Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

20.2.15

Pharmacy Haul | Galinos4all


Σήμερα σου έχουμε ακόμα ένα σύντομο haul ποστ με τις πρόσφατες αγορές από το online φαρμακείο Galinos4all.gr Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε κάποιες αγορές, αλλά η συγκεκριμένη παραγγελία έγινε τυχαία ένα βράδυ που χαζεύαμε τα ηλεκτρονικά φαρμακεία. Ξέρεις πόσο αγαπάμε τα online φαρμακεία για τις τέλειες προσφορές που μπορούμε να βρούμε. Έτσι τυχαία και πάνω στην αναζήτηση μας πετύχαμε το Galinos4all, βρήκαμε τις πιο τέλειες προσφορές σε προϊόντα που θέλαμε, και έτσι γεμίσαμε το καλάθι μας και η παραγγελία έγινε. Γιατί όχι λέμε; Και να 'μαστε εδώ σήμερα με τις αγορές από εκεί. Επίσης αν σε ενδιαφέρει το φαρμακείο έχει πάρα πολύ καλές προσφορές και σίγουρα αξίζει να ρίξεις μια ματιά. Ενώ η εξυπηρέτηση τους ήταν εξαιρετική.


Το υγρό καθαρισμού Sensibio H2O της Bioderma είναι πασίγνωστο και αγαπημένο προϊόν και σου έχουμε ξαναμιλήσει πολλές φορές γι' αυτό. Πολλές γυναίκες στον κόσμο το προτιμάνε και μαζί κι εμείς. Βρήκαμε λοιπόν την μεγάλη συσκευασία των 500ml σε μια απίστευτη προσφορά 1+1 δώρο στα 11,60. Δεν χρειαζόταν τίποτα περισσότερο για να μπει στην παραγγελία μας.

Οι μάσκες προσώπου της Apivita είναι αγαπημένες εξίσου και αποτελούν σταθερή αξία στην ρουτίνα περιποίησης μας. Τώρα έχουμε ακόμα ένα λόγο να τις αγαπάμε για την νέα τέλεια συσκευασία τους στα 50ml. Την μάσκα ενυδάτωσης με αλόη την ξαναείχαμε δοκιμάσει σε φακελάκι και μας άρεσε, τώρα πήραμε και την μεγάλη συσκευασία.

Τα κραγιόν σε μορφή μολυβιού Raspberry Twist Lipstick του Korres θέλαμε καιρό να τα δοκιμάσουμε λόγο των θετικών κριτικών. Στο φαρμακείο βρήκαμε την απόχρωση που μας είχε εντυπωσιάσει πιο πολύ από όλες και χωρίς δεύτερη σκέψη έγινε δικό μας. Μιλάμε για την απόχρωση Desire ένα καταπληκτικό μπορντό-μωβ που ήταν έρωτας με το πρώτο κλικ.


Το καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής είναι πολύ σημαντικό προϊόν για την υγιεινή μας, και θέλουμε να σου υπενθυμίσουμε να μην το παραλείπεις. Επί ευκαιρίας αυτής της παραγγελίας, το δικό μας είχε τελειώσει και έτσι είπαμε να πάρουμε το αγαπημένο μας Intimate Washing Lotion της Lactacyd που έχει προτείνει και ο γυναικολόγος μας. Πίνουμε νερό στο όνομα του, αν και δεν έτυχε να σου μιλήσουμε γι'αυτό. Αν σε ενδιαφέρει πες μας και θα το κάνουμε σύντομα.

Τέλος, αυτή την φορά είπαμε να δοκιμάσουμε και το Pharma with Antibacterials πάλι από Lactacyd που περιέχει φυσικούς αντιβακτηριακούς παράγοντες για την αναστολή της ανάπτυξης βακτηρίων και την πρόληψη των λοιμώξεων της ευαίσθητης περιοχής.

Αυτές ήταν οι πρόσφατες αγορές μας από το online φαρμακείο Galinos4all, που θεωρήσαμε ότι άξιζαν να σου επισημάνουμε λίγο το ενδιαφέρον. Αν θες να δεις review για κάποιο προϊόν μην ξεχάσεις να μας το πεις. Τελειώνοντας αυτό το ποστ πες μας αν έχεις δοκιμάσει κάτι και τις εντυπώσεις σου.
Ποιες οι δικές σου πρόσφατες αγορές beauty;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

6 σχόλια:

  1. με γειαααα!!! νατα χαρειτε!και εγω πριν λιγες μερες πηρα απο εκει 2 σετ bioderma και το καθαριστικο της lactacyd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με γειά κορίτσια! Πολύ οικονομικά τα νεράκια! Θα ρίξω και εγώ μια ματιά γιατι θέλω και εγώ να κάνω κάποιες αγορές!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια όλα κορίτσια! Δεν την έχω δοκιμάσει τη μάσκα με αλόη παραδόξως, κάνει για λιπαρά δέρματα ή παραείναι ενυδατική; x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νταξει αυτο το νερακο bioderma ειναι απλα τελειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίες αγορές και πολύ χρήσιμα όλα! Η μάσκα της Apivita με αλόη προσωπικά δεν με τρέλανε. Για την ακρίβεια δεν μου ταίριαξε τόσο καλά, ενώ αυτή με θαλάσσια λεβάντα -σε μένα τουλάχιστον- προσφέρει καλύτερη ενυδάτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κορίτσια φανταστικά προϊόντα, έχω δοκιμάσει τα περισσότερα και αγαπώ το bioderma εννοείται και εξαιρετικές φωτογραφίες!!!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή