Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

31.5.16

Haul from Beauty Greece | Spring 2016


Η αλήθεια είναι πως αυτός ο μήνας έχει την τιμητική του στις αγορές αλλά πως να αντισταθούμε σαν σωστά beauty κορίτσια, ειιδικά όταν γνωρίζεις τις ανάγκες που έχεις, τι σε ενδιαφέρει και που να το αναζητήσεις. 
Στις αρχές του μήνα έγινε η καθιερωμένη έκθεση ομορφιάς Beauty Greece Spring 2016 που γίνεται στο M.E.C. Παιανίας. Η συγκεκριμένη έκθεση γίνεται δύο φορές τον χρόνο στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και απευθύνεται στους επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς. Φυσικά εμείς πιστές στο ραντεβού μας κάναμε την επίσκεψη μας εκεί. Ο κόσμος πολύς, όπως τα περίπτερα και η ποικιλία προϊόντων που μπορεί κανείς να βρει, κάνοντας την έκθεση πραγματικό παράδεισο ομορφιάς για εμάς. Στο σημερινό λοιπόν ποστ ήρθε η στιγμή, αν και καθυστερημένα, να σου δείξουμε τις πρόσφατες αγορές και τις επιλογές μας από εκεί, και ελπίζουμε να πάρεις ιδέες για τις επόμενες αγορές σου που ίσως θες να κάνεις.


Σημείο αναφοράς όταν πηγαίνουμε στην έκθεση είναι το περίπτερο της αγαπημένης μας CosmetiCom, που φέρνει τα Beauty Formulas στην Ελλάδα. Οπότε με την ευκαιρία είπαμε να  ξαναπάρουμε παλιά αγαπημένα προϊόντα αλλά και νέα πολύ ενδιαφέροντα για δοκιμή.
Δεν θα σταθούμε πολύ στην αγαπημένη μας μάσκα μαλλιών με μέλι Ηoney Treatment Wax, το πήλινγκ σώματος Banana Miracle με ζάχαρη και φανταστικό άρωμα μπανάνας, και την κρέμα για σκασμένες φτέρνες Dry & Cracked Skin Cream καθώς είναι αγαπημένα και τα επιλέγουμε κάθε φορά. Στην συνέχεια επιλέξαμε ξανά την κρέμα απολέπισης και την μάσκα προσώπου της σειράς Glorious Mud με λάσπη για μια δόση σπα στο σπίτι, περισσότερα γι' αυτά μπορείς να διαβάσεις στο αναλυτικό μας ποστ εδώ
Τα Charcoal Cleansing Nose Pore Strips, είναι ταινίες για τα μαύρα στίγματα της μύτης, μας τα πρότειναν οπότε είπαμε να τους ρίξουμε μια ματιά αυτή την φορά καθώς θέλαμε να τα δοκιμάσουμε.
 Την εντύπωση μας τράβηξαν τα νέα αρώματα από Sweet Candy, και χάρη στο απίστευτο άρωμα καραμέλας επιλέξαμε το Truffle ενώ υπάρχει ακόμα σε 3 διαφορετικές εκδοχές.


Επίσης δεν γινόταν να μην προσθέσουμε στην συλλογή μας τα νέα ανοιξιάτικα χρώματα της Reveri, καθώς τα βερνίκια νυχιών της προσφέρουν ποιότητα στο μανικιούρ μας, με υπέροχη απόδοση και διάρκεια σε άκρως εντυπωσιακά χρώματα.
Σε απίστευτα beauty νέα από την CosmetiCom είναι πως πλέον φέρνει τα αγαπημένα μας Beauty UK ξανά στην Ελλάδα, οπότε δεν γινόταν να μην επιλέξουμε κάτι, μεταξύ μας ευκαιρία ψάχναμε.  Επιλέξαμε δύο Lips Matter που ουσιαστικά είναι υγρά κραγιόν με βελούδινο ματ αποτέλεσμα, που κάπου εδώ να σου πούμε πως είναι ήδη αγαπημένα μας. Οι αποχρώσεις που επιλέξαμε είναι το Shake your Plum ένα υπέροχο μωβ-δαμασκηνί, και το Bond, Mrs Bond ένα εντυπωσιακό βαθύ κόκκινο.
Επίσης επιλέξαμε ένα ακόμα κόκκινο κραγιόν, γιατί ένα δεν είναι ποτέ αρκετό, και συγκεκριμένα το Gloss Lipstick στην απόχρωση Vampire.


Επίσης επισκεφθήκαμε το περίπτερο της W7 όπου δεν γινόταν να μην επιλέξουμε κάτι.
Την εντύπωση μας τράβηξε το Night Glow για λάμψη στα ζυγωματικά, το Loads of Lashes όπου είναι ίνες για τις βλεφαρίδες που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την όποια μάσκαρα ματιών για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα , και το The Fixer Face Spray για σετάρισμα και σταθεροποίηση του μακιγιάζ. Τέλος βρήκαμε δύο παλέτες που θέλαμε καιρό της Technic και συγκεκριμένα την Colour Fix Blush/Bronze Palette με υπέροχα ρουζ και μπρόνζερ για άπειρους συνδυασμούς στο μακιγιάζ μας.

Αυτές ήταν οι πρόσφατες αγορές μας από την έκθεση ομορφιάς Beauty Greece Spring 2016.
Μήπως έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; Μήπως σου κίνησε το ενδιαφέρον κάποιο προϊόν που θα ήθελες να δεις σε μελλοντικό review στο Sisters Beaute;
Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου...


Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

6 σχόλια:

  1. Υπέροχα ολα, να τα χαρείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία προϊόντα,να τα χαρείτε!Ελπίζω στην επόμενη έκθεση να πάω και εγώ.Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ηηθελα να δω πως σας φαινεται το loads of lashes κ πως ακριβως χρησιμοποιειται! Μου κινησε το ενδιαφερον κ σιγουρα θα το ψαξω στη φθινοπωρινη Beauty!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα όλα! να τα χαρείτε! θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω το scrub από Donna Valente :D
    Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με γεια σας, κορίτσια! Είδαμε πολλά αγαπημένα προϊόντα στο haul σας! Θέλουμε οπωσδήποτε review και swatches για τις παλέτες από technic! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο υπέροχα προϊόντα!!!!!! Με γεια κορίτσια μου και περιμένουμε εντυπώσεις ;)

    cosmetologylover.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή