Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

13.12.12

Review: Επιθέματα ματιών κρυογέλης Eyeslices!

Hello our beauties! Τι κάνετε;
Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα επιθέματα ματιών κρυογέλης Eyeslices που σίγουρα κάποιες από εσάς είδη τα γνωρίζετε και θα έχετε διαβάσει πολλά. Η εταιρεία πριν κάποιο διάστημα μας έστειλε ένα Eyeslices Professional και ένα Eyeslices Biotanix για ρυτίδες και λεπτές γραμμές για να δοκιμάσουμε και φυσικά να μοιραστούμε την γνώμη μας μαζί σας.

Eyeslices Professional 
Τα Eyeslices Professional περιέχουν πατενταρισμένες φόρμουλες συστατικών Aloe Ferox, Regu Age: Protein Peptides, Panthenol: Βιταμίνη Β5, Peptamide 6: Hexapeptide Complex, Biodynes, Pentavitin. Δρουν για όλες τις παθήσεις της επιδερμίδας των ματιών και επιτυγχάνουν μείωση σε μαύρους κύκλους -32%, σακούλες -30%, ερυθρότητα -35%, δυσχρωμίες -34%, ρυτίδες -30%, λεπτές γραμμές -32% και προσφέρουν ενυδάτωση για 72 ώρες.
Sophia says: Ενυδατώνουν σε βάθος την περιοχή των ματιών, κατά την χρήση τους νιώθεις μια απίστευτη αναζωογόνηση και δροσιά και τα μάτια να είναι πιο ξεκούραστα και φρέσκα. Τολμώ να πω πως και με τους μαύρους κύκλους βοήθησαν αρκετά. Επίσης τις μέρες που τα εφάρμοσα πριν κάνω το μακιγιάζ μου βοήθησαν στο να στρώσει καλύτερα το μακιγιάζ, πράγμα που ερμηνεύω στην πολύ καλή ενυδάτωση της περιοχής και ότι ήταν λεία και απαλή.

Eyeslices Biotanix EyeCandy
Tα Eyeslices Biotanix είναι η βοτανική σειρά πιο ήπιας μορφής με σύμπλεγμα βιταμινών και φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων. Τα EyeCandy για ρυτίδες και λεπτές γραμμές περιέχουν εκχυλίσματα από μήλο βελανιδιάς, πλαντάγκο, γαλλική κεχρί και αλόη ferox και προσφέρουν ενυδάτωση για 24 ώρες.
Despina says: Ενυδατώνουν πολύ καλά την περιοχή των ματιών. Αναζωογονούν, δροσίζουν και τα μάτια δείχνουν πιο ξεκούραστα και φρέσκα. Εξίσου η εφαρμογή πριν το μακιγιάζ μου, βοήθησε στο στρώσει καλύτερα το μακιγιάζ. Παρατήρησα επίσης η επιδερμίδα να είναι πιο σφιχτή και όσο για τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές αν και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να είναι πιο απαλές.


Τα Eyeslices είναι κλινικά ελεγμένα, δεν περιέχουν Parabens, PPG, Parafin, Mineral Oil, Allergens, Ethanolamine, Silicones, SLES, Phthalates, Synthetic Dye, Gluten και δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμα για 10-12 φορές, τα εφαρμόζεται καθημερινά στα μάτια σας για 5 λεπτά και διατηρούνται μέσα στην ιδική θήκη τους στο ψυγείο. Τα Eyeslices Professional θα τα βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών, οπτικών και επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και τα Eyeslices Biotanix σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Αυτά από εμάς!
Εσείς τα έχετε δοκιμάσει; Ποια η γνώμη σας;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική και ειλικρινή μας άποψη και ότι μας έστειλε τα προϊόντα η εταιρεία δεν επηρεάζει την γνώμη μας.

1 σχόλιο:

  1. Δοκιμάζω αυτό τον καιρό τα eyeslices για μαύρους κύκλους! Είναι αρκετά καλά. Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια φαίνεται ξεκούραστη και κυρίως φωτεινή!
    xxx
    http://itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή