Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

27.7.13

Macadamia NoTangle Hair Brush


Hello beauties!
Σήμερα θέλουμε να σας μιλήσουμε για την Macadamia NoTangle Hair Brush.
Με την τρέλα που επικρατεί για τέτοιου είδους βούρτσες πραγματικά ανυπομονούσαμε να δοκιμάσουμε την Macadamia NoTangle Hair Brush μιας και δεν είχαμε δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο.
Ωστόσο μια και μόνο δοκιμή αρκεί για να κάνει την διαφορά και πλέον έχει γίνει αγαπημένο μέρος της ρουτίνας περιποίησης των μαλλιών μας...


Την διαφορά κάνουν οι μικρές εύκαμπτες ''τρίχες'' της ( ή ''δοντάκια'' πείτε το όπως θέλετε), και η πολύ όμορφη και πρακτική σχεδίαση της με λαβή, είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και μετατρέπει το βούρτσισμα των μαλλιών σε παιχνίδι. Φτιαγμένη από πλαστικό, είναι πολύ ελαφριά και σε όμορφα γήινα χρώματα πράσινο-καφέ ενώ υπάρχει ακόμα και σε ροζ.

Το εντυπωσιακό είναι πως ξεμπερδεύει τα μαλλιά ανώδυνα και εύκολα με μόνο μία κίνηση, ελαχιστοποιώντας την θραύση και την φθορά τους. 
Μόνιμο πρόβλημα μας μέχρι στιγμής (και ειδικά της Σοφίας που έχει ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά και πολλούς κόμπους μαζί) ήταν το σπάσιμο της τρίχας και ο πόνος κατά την διαδικασία του βουρτσίσματος. Πλέον με την Macadamia NoTangle Hair Brush δεν αντιμετωπίζουμε κανένα τέτοιου είδους πρόβλημα. Ξεμπερδεύει πολύ εύκολα τα μαλλιά, κάνοντας τα να δείχνουν και να είναι πιο υγιές αφού δεν σπάει ή ταλαιπωρείται η τρίχα με το βούρτσισμα, ανεξάρτητα από τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούμε για τα μαλλιά μας (βέβαια δεν τα παραλείπουμε κιόλας).
Κατά την χρήση της παράλληλα κάνει ένα ευχάριστο μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής που κάνει την διαδικασία άκρως χαλαρωτική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου εύκολα σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών.

Η τιμή της είναι 17,50 και μπορείτε να την βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια που διαθέτουν προϊόντα Macadamia (λίστα με τα κομμωτήρια θα βρείτε εδώ).
Η αλήθεια είναι πως θεωρούμε τσιμπημένη την τιμή της αλλά σίγουρα αξίζει τα χρήματα της, και αν σκεφτούμε πως είναι ένα προϊόν που θα κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα αξίζει να επενδύσετε κάτι παραπάνω...
Για περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο macadamia-natural-oil.blogspot.gr και στην σελίδα της Macadamia στο Facebook.

Πως σας φαίνεται η Macadamia NoTangle Hair Brush;
Μήπως την έχετε δοκιμάσει;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι προσωπικές σύμφωνα με την δική μας εμπειρία.

3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο ποστ κορίτσια μου! :)
    Την έχω και εγώ σε πράσινη & ροζ... Και την αγαπώ!!!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα πολύ να την δοκιμάσω αλλά πολύ ακριβή ρε κορίτσια μου :/
    rixnontas1matia.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/13 17:59

    Όντως! Γιατί τόσο ακριβές αυτές οι πλαστικές βούρτσες? Είμαι στο παρατσάκ να αγοράσω μια tangle teezer, αλλά το χέρι δεν πάει με τίποτα στην τσέπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή