Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

7.12.12

That's Better Review!

Γεια σας beauties! Τι κάνετε;
Σήμερα σας ετοιμάσαμε ένα μίνι review για να σας πούμε την γνώμη μας για κάποια προϊόντα από την That's Better. Την εταιρεία δεν την γνωρίζαμε και έτσι είχαν την καλοσύνη να μας στείλουν κάποια δείγματα για να δοκιμάσουμε.

Cremè de la cremè: Πλούσια κρέμα σώματος για ενυδάτωση και σύσφιξη. Περιέχει Avocado Oil και Shea Butter που θρέφουν την επιδερμίδα αποκαθιστώντας την λεία της όψη. Με βιταμίνη E που ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου, ενώ το Regestril συμβάλλει στη σφριγηλότητα 
της επιδερμίδας.
Η γνώμη μας: Ενυδατώνει την επιδερμίδα και την κάνει πιο απαλή και λεία αμέσως μετά την εφαρμογή. Απορροφάται από την επιδερμίδα και έχει ωραία και ευχάριστη μυρωδιά κάτι σαν λουλούδι. Τώρα όσο αφορά την σύσφιξη νιώθεις λίγο πιο σφιχτή την επιδερμίδα αλλά ας είμαστε αντικειμενικοί, χωρίς διατροφή και γυμναστική μην περιμένετε να έχετε αποτελέσματα μόνο με μια κρέμα. Τιμή 22,50€ τα 150ml.

Skin work out: Scrub για το πρόσωπο με πλούσια υφή και απαλούς απολεπιστικούς κόκκους ρυζιού. To Açais Berry παρέχει αντιοξειδωτική άμυνα ενάντια στις ελεύθερες βλαβερές ρίζες ενώ το αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, και οι βιταμίνες B, C και E τονώνουν την επιδερμίδα προσφέροντας λάμψη και ενυδάτωση.
Η γνώμη μας: Έχει πλούσια υφή και οι κόκκοι του είναι μικροί και απαλοί. Καθαρίζει τους πόρους και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και ενυδατωμένη παράλληλα. Δεν ερεθίζει και δεν ξηραίνει την επιδερμίδα. Η μυρωδιά του είναι λίγο πιο έντονη αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό καθώς αποχωρεί μετά από λίγα λεπτά. Τιμή 18,50€ τα 75ml.

After party secret: Ορός αποκατάστασης που σβήνει άμεσα τα σημάδια κούρασης, ενώ καταπραΰνει  και απαλύνει ερυθρότητα και ερεθισμούς. Ενισχύει την αναδόμηση του DNA των κυττάρων ενώ το Açais Berry αποτοξινώνει την επιδερμίδα αναπληρώνοντας την φυσική υγρασία. Καθώς η βιταμίνη E και το υψηλής ποιότητας Υαλουρονικό οξύ καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και ενυδατώνουν το δέρμα.
Η γνώμη μας: Δροσίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, βοηθάει απαλύνοντας τους ερεθισμούς και κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο φρέσκο και ξεκούραστο. Ευχάριστη μυρωδιά, σε μορφή κρέμας που απορροφάται από την επιδερμίδα. Τιμή 27,50€ τα 50ml.

Plump & Go: Κρέμα προσώπου και ματιών που προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις βλαβερές ακτινοβολίες UVA-UVB. Η πρωτοποριακή της φόρμουλα αποτρέπει και διορθώνει τις ατέλειες καταπολεμώντας τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Ισχυρά πεπτίδια, Açai Berry και βιταμίνες C & E προσφέρουν αντιγηραντική και αντιοξειδωτική προστασία, ενισχύοντας την ενυδάτωση του δέρματος. Το Υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών βελτιώνοντας την όψη του δέρματος και τα εκχυλίσματα από το φυτό Maca αποτελούν πηγή ενέργειας και τόνωσης της κουρασμένης και θαμπής επιδερμίδας, προσφέροντας λάμψη και φωτεινότητα.
Η γνώμη μας: Σίγουρα αυτή η κρέμα απευθύνεται για πιο μεγάλες ηλικίες και όσο αφορά το θέμα της αντιγήρανσης και των λεπτών γραμμών δεν έχουμε σχηματίσει άποψη καθώς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Ωστόσο όσο την δοκιμάσαμε, ενυδατώνει την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή. Ευχάριστη μυρωδιά, πλούσια κρεμώδης υφή που απορροφάται. Δεν ερεθίζει την επιδερμίδα και είναι πολύ θετικό ότι είναι μια κρέμα 2 σε 1 που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε πρόσωπο και μάτια. Τιμή 27,50€ τα 50ml.
.
 Σε γενικές γραμμές μείναμε ευχαριστημένες όμως είναι αρκετά ακριβά ειδικά για τις μέρες μας. Τώρα θα μας πείτε πως όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα είναι λίγο πιο ακριβά από τα κοινά αλλά εντάξει σε λογικά πλαίσια όμως. Τα προιόντα θα τα βρείτε αποκλειστικά σε όλα τα φαρμακεία του δικτύου Advance Pharmacies (βρείτε τα σημεία πώλησης εδώ).

Εσείς γνωρίζατε την That's Better; Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν;
Ποια η γνώμη σας;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα


ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Ευχαριστούμε την That's Better για την αποστολή των δειγμάτων. Είναι η προσωπική και ειλικρινή μας άποψη και ότι μας έστειλε η εταιρεία τα δείγματα δεν επηρεάζει την γνώμη μας.

2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο review... Ολοκληρωμένη άποψη θα έχω σε λίγες μέρες με review... Από όσο τα έχω δοκιμάσει, μου φαίνονται αρκετά καλά... αλλά ακριβά νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο review κορίτσια :)
    Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάτι από την εταιρία αυτή αλλά θα την έχω υπόψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή