Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

7.7.14

Korres Blush Sticks



Το μακιγιάζ ξέρεις πως είναι η μεγάλη μου αγάπη. Το γεγονός ότι με γεμίζει με ευχαρίστηση, αλλά χρησιμοποιώντας το παράλληλα σωστά με μέτρο και με τα κατάλληλα προϊόντα, μπορεί να αναδείξει πολύ όμορφα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. 
Γι' αυτό και μου αρέσει να δοκιμάζω ότι καινούργιο κυκλοφορεί! Εδώ αναφέρομαι στα Blush Sticks από Korres που ήθελα εδώ και πάρα πολύ καιρό να αποκτήσω στη συλλογή μου.
Ψάχνοντας λοιπόν σε ηλεκτρονικά φαρμακεία τα βρήκα με εκπληκτική προσφορά, και χωρίς δεύτερη σκέψη τα έκανα δικά μου. Από την πρώτη κιόλας χρήση τα λάτρεψα και επάξια πλέον ανήκουν στα αγαπημένα in beauty town...



Τα Korres Blush Sticks πρόκειται για κρεμώδες ρουζ (ή αλλιώς ρουζ σε μορφή κρέμας), και κυκλοφορούν σε 3 υπέροχες ματ αποχρώσεις που δεν ξέρεις πια από όλες να πρωτοδιαλέξεις!
 Η μία είναι ομορφότερη από την άλλη...
Το Pink είναι ένα ροζ που γλυκαίνει πολύ όμορφα το πρόσωπο, το Peach ένα φανταστικό ροδακινί για χρώμα υγείας στα μαγουλάκια, και το Natural ένα φυσικό-καφέ ιδανικό αν δεν θέλεις έντονο χρώμα ή ακόμα και για να κάνεις σκιάσεις.

Έχουν εξαιρετική απόδοση χρώματος με ένα μόνο πέρασμα, απλώνονται ομοιόμορφα και εύκολα στα μαγουλάκια με μία μόνο κίνηση (ακόμα και με τα χέρια), και γίνονται απολύτως ένα με την επιδερμίδα. Αφήνουν ένα ευχάριστο πουδρένιο αποτέλεσμα με βελούδινη αίσθηση, 
χωρίς να είναι καθόλου λιπαρά. 
H συσκευασία τους εκτός από κομψή είναι πολύ βολική και εύχρηστη σε μορφή stick, μπορείς να την έχεις πάντα μαζί σου στην τσάντα ακόμα και για γρήγορη χρήση on the go.
Επίσης πρέπει να σημειωθεί η εξαιρετική διάρκεια τους, ενώ αν το συνδυάσεις παράλληλα και με ένα αντίστοιχο ρουζ σε μορφή πούδρας, το αποτέλεσμα θα διαρκέσει για ώρες.
Ένα ακόμα συν ότι εκτός από τα μαγουλάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα χείλη, για μια δόση χρώματος και ένα πιο φρέσκο αποτέλεσμα.

Η κάθε συσκευασία περιέχει από 4,5ml ποσότητας και είναι χωρίς parabens, mineral oil, προπυλενογλυκόλη και αιθανολαμίνες. 
Τα προϊόντα Korres μπορείς να τα βρεις στα φαρμακεία, και τα 3 μαζί μου κόστισαν 8 από το φαρμακείο Pharmacy Life (σε προσφορά που τα είχε σετ). Δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον αλλά σε ηλεκτρονικά φαρμακεία μπορείς να βρεις εξίσου πολύ καλές προσφορές.

Αυτή ήταν η προσωπική και ειλικρινή μου άποψη για τα Korres Blush Sticks.
θεωρώ εξαιρετική την ποιότητα που προσφέρουν, και το μόνο που μένει είναι απλά να τα δοκιμάσεις!
Μην ξεχάσεις να μου πεις πως σου φαίνονται αλλά και αν έχεις δοκιμάσει ρουζ σε μορφή κρέμας...

Πολλά φιλιά,
Σοφία

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη. Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα.

7 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο post, κορίτσια! Συμφωνούμε σε όλα! Τα αγαπάμε πολύ τα stick blushes!
    P.S. Super και το νέο style του blog! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To natural είναι το αγαπημένο μου! Και συμφωνώ απόλυτα σε όλα λες, Σοφάκι! Φιλιά πολλά και στις δύο!

    PS Πολύ ωραίες φωτογραφίες! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω το pink...και μου αρέσει ιδιαίτερα το ότι με λίγη ποσότητα, ελάχιστη... γίνονται τα μάγουλα, υπέροχα. Θα ήθελα να το δοκιμάσω και το natural. Υπέροχο post.
    Σοφάκι σου στέλνω όλη μου την αγάπη ! Φιλιά και στις 2 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο πόστ!! ♥
    Πολύ ωραία χρώματα των blush sticks ♥

    beautybykaterinaki.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα έχω ήδη και συμφωνώ!
    είναι υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ αυτά τα stick blushers!! Έχουν γίνει η νέα εμμονή μου!! Είναι πολύ όμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή