Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

3.7.13

Night Spa with Vichy Aqualia Thermal!


Είναι αλήθεια πως μέχρι στιγμής δεν είχαμε δοκιμάσει κρέμα νύχτας, κι αυτό γιατί πιστεύαμε πως δεν θα πρόσφερε κάτι παραπάνω από μία κρέμα ημέρας. Μια δοκιμή όμως της νέας Aqualia Thermal Night Spa της Vichy μας έπεισε να αναθεωρήσουμε αλλά και να την εντάξουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης.

(απόσπασμα από το δελτίο τύπου)

Η επιδερμίδα μας κατά την διάρκεια της νύχτας γίνεται πιο δεκτική, ενώ αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και η διαδικασία κυτταρικής ανανέωσης εντείνεται.
Η Vichy εμπνευσμένη από το Ιαματικό νερό και το μοναδικό κέντρο Vichy Spa στην Γαλλία, δημιούργησε μια νέα ειδική σύνθεση της Aqualia Thermal για δράση τη νύχτα, οπού συνδυάζει όλα τα ευεργετικά οφέλη ενός σπα και την πλούσια σύνθεση μιας κρέμας νύχτας.

Η νέα σύνθεση της Aqualia Thermal Night Spa συνδυάζει όλα τα ωφέλιμα στοιχεία του Iαματικού νερού, μαζί με διπλάσια ποσότητα υαλουρονικού οξέος, 40% περισσότερη γλυκερίνη (σε σχέση με την υπάρχουσα σύνθεση της Aqualia Thermal 48ωρη ενυδάτωση), 3% φυτικά έλαια και ενισχύεται με Aquabioryl, που χαρίζει άμεσα βαθιά αίσθηση ενυδάτωσης και άνεσης.


Με έντονο θαλασσί χρώμα, σε γυάλινη πολυτελή συσκευασία των 75 ml (σε σχέση με τις κρέμες ημέρας και νύχτας που είναι συνήθως 50ml), και ευχάριστο αλλά διακριτικό άρωμα, μας φτιάχνει σίγουρα την διάθεση και μας προετοιμάζει για μια απολαυστική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας...

Μας άρεσε πολύ η σύνθεση της που είναι πλούσια αλλά ανάλαφρη, απλώνεται εύκολα στο πρόσωπο ενώ προσφέρει έντονη ενυδάτωση σε βάθος στην επιδερμίδα. Το καλύτερο είναι πως αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή, βελούδινη, με μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης. 
Την διαφορά κάνει πως δεν είναι καθόλου βαριά για το πρόσωπο και απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλη ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ δεν περιέχει parabens και είναι δερματολογικά και υποαλλεργικά ελεγμένη.

Φροντίδα και μάσκα νυκτός 2 σε 1
Ακόμα καλύτερο είναι πως η Aqualia Thermal Night Spa δεν είναι απλά μια κρέμα νύχτας, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μάσκα για έξτρα περιποίηση μία ή δύο φορές την εβδομάδα. 
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εφαρμόσεις μια πιο παχιά στρώση και να την αφήσεις να δράσει 5-10 λεπτά. Έπειτα με ένα βαμβάκι αφαιρείς απαλά την περιττή ποσότητα.


Η Vichy μέχρι τον Αύγουστο έχει μια πολύ όμορφη προσφορά που μπορείς να επωφεληθείς.
Με κάθε αγορά της Aqualia Thermal 48ωρη ενυδάτωση, μπορείς να κάνεις δικό σου το μοναδικό Vichy Thermal Spa Box που περιέχει όσα χρειάζεσαι για μια εμπειρία σπα στο σπίτι.
Συγκεκριμένα περιέχει 3 προϊόντα σε ειδικό μέγεθος. Tο διάλυμα καθαρισμού Purete Thermal Solution Micellaire (30ml), το Ιαματικό νερό Eau Thermale Vichy (50ml) και την Aqualia Thermal Night Spa (2ml).

Επίσης στα προϊόντα ενυδάτωσης και τις ειδικές συσκευασίες Aqualia Thermal ημέρας και νύχτας, θα βρεις τον κωδικό συμμετοχής για ένα μοναδικό ταξίδι στο κέντρο Vichy Spa στη Γαλλία για 2 άτομα,  οπού θα ζήσουν από κοντά την απόλυτη εμπειρία σπα.

Τέλος όλα τα προϊόντα της Vichy θα τα βρεις στα φαρμακεία, αλλά εμείς σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά σε κάποιο online οπού θα τα βρεις σίγουρα σε πιο οικονομικές και συμφέρουσες τιμές.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Vichy και την σελίδα τους στο Facebook.

Εσένα πως σου φαίνεται η ιδέα του σπα στο σπίτι; Χρησιμοποιείς κρέμα νύχτας, αν ναι ποια;
Έχεις μήπως δοκιμάσει την νέα Aqualia Thermal Night Spa της Vichy;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. 
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι προσωπικές σύμφωνα με την δική μας εμπειρία.

3 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρον! :) Και πολύ ωραίο post!!
    Φιλιά κορίτσια μου
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι υπέροχη η συσκευασία,πωπω θα την πάρω σίγουρα...τώρα χρησιμοποιώ της avon και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει την ενυδατική ημέρας και το roll on για τα μάτια, το οποίο είναι τέλειο και το συμπεριέλαβα στο post αγαπημένα Ιουνίου. Γενικά, η Vichy με έχει πείσει νομίζω! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση κορίτσια!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή