Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

21.10.12

Review: Oriflame Products

Hello beauties! Τι κάνετε;
Το σημερινό ποστ είναι review για κάποια προϊόντα της Oriflame που είχε την καλοσύνη να μας στείλει η Δέσποινα από το Beauty e-Studio. H Δέσποινα είναι αντιπρόσωπος της Oriflame και κατόπιν συνεννόησης που είχαμε μας τα έστειλε για να τα δοκιμάσουμε. Τα προϊόντα τα αγόρασε με δικά της χρήματα και μας τα έστειλε σε δύο όμορφα ροζ κουτάκια. Για ακόμα μία φορά θέλουμε να την ευχαριστήσουμε για την ευκαιρία που μας έδωσε και γι' αυτή την όμορφη κίνηση.
Λίγο πολύ όλες γνωρίζετε την Oriflame, για πάμε όμως να δούμε τι μας έστειλε:

 Βερνίκι νυχιών της σειράς very me στην απόχρωση Neon Orange & ειδικό βερνίκι για σχέδια Nail Art πάλι της ίδιας σειράς στην απόχρωση Silver Lining.
Despina says: Πολύ καλή χρωματική απόδοση, πλούσιο χρώμα, αν και τα πέρασα δύο στρώσεις και με μία ήταν μια χαρά. Το πινελάκι για τα σχέδια πολύ βολικό, στέγνωσαν σχετικά γρήγορα (μέσα σε ένα 20λεπτο ήμουν έτοιμη) και μου κράτησαν τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Σας ετοίμασα και ένα σχεδιάκι με τα συγκεκριμένα για να τα δείτε και καλύτερα:

 Κραγιόν ColourFull για όγκο στα χείλη. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η Clover Haze.
Sophia says: Από τι κατάλαβα περιέχει κάποιο ειδικό σύμπλεγμα που δημιουργεί μια ελαφριά υπεραιμία στα χείλη. Στην αρχή νιώθεις μια δροσιά στα χείλη, τότε είναι που δίνει και τον όγκο. Μην φανταστείτε κάτι τρελό, όμως εγώ που έχω σχετικά μικρά χείλη μου τα έκανε πιο πλούσια. Κρεμώδη υφή, ενυδατικό και δεν ξηραίνει τα χείλη. Καλή χρωματική απόδοση που όπως θα δείτε στην φωτογραφία φαίνεται πιο ροζ- μωβ και ασημί ανάλογα το φωτισμό. Δροσερή μυρωδιά που μου θυμίζει κάτι σαν μέντα.

Tender Care Vanilla & Chocolate. Balm για περιποίηση της επιδερμίδας, περιέχει κερί μέλισσας και φυτικά έλαια. Εκτός από τα χείλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο, παρανυχίδες ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή που είναι ξηρή, τραχιά ή ερεθισμένη. Το χρησιμοποιήσαμε κυρίως στα χείλη, μυρίζουν απίστευτα και είναι πολύ ενυδατικά . Θρέφουν και μαλακώνουν την περιοχή. Το μόνο αρνητικό που μπορούμε να πούμε, αν και η συσκευασία είναι πολύ cute δεν είναι βολική γιατί έχει μικρό στόμιο και δεν μπορείς να πάρεις προϊόν με το δάχτυλο. Χρειάζεται οπωσδήποτε κάποιο πινελάκι ή μπατονέτα.

Εσείς έχετε δοκιμάσει προιόντα από την Oriflame; Ποια η γνώμη σας;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική και ειλικρινή μας άποψη για τα αναγραφόμενα προϊόντα.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/10/12 22:08

    Καλησπέρα κορίτσια!Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορα προϊόντα αλλά μου αρέσουν περισσότερο τα μανό τους. Η βασικά σειρά που έχουν, και έχουν και καλές τιμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. fenontai polu wraiaa http://pinklovebeuty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή