cleansing Sponge από την σειρά Gel Nails at Home. Έχουμε UV λάμπα για τα νύχια, και είναι μια καλή ευκαιρία για να τα χρησιμοποιήσουμε. Πόσο ωραία ιδέα φαίνεται να κάνουμε ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι μόνες, και αν σε ενδιαφέρει θα επιστρέψουμε να σου πούμε νεότερα.
Συνεχίζουμε με ένα προϊόν που θέλαμε να δοκιμάσουμε εδώ και πολύ καιρό, και χαρήκαμε πολύ που το βρήκαμε. Αναφερόμαστε στο γνωστό Top Sealer High Gloss της σειράς Studio Nails Better Than Gel Nails. Ένα ακόμα προϊόν για την περιποίηση των νυχιών (γιατί σε αυτό το haul έχουν την τιμητική τους όπως θα δεις) είναι η κρέμα περιποίησης για τα πετσάκια Moisturizing Cuticle Cream. Διαλέξαμε και κάποια Nail Art Stickers που φωσφορίζουν στο σκοτάδι, αλλά τα διαλέξαμε γιατί μας άρεσαν τα σχεδιάκια που είχαν.

Από προϊόντα μακιγιάζ διαλέξαμε την νέα παλέτα How to Make Brows που έβγαλε η εταιρεία για τα φρύδια , και έχει μέσα όσα χρειαζόμαστε για να τα σχηματίσουμε τέλεια. Καθώς και την μάσκαρα φρυδιών Make me Brow. Τα μολύβια χειλιών της Essence είναι από τα αγαπημένα μας και πήραμε μια νέα απόχρωση, και συγκεκριμένα τo Satin Mauve. Τέλος διαλέξαμε το Big Bright Eyes, που είναι ένα μολύβι για λάμψη στα μάτια ή κάτω από το φρύδι ή όπου αλλού θέλουμε να φωτίσουμε.


Από την OPI ήταν μια καλή ευκαιρία να πάρουμε κάποια βερνίκια νυχιών και συγκεκριμένα επιλέξαμε από την σειρά Fifty Shades of Grey τα Dark Side of the Mood, Embrace the Gray, Cement the Deal, Romantically Involved. Τις συγκεκριμένες αποχρώσεις τις έχουμε ήδη σε travel size, και τα θέλαμε και σε κανονικό μέγεθος. Μπορείς να δεις όλες τις αποχρώσεις και την γνώμη μας στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ.
Δύο ακόμα υπέροχες αποχρώσεις που διαλέξαμε και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, είναι το Ever Month is Oktoberfest και το OPI Scores a Goal. Πρέπει σίγουρα να τους ρίξεις μια ματιά.
Επίσης βρήκαμε ένα τέλειο πακετάκι που είχε το Rapidry Top Coat, μαζί δώρο με το My Address is Hollywood. Τέλος δεν μπορούσε να λείπει το Natural Nail Base Coat που θέλαμε καιρό να δοκιμάσουμε.


Το Dry Fast Top Coat από Seche Vite το έχουμε ξανά-δοκιμάσει σε travel size και μείναμε πολύ ευχαριστημένες, οπότε τώρα το πήραμε και σε κανονικό μέγεθος. Μαζί πήραμε και το αραιωτικό για τα βερνίκια Seche Restore.
Τέλος, μια νέα εταιρεία που δεν γνωρίζαμε αλλά μας έκανε μεγάλη εντύπωση είναι η Jackie O' και τα βερνίκια που έχει. Διαλέξαμε ένα Weekly Polish στην απόχρωση 205/11 και το Weekly Top Coat. Τα συγκεκριμένα εβδομαδιαία βερνίκια υπόσχονται μεγάλη διάρκεια, λάμψη και αποτέλεσμα σαν gel στα νύχια χωρίς να χρειάζονται λάμπα, και στεγνώνουν σε 2 λεπτά. Ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε.

Αυτές ήταν οι πρόσφατες αγορές μας από το Beauty Festival, που θεωρήσαμε ότι άξιζαν να σου επισημάνουμε λίγο το ενδιαφέρον. 
Αν θες να δεις review για κάποιο προϊόν μην ξεχάσεις να μας το πεις. 
Τελειώνοντας αυτό το ποστ πες μας αν έχεις δοκιμάσει κάτι και τις εντυπώσεις σου.
Ποιες οι δικές σου πρόσφατες αγορές beauty;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

6 σχόλια:

  1. Κορίτσια χάρηκα που σας είδα εκεί! Πολύ όμορφα όλα αλλά ειδικά τα βερνίκια, αδυναμίες είναι αυτές χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια σας, κορίτσια! Θέλουμε review για τα προϊόντα φρυδιών της Essence!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία πραγματάκια πήρατε και σίγουρα θα τα απολαύσετε!Κρίμα που αυτά τα events είναι μόνο για επαγγελματίες:/ Θέλω πολύ να δω το revie για τα φρύδια της essence :) Φιλιά πολλά:*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γεια, υπέροχα προιόντα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι όμορφα πραγματάκια... Να τα χαρείτε όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γεια όλα κορίτσια, να τα χαρείτε! Ζήλεψα ιδιαίτερα τα βερνίκια και τα πραματάκια από Essence, καθώς και τη μάσκα μαλλιών από Beauty Formulas, για την οποία ακούω συχνά καλά λόγια! Φιλιά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή