Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

22.5.16

Kick up your cheeks | Cheekathon by Benefit


Η Benefit μπορεί να σε εντυπωσιάσει μόνο για τις υπέροχα ακαταμάχητες συσκευασίες της, και δεν σου κρύβουμε πως εδώ και αρκετό καιρό θέλαμε να δοκιμάσουμε τις πούδρες προσώπου της εταιρείας μιας και είναι ίσως από τα πιο δημοφιλή προϊόντα. Η κατάλληλη ευκαιρία για να εντυπωσιαστούμε και με την ποιότητα ήρθε με την συλλεκτική έκδοσης παλέτα Cheekathon
Ξέρεις λίγο ρουζάκι στα μαγουλάκια για όψη υγείας, λίγο μπρόνζερ για μια δόση χρώματος αρκούν για να κάνουν την διαφορά στο μακιγιάζ μας και μαζί στη καθημερινότητα και στη διάθεση μας. Και σήμερα ήρθε η ώρα να #KickUpYourCheeks με αυτή την υπέροχη παλέτα που δεν σου κρύβουμε πως έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στο μακιγιάζ μας, καθώς μέσα της κρύβει όσα χρειαζόμαστε.


Μέσα στη Cheekathon κρύβονται οι πέντε από τις δημοφιλής πούδρες προσώπου της Benefit σε κανονικό μέγεθος, ανάμεσα σε ρουζ και μπρόνζερ για το πιο εκλεπτυσμένο look στα ζυγωματικά.
Όλες οι αποχρώσεις έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος στην επιδερμίδα χωρίς όμως να είναι υπερβολικά έντονη, με αποτέλεσμα να είναι εύκολη στην εφαρμογή και να μπορείς να ελέγξεις την ένταση του χρώματος που επιθυμείς. Έχουν απαλή βελούδινη υφή που αναμειγνύεται και μπλέκεται άψογα με την επιδερμίδα δίνοντας ένα ονειρικό αποτέλεσμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη διάρκεια τους που μας εντύπωσε ευχάριστα. Επίσης έχουν ένα υπέροχο άρωμα λουλουδιών που δημιουργούν ένα ιδιαίτερο λουλουδάτο συνδυασμό που δεν περνά απαρατήρητος κάθε φορά που χρησιμοποιούμε την παλέτα.
Η επιλογή των χρωμάτων που περιλαμβάνονται στη παλέτα είναι ιδανική καθώς καλύπτει όλα τα γούστα και όσα θα χρειαστούμε κάθε φορά για χρώμα και φρεσκάδα στα ζυγωματικά μας. Επίσης θεωρούμε πως κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας, ενώ πολύ εύκολα μπορείς να αναμείξεις τις αποχρώσεις και να τις συνδυάσεις.


Το Dandelion είναι ένα φωτεινό ροζ της μπαλαρίνας ιδανικό για φρεσκάδα. Το Hoola ένα υπέροχο ματ ψυχρό καφέ μπρόνζερ ιδανικό για φωτοσκιάσεις και να αναδείξεις το σχήμα του προσώπου.
Το Rockateur ένα ροζ με χρυσαφένιες λάμψεις για ροκ εντ ροζ χρώμα. Από τις αποχρώσεις που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση καθώς ταιριάζει με κάθε μακιγιάζ. To Dallas είναι ένα ιδιαίτερο καφέ που κρύβει και λίγο ροζ-μωβ κατάλληλο για ηλιοκαμένη επιδερμίδα.
Το Coralista είναι ένα ζεστό ροζ-κοραλί με ελάχιστες λάμψεις για ζυγωματικά που κλέβουν τις εντυπώσεις.


Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε την ονειρική συσκευασία της παλέτας που αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για το boudoir μας. Είναι από σκληρό χαρτόνι, στο μπροστινό μέρος της φιγουράρουν πέντε χορεύτριες καν-καν ντυμένες με τα προϊόντα που περιλαμβάνονται ενώ κλείνει μαγνητικά. Μέσα θα βρεις και ένα μεγάλο καθρέφτη, ένα μικρό βιβλιαράκι με οδηγίες χρήσης και ένα πολύ απαλό και χρήσιμο πινελάκι που έχουν και ξεχωριστά τα ρουζ της Benefit που το σχήμα του είναι ιδανικό για φωτοσκιάσεις.
Το εσωτερικό της παλέτας μπορεί να αφαιρεθεί και να απομονωθεί από την συσκευασία, με αποτέλεσμα να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και να βάλεις μέσα ότι θέλεις όταν τελειώσουν τα προϊόντα. Ήδη μια νέα χρήση που σκεφτήκαμε είναι για να αποθηκεύουμε μικρά κοσμήματα.


Παρακάτω μπορείς να δεις ακριβώς τις αποχρώσεις της παλέτας και τα swatches από όλες τις πούδρες προσώπου που περιλαμβάνονται.
Τέλος, η αρχική τιμή της δεν σου κρύβουμε πως είναι λίγο τσιμπημένη αλλά μπορείς να επωφεληθείς με τις εκπτώσεις που γίνονται στα καταστήματα ανά διαστήματα. Αν αναλογιστούμε την τιμή που κοστίζουν όλες οι πούδρες μεμονωμένα σίγουρα αξίζει καθώς η συνολική τιμή της παλέτας είναι αρκετά λιγότερη, κάνοντας την ιδανική ευκαιρία για να την αποκτήσεις.


Τέλος, η παλέτα είναι συλλεκτικής περιορισμένης έκδοσης και αξίζει να της ρίξεις μια ματιά αν είναι ακόμα διαθέσιμη. Μην ξεχνάς επίσης πως κάθε απόχρωση διατίθεται και ξεχωριστά αν τυχόν δεν την βρεις.
Τα προϊόντα της Benefit θα τα βρεις στα Sephora που έχουν την αποκλειστική διάθεση.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο επίσημο site www.benefitcosmetics.com και στη σελίδα της Benefit στο Facebook.

Είσαι λοιπόν έτοιμη να #KickUpYourCheeks με την Cheekathon της Benefit;
Τώρα καταλαβαίνεις το λόγο που δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε αναψοκοκκινισμένα ζυγωματικά με μια αίσθηση φρεσκάδας και αθωότητας, και σε αυτό το άγγιγμα σαν χάδι με μια δόση υγείας.
Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου...

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Το προϊόν έχει αγοραστεί με δικά μας χρήματα.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

12 σχόλια:

  1. Αμάαααααααααααν τι κολασμένη παλέτα αυτή! Δεν την πρόλαβα, την ήθελα πολύ!!! Να τη χαρείτε αγάπες μου.
    ΜΑΓΙΚΟ post και τέλειες φωτογραφίες ;) ♥
    Κisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα...ξέρεις τι τραβήξαμε για τις φώτος αλλά το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο!
      Πάρε κανά τηλ σε κάποιο Sephora μπορεί να υπάρχει ακόμα και ζήτα να στην φέρουν σε εκείνο που σε βολεύει, γιατί όχι ;)

      Διαγραφή
  2. Wooooow! I don't often get excited about blush, but those swatches look divine! http://bymegankelly.co.za/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ αυτη η παλετα! ειναι ερωτας αν και δεν ειναι τοσο travel friendly! το Dandelion ισως το πάρω μεμονωμένο! μου αρεσει πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι travel friendly αλλά είναι ένα κόσμημα στην συλλογή καλλυντικών μας! Δύσκολα δεν θα την επιλέξουμε ακόμα και για το καθημερινό μας μακιγιάζ το χέρι πάει μόνο του και είναι value for money! :)

      Διαγραφή
  4. Φανταστική παλέττα! Εγώ έχω το dandelion σε full size, και δεν μπορώ να πω ότι με έχει ξετρελάνει όμως αυτό το kit φαίνεται εξαιρετικό. xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Dandelion είναι ιδανικό για φρεσκάδα και ζωηράδα σε φυσικό μακιγιάζ, δοκίμασε να του δόσεις ακόμα μια ευκαιρία αφού το έχεις! Όσο για την παλέτα είναι έρωτας, αυτό φαίνεται και από την ανάρτηση νομίζουμε! Φιλιά πολλά xxx

      Διαγραφή
  5. Amazing colours! I like your blog and I'll be happy if we start to follow each other! :)

    http://julesonthemoon.blogspot.it/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιndeed it's a wonderful palette it should be in every makeup collection.
      Thank you so much Guilia for your kind words and I'm glad that you like our blog.

      Διαγραφή
  6. Υπέροχη παλέτα και υπέροχο post, κορίτσια! Το Ηoola και το Corallista δεν τα αλλάζω με τίποτα! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως είναι υπέροχη παλέτα!
      Μια αδυναμία παραπάνω την έχω σε Hoola και Dallas δεν το κρύβω!
      χιχι...σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια...

      Διαγραφή