Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

2.2.14

Beauty Test Box January 2014!


Την αγάπη μας να δοκιμάζουμε νέα προϊόντα την ξέρεις beauty (άλλωστε σε ποια κοπέλα δεν αρέσει) έτσι μετά από προσπάθεια μηνών (γιατί γίνεται ανάρπαστο και απ' ότι φαίνεται όχι άδικα) καταφέραμε να παραγγείλουμε το πρώτο μας Beauty Test Box.

Για όσες δεν γνωρίζετε είναι ένα συνδρομητικό κουτί που περιέχει 5 έως 7 προϊόντα ομορφιάς
(σε κανονικό ή travel μέγεθος), σύμφωνα με το προσωπικό μας προφίλ ομορφιάς
στην ιστοσελίδα του Beauty Test Box (και από πρώτης απόψεως εμάς μας φάνηκε ότι όντως το κοίταξαν). Σκοπός είναι να γνωρίσουμε νέα προϊόντα και εταιρείες, έχοντας την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε και να δούμε αν καλύπτουν τις ανάγκες μας και αν μας ταιριάζουν.



Το Beauty Test Box έφτασε στα χέρια μας πολύ προσεγμένα σε ένα πολύ όμορφο κόκκινο κουτάκι (που είναι σαν συρταράκι από σκληρό χαρτόνι και είναι πολύ βολικό για αποθήκευση) και με άψογη εξυπηρέτηση. Μας στοίχισε 13 ευρώ (10 ευρώ το κουτάκι + 3 λόγω ότι επιλέξαμε αντικαταβολή).

Το δικό μας κουτάκι ομορφιάς περιελάμβανε συνολικά 7 προϊόντα (+ δώρο ένα υπέροχο βραχιολάκι) και πάμε να τα δούμε αναλυτικά τι περιείχε μέσα (σας παραθέτουμε περιγραφή για το κάθε προϊόν από το BTB).


Sans Soucis/Herbal Day Balsam (30ml Travel Size)
Ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος παρέχοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα βαλσαμόχορτου, λυκίσκου, φυσικό αντηλιακό φίλτρο και ιαματικό νερό από τις πηγές Baden-Baden. Κατάλληλη για ευαίσθητα δέρματα.

Panthenols/Hand Care Cream (25ml Travel Size)
Ιδανική για ξηρά και σκασμένα χέρια. Με εμπλουτισμένη σύνθεση σε λάδι ελιάς, πανθενόλη (προβιταμίνη Β5) και αλλαντοΐνη. Δερματολογικά ελεγμένη. Δεν θα λείπει από καμία τσάντα.

Reviderm/Enzyme Peeling Paste (15ml Travel Size)
Πήλινγκ σε μορφή πάστας, η οποία σε λίγα επτά ξεραίνεται χωρίς να γίνει στερεά. Ηρεμεί, προστατεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, προσφέροντας της μια βελούδινη και απαλή αίσθηση, επειδή έχουν αφαιρεθεί φυσιολογικά όλα τα νεκρά κύτταρα. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδας. Ιδανικό για ερεθισμένα δέρματα.



Aden Cosmetics/Intelligent Mascara (Full Size)
Περιποιείται τις βλεφαρίδες, με μακράς διαρκείας σύνθεση δε δημιουργεί αλλεργίες. Οι μικροφίμπρες που περιέχει δίνουν σώμα και τις μακραίνουν. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα για να μακραίνει βλεφαρίδες.

Aden Cosmetics/Hydrating Lipstick (Full Size)
Βελούδινο κραγιόν που χαρίζει ενυδάτωση με απαλή σύνθεση, αντιαλλεργικό. Σε αποχρώσεις που προσδίδουν ελκυστικό φινίρισμα στα χείλη σας.

The Balm/Mary-Lou Manizer (Travel Size)
Ένα φανταστικό προϊόν 3 σε 1. Αυτή η φανταστική σαμπανιζέ απόχρωση ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Εξαιρετικά απαλή με λεπτή υφή που δεν τονίζει καμία ατέλεια. Ιδανική για highlighter, κάτω από το φρύδια, αναδεικνύει τα ζυγωματικά, σαν σκιά φωτίζει το βλέμμα και ως shimmer χαρίζει διακριτική λάμψη σε όλο το σώμα!

Katerina Kalogianidou Make up Art/False Lashes (Full Size)
Μοναδικές χειροποίητες βλεφαρίδες από φυσική τρίχα. Είναι πολυχρηστικές καθώς μπορείτε να την εφαρμόσετε όσες φορές θέλετε μετά την πρώτη χρήση τους.


Sismade Handmade Βracelet (Gift)
Το κουτάκι μας επίσης είχε δωράκι και ένα υπέροχο χειροποίητο βραχιολάκι από Sismade που στόλιζε όμορφα τα προϊόντα του BTB.

Αυτά λοιπόν περιείχε το δικό μας Beauty Test Box. Μας άρεσε πολύ η επιλογή των προϊόντων που περιείχε αλλά και ότι ήταν πολύ προσεγμένο το κουτάκι. Πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα με τα 3 να είναι Full Size αλλά και τα Travel Size είναι σε πολύ καλό μέγεθος δοκιμής και δεν είναι δείγματα. Συν ότι τα προϊόντα είχαν ποικιλία και καλύπτουν το κομμάτι της περιποίησης αλλά και του μακιγιάζ. Γεγονός που μας κάνει να ανυπομονούμε για το κουτάκι του επόμενου μήνα.

Πως σας φάνηκε το δικό μας Beauty Test Box; Ξεχωρίσατε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν;

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Beauty Test Box 
και στην σελίδα τους στο Facebook.

Πολλά φιλιά,
Δέσποινα & Σοφία

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική μας άποψη και εμπειρία.
Το BeautyTestBox το έχουμε αγοράσει με δικά μας χρήματα.

8 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη η παρουσίασή σας κορίτσια και το κουτί...Τέλειο! Το beautytestbox συνεχίζει σταθερά την ανοδική του πορεία...Απλά το αγαπώ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα προϊόντα!!!
    Ανυπομονώ να δοκιμάσω το The Balm!
    Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ ωραία όλα!
    κ γω περιμένω με ανυπομονησία να έρθει και το δικό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο το κουτάκι σας κορίτσια, για τη μάσκαρα και το highlighter μόνο καλά λόγια έχω ακούσει από όσες τα δοκίμασαν. Και οι βλεφαρίδες φαίνονται τέλειες! Εγώ αν και ήμουν επί 40 λεπτά στη σελίδα δεν μπόρεσα να το πάρω, ελπίζω τον επόμενο μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία πραγματάκια!! Να τα χαρείτε!! Το κραγιόν φαίνεται πολύ ωραίο και φυσικά το Mary-Lou Manizer είναι φανταστικό!! :-)
    http://staceysbeautylife.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ, να δω ποτε θα δοκιμασω και εγω ενα Beauty test Βοx! :-P
    μεγεια τα προιοντα κοριτσια-καλοφορετα ολα!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτα τα beautytest box!! θελω να τα δοκιμάσω κ εγω αλλά δεν τα έχω καταφέρει!
    Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή