Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

3.10.12

Review: Products by Bioten

Hello ladies! Τι κάνετε;
Ο Οκτώβρης μπήκε αλλά από τι φαίνεται το καλοκαίρι δεν λέει να μας αφήσει...
Στο σημερινό ποστ θέλω να σας μιλήσω για ένα όμορφο πακετάκι που μας έστειλε η Bioten λίγο πριν φύγουμε για διακοπές. Το πακέτο περιείχε 3 προϊόντα για να δοκιμάσουμε καθώς και 3 υπέροχα βραχιολάκια :)
Χρησιμοποιώντας λοιπόν τα προϊόντα όλο αυτό το διάστημα ήρθε η ώρα να σας πούμε τις εντυπώσεις μας!
Θα ξεκινήσω με την κρέμα κατά των δυσχρωμιών της σειράς Skin Defence.
Την συγκεκριμένη κρέμα πέρα από μία φορά δεν την δοκιμάσαμε γιατί δεν ενδείκνυται για την ηλικία μας. Είναι για ηλικίες 35-45 έτσι πήγε κατευθείαν στη μαμά για να την δοκιμάσει εκείνη...
Περιέχει εκχύλισμα γλυκόριζας που μειώνει τις χρωματικές κηλίδες και Actiwhite Complex που αναστέλλει την παραγωγή μελανίνης μειώνοντας τις δυσχρωμίες στο δέρμα. Ως μια πρώτη γνώμη έχει πλούσια υφή, ευχάριστο άρωμα και περιέχει 50ml.
Τώρα ως προς της δυσχρωμίες δεν μπορώ να σας πω γιατί ούτε η μαμά έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Πάντως έχω παρατηρήσει πως το πρόσωπο της είναι πιο απαλό και λαμπερό. Επίσης βρίσκω θετικό πως έχει αντηλιακά φίλτρα SPF15.
  
Το επόμενο προϊόν είναι το συσφικτικό γαλάκτωμα σώματος. Είναι εμπλουτισμένο με  Lipofirm, ένα σύμπλεγμα από φυσικά συστατικά που επαναφέρουν την δομή κολλαγόνου του δέρματος κάνοντας την επιδερμίδα πιο σφριγηλή, και περιέχει και έλαιο μανταρινιού που με τις καθαριστικές και τονωτικές του ιδιότητες βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
Έχει απίστευτο άρωμα, ενυδατώνει και απορροφάται εύκολα. Η συσκευασία του περιέχει 250ml και υπόσχεται πως έχει ορατά αποτελέσματα σε 7 ημέρες.
Παλαιότερα είχα δοκιμάσει διάφορα προϊόντα για σύσφιξη δίχως κάποιο αποτέλεσμα, με το συγκεκριμένο όμως είδα μια μικρή βελτίωση από τις πρώτες μέρες. Βέβαια δεν μπορεί να αντικαταστήσει το αποτέλεσμα που θα είχαμε με διατροφή και γυμναστήριο αλλά υπάρχει μια βελτίωση.

Για το τέλος άφησα τα αγαπημένα μαντηλάκια καθαρισμού της σειράς Skin Moisture για κανονικό/μεικτό δέρμα που σίγουρα είδη τα γνωρίζετε. Περιέχουν και αυτά νέκταρ κυδωνιού & Vitamin Ε όπως όλη η σειρά. Αναζωογονούν την επιδερμίδα και αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους. To ύφασμα τους είναι καπιτονέ, έχουν υπέροχο άρωμα και η συσκευασία περιέχει 20 μαντηλάκια.

Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και paraben-paraffin free.

Εσείς έχετε δοκιμάσει προϊόντα της Bioten; Ποια η γνώμη σας;
Πολλά φιλιά,
Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική και ειλικρινή μας άποψη και ότι μας τα έστειλε η εταιρεία δεν επηρεάζει την γνώμη μας.

5 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο post !! Ευχαριστούμε girls !!! keep going!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι πολύ ωραία τα προιόντα bioten,και ειδικά η κρέμα η συσφικτική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Beauty Tips By Niki Ευχαριστούμε πολύ Νίκη μου! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @jiubilo Είναι και πολύ οικονομικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχο post,το μόνο που έχω δοkιμάσει είναι μια κρέμα ημέρας από την bioten με ρόδι,μυρίζει εκπληκτικά,βέβαια όταν ήμουν έγκυος δεν άντεχα ούτε να την μυρίσω,τώρα επανήλθα και άρχισε πάλι να μου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή