Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

13.3.13

Review: Body Slim Destock Nuit by Lierac

Πριν κάποιο διάστημα είχαμε την χαρά να παραβρεθούμε σε ένα event που διοργάνωσε η Lierac για Beauty Bloggers (μπορείτε να δείτε όσα συνέβησαν στο event εδώ) ώστε να μας παρουσιάσουν την καινούργια τους σειρά Body Slim.

Αρχικά να σας πούμε πως η σειρά Body Slim είναι μια ολιστική προσέγγιση στο αδυνάτισμα, ενάντια στο τοπικό πάχος, κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Έντονη δράση με 2 μοναδικές καινοτομίες που χαρίζουν ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες 14 ημέρες χρήσης.

Η σειρά αποτελείται από 5 προϊόντα (λάδι μασάζ, ορός τζελ, κρέμα, δροσερός ορός τζελ και ορός lifting) και στην φωτογραφία μπορείτε να διακρίνεται την ακριβώς δράση που έχει το κάθε προϊόν και για πιο αποτέλεσμα απευθύνεται.

Σήμερα θα μιλήσουμε για την κρέμα νυκτός Destock Nuit που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε. Χρησιμοποιώντας την από την πρώτη κιόλας νύχτα που την πήραμε στα χέρια μας, για παραπάνω από 14 ημέρες συνεχούς χρήσης για να έχουμε μια πιο σωστή και ολοκληρωμένη άποψη, είπαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις εντυπώσεις μας...

Αποτελεσματική δράση: 
-Έντονης λιποδιάλυσης κατά την διάρκεια της νύχτας 
-Κατά της αποθήκευσης λίπους 
-Κατά της κυτταρίτιδας και της όψης φλοιού πορτοκαλιού

Καινοτόμος φόρμουλα με:
-Σύμπλοκο WTB 2%
-Ενεργή καφεΐνη (που απελευθερώνεται σταδιακά κατά τη διάρκεια της νύχτας) 
-Εκχύλισμα σάρκας κόκκινων φρούτων (φράουλα & βατόμουρο)

Και τώρα πάμε στη γνώμη μας...
Πλούσια κρέμα που ενυδατώνει ελαφρώς την επιδερμίδα, αφήνει μια δροσερή αίσθηση απαλότητας και απορροφάται άμεσα. Έχει ένα πολύ όμορφο διακριτικό άρωμα με εντονότερο αυτό των φρούτων και της φράουλας. Στα συν η συσκευασία που είναι με αντλία κάτι που την καθιστά πολύ βολική 
και πρακτική.

Την χρησιμοποιήσαμε σε προβληματικά σημεία του σώματος (όπως μηρούς, γλουτούς, κοιλιά) κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ στις περιοχές αυτές λίγο πριν κοιμηθούμε.
Όσο αφορά την αποτελεσματικότητα της, μετά από 14 ημέρες συνεχούς χρήσης παρατηρήσαμε πως η επιδερμίδα είναι πιο σφιχτή, αρκετά πιο λεία και σφριγηλή με μειωμένη την όψη 
φλοιού πορτοκαλιού.
Για να είμαστε όμως και ειλικρινής, χρησιμοποιώντας την για πιο μεγάλο χρονικό διάστημα, ακολουθώντας παράλληλα έναν υγιεινό τρόπο ζωής (σωστή διατροφή, νερό, γυμναστική, ξεκούραση) τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα πιο ορατά.

Στα μείον είναι η τιμή της που προσωπικά την θεωρούμε αρκετά τσιμπημένη 39€ για 200ml προϊόντος. Σύμφωνα πάντα με τα σημερινά δεδομένα και την ανταγωνιστικότητα που υπάρχει στην αγορά, σε σύγκριση με φθηνότερα προϊόντα τέτοιου είδους που κυκλοφορούν.
Τα προϊόντα Lierac θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία αλλά θα σας προτείναμε να κάνετε μια αναζήτηση σε online φαρμακεία που σίγουρα θα βρείτε συμφέρουσες προσφορές.

Αυτές ήταν οι εντυπώσεις μας...
Εσάς πως σας φαίνεται η νέα σειρά Βody Slim; Ποια η γνώμη σας;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική και ειλικρινή μας άποψη και δεν επηρεάζεται από το γεγονός ότι μας πρόσφερε το προϊόν η  εταιρεία για δοκιμή.

3 σχόλια:

  1. Φαίνεται πολύ καλό προϊόν αλλά όπως είπατε αν δεν κάνεις γυμναστική και κάνεις πιο υγιεινή ζωή δεν μπορείς να δεις και θαύματα..
    Ωραία παρουσίαση κορίτσια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς πρέπει πρώτα να φροντίσεις τον εαυτό σου εσωτερικά για να λειτουργήσει παράλληλα και το προϊόν! Μην περιμένουμε από μόνη της η κρέμα να κάνει θαύματα...
      Ευχαριστούμε πολύ Claire :)

      Διαγραφή
  2. Ενδιαφέρον φαίνεται!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή