Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

14.1.15

Mary/Cindy-Lou Manizers by The Balm


Στο σημερινό ποστ θέλω να σου γνωρίσω τις νέες beauty φίλες μου! Αναφέρομαι στην Mary-Lou Manizer και την Cindy-Lou Manizer από την The Balm. Οι συγκεκριμένες δύο κυρίες έχω ακούσει τα καλύτερα και θα λέγαμε πως είναι οι πρωταγωνίστριες της εταιρείας, και όχι άδικα καθώς είναι από τα πιο διάσημα (best seller) προϊόντα τους. Από την στιγμή που ανταλλάξαμε ματιές δεν αντιστάθηκα στην γοητεία τους και έγιναν δικές μου. Από τις πρώτες κιόλας χρήσεις γίναμε κολλητές και μια πολύ όμορφο-παρέα ξεκίνησε. Μετά από καιρό έχουμε πλέον δεθεί και έχουμε γίνει αυτοκόλλητες, καθώς δεν τις αποχωρίζομαι και με συντροφεύουν σε κάθε μου στιγμή δίνοντας την λάμψη που χρειάζομαι.

Μετά από αυτή την σύντομη ομορφό-ιστοριούλα θα σου εξηγήσω για τι ακριβώς μιλάω. 
Το higlighter προσωπικά θεωρώ πως δίνει μια άλλη διάσταση στο μακιγιάζ, και τα συγκεκριμένα προϊόντα κάνουν την διάφορα καθώς δίνουν ένα ξεχωριστό εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Το Mary-Lou Manizer και το Cindy-Lou Manizer είναι πούδρες λάμψης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως highlighter σε πρόσωπο και μάτια, για μια δόση λάμψης και φωτεινότητας. 


Το Mary-Lou Manizer έχει μια υπέροχη σαμπανιζέ (μπεζ-χρυσή) απόχρωση που ταιριάζει τέλεια στις περισσότερες επιδερμίδες. Η χρωματική του απόδοση είναι έντονη και η διάρκεια του εξαιρετική. Ενώ η υφή του είναι βελούδινη και μπλέκεται άψογα με την επιδερμίδα. Είναι ιδανικό για τοποθέτηση ψηλά στα ζυγωματικά ή στην εσωτερική γωνία των ματιών, ενώ με ελάχιστη ποσότητα δίνει ένα φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπο.


Από την άλλη το Cindy-Lou Manizer έχει μια ροδακινί απόχρωση που βρίσκω πολύ γλυκιά και girly. Έχει εξίσου έντονη χρωματική απόδοση και εξαιρετικά διάρκεια. Το λατρεύω εξίσου με το Mary. Και εκτός από τα ζυγωματικά και στην εσωτερική γωνία των ματιών, στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ρουζ με λάμψη 2σε1.


Θα συνεχίσω με τις υπέροχα πανέμορφες pin-up/retro/vintage (πες το όπως θες) συσκευασίες τους, που είναι πραγματικό στολίδι για το boudoir και μου φτιάχνουν αμέσως την διάθεση. Η κάθε συσκευασία έχει ένα βολικό καθρεφτάκι και περιέχουν από 8,5gr προϊόντος. Ενώ δεν περιέχουν prabens, έλαια, και η The Balm είναι μια εταιρεία cruelty free (δηλαδή δεν κάνει πειράματα σε ζώα).
  

Να μην ξεχάσω να αναφέρω πως βρίσκω την ποιότητα τους εξαιρετική και το αποτέλεσμα που προσφέρουν απλά υπέροχο που κάνει την διαφορά. Ένα ακόμα συν που πρέπει να αναφέρω είναι πως είναι πολυχρηστικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πρόσωπο και μάτια ως higlighter ή σκιά. Και αν και τσιμπημένη λίγο η τιμή τους σίγουρα αξίζουν τα χρήματα τους ως επένδυση.
Μπορείς να τα βρεις στη Make Me Up (επίσημο αντιπρόσωπο που φέρνει τα προϊόντα The Balm στην Ελλάδα) εδώ. Ή στο επίσημο site της The Balm εδώ. Εγώ τα πήρα από την έκθεση ομορφιάς που γίνεται για επαγγελματίες μόλις στα 12 ευρώ.

*Τελειώνοντας αυτό το ποστ να σου δώσω κι ένα έξτρα tipΜια ελάχιστη ποσότητα highlighter αρκεί, στα σημεία που θες να αναδείξεις και να φωτίσεις στο πρόσωπο σου, για ένα φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς να είναι υπερβολικό. Τα σημεία αυτά είναι ψηλά στο κόκκαλο των ζυγωματικών, στο κέντρο της μύτης, στο τόξο των χειλιών, κάτω από το φρύδι και η εσωτερική γωνία των ματιών. Το μυστικό είναι να μην ξεχνάς το πολύ καλό blending (κοινώς σβήσιμο) για να γίνετε ένα με την επιδερμίδα.

Πως σου φαίνεται beauty το Mary-Lou Manizer και το Cindy-Lou Manizer της The Balm; 
Μήπως έχουν γίνει ήδη και δικές σου beauty φίλες;
Μην ξεχάσεις να μου πεις στα σχόλια τις εντυπώσεις σου, αν τα έχεις δοκιμάσει και πιο ξεχώρισες.

Πολλά φιλιά,
Σοφία

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

10 σχόλια:

  1. Cidy-lou ,Mary-lou τι να πρωτοπεις για αυτά τα 2 προϊόντα .Υπέροχα και τα 2 τα αγαπάμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαίινονται υπέροχααα!!! ίσως το έπαιρνα καποια στιγμή αλλά προς το παρόν την έχω καταβρεί με την κατά πολύ οικονομικότερη επιλογή από essence . Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι τα 2 αγαπημένα μου κ μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με την Mary ήμαστε ήδη φίλες!! Υπεραγαπώ προϊόντα The balm λόγω των συσκευασιών, της ποιότητας τους και γιατί έχουν όμορφα concept!!! Ωραίο post!!! Αναλυτικό και ευχαριστο!!! :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ωραιο ποστ!
    Το Cindy-Lou το εχω και εγω, πολυ μου αρεσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υπεροχα και αγαπημενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπέροχα! έχω βαλει αυτη την εταιρεία στο μάτι εδω και καιρό, μαλλον ήρθε η ώρα να το ψάξω καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πώς να μην τα αγαπήσεις! Είναι εξαιρετικές και οι δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/1/15 13:07

    Είναι υπέροχες και οι δυο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλο ζαχαρώνω highlighters ενώ δε μπορώ να τα βάλω γιατί είμαι λιπαρή! Πολύ όμορφα και τα δύο! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή