Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

17.5.12

Atelier διορθωτικού μακιγιάζ Couvrance ~ Avène 15/5/2012

Hello σ' όλα τα beauty girls! Τι κάνετε;
Eλπίζουμε να είστε καλά και περνάτε υπέροχα...

Εμείς μέσα στη βδομάδα επισκεφθήκαμε το Atelier διορθωτικού μακιγιάζ Couvrance με τη συνεργασία των Δερματολογικών Εργαστηρίων Avène και με χαρά θέλουμε να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία μας μαζί σας... Ενθουσιαστήκαμε πολύ γιατί δεν ξέραμε πως η  Avène έχει και προϊόντα μακιγιάζ! Οι κοπέλες εξαιρετικότατες, πρόσχαρες και πρόθυμες να απαντήσουν σε κάθε μας απορία :)

το Atelier της Avène στο φαρμακείο Μπακάκος στην Αθήνα.

Ένα προϊόν που πραγματικά λατρέψαμε και οι δύο μας είναι το σπρέι Ιαματικού νερού! Δροσιστικό, καταπραϋντικό, ιδανικό για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας και για κάθε στιγμή... Μετά το ντεμακιγιάζ, την αποτρίχωση ή το ξύρισμα, σε περιπτώσεις κοκκινίλων προσώπου ή δερματικών ερεθισμών, μετά από ηλιακά εγκαύματα ή απλώς καθημερινά ψεκάζετε για να δροσιστείτε...


Άλλο ένα προϊόν που μόλις το είδαμε εντυπωσιαστήκαμε... είναι οι πολύχρωμες πούδρες σε μορφή μωσαϊκού! και το καταπληκτικό εκτός ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σταθεροποιήσουμε το μέικ απ, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ρουζ και σαν σκιές ματιών... έτσι πετυχαίνουμε ένα πολύ φρέσκο και καθημερινό αποτέλεσμά πραγματικά σε χρόνο μηδέν ;)
Κυκλοφορεί σε 3 αποχρώσεις: στην ανοιχτόχρωμη, για λάμψη και στην σκουρόχρωμη.


*Πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε να φροντίζουμε και να καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας, να κάνουμε καθημερινό ντεμακιγιάζ και να αφαιρούμε καλά κάθε ίχνος μακιγιάζ! Επίσης πρέπει να μην παραλείπουμε και την αντηλιακή κρέμα προσώπου, έτσι θα πετύχουμε να έχουμε μια υγιή επιδερμίδα και να δείχνουμε πιο όμορφες και πιο λαμπερές από ποτέ :)
μην ξεχνάτε όμως η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας...

εδώ μια φώτο από το μακιγιάζ που μου έγινε...
πολύ φυσικό και όμορφο το αποτέλεσμα!
και εδώ μια φώτο με της Σοφίας...
φρέσκια και λαμπερή :)


και το καλύτερο σας το αφήνουμε για το τέλος...
Για όλο το Μάιο μπορείτε να κλείσετε και εσείς το ραντεβού σας και να επισκεφτείτε το Atelier διορθωτικού μακιγιάζ της Avène εντελώς δωρεάν!
Επικοινωνήστε με την Avène στην σελίδα της στο facebook εδώ: http://www.facebook.com/EauThermaleAveneGreece στείλτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και εκείνοι θα σας ενημερώσουν για τις λεπτομέρειες του
ραντεβού σας ;)


Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε! :)
Φιλιά πολλά :*
Δέσποινα & Σοφία

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/5/12 23:47

    Πολύ ωραίο μακιγιάζ κορίτσια! Φρέσκο και δροσερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά υπέροχο ένιωθες πως δεν φοράς τίποτα αλλά είχε καλύψει ότι σημάδι μπορεί να έχεις!! (το λέω γιατί έχω κάτι κοκκινίλες κ μου τις εξαφανήσε!!)

      Διαγραφή
  2. Στην εφηβεία μου εκεί στα 18 με 20 τα πρώτα καλληντικά που είχα αγοράσει από το φαρμακείο ήταν της Avene! Καλά για το Ιαματικό νερό σε Σπρέυ τι να πει κανείς; Αγαπημένο & κλασικό! Είμαι σε φάση που θέλω να το ξαναπάρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το σπρέι Ιαματικού νερού... είναι τέλειο! σίγουρα κι εγώ κάποια στιγμή θα το αγοράσω :)

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία φυσικά μακιγιάζ και πολύ ωραίος χώρος!!!!

    http://mybeautysteps.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και με μόνο 2-3 προϊόντα έχεις ένα πολύ όμορφο και φυσικό μακιγιάζ που σε δείχνει φρέσκια και λαμπερή! Όντως ο χώρος τους πολύ όμορφος και οι κοπέλες πρόθυμες και πρόσχαρες :)

      Διαγραφή
  4. τελειο μακιγιαζ παντως.

    From Paris with love!
    Kristina recently posted... Mac Hey, Sailor!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι που σου αρέσει, και εμάς μας άρεσε πολύ το αποτέλεσμα!
      Μακάρι να μπορέσεις να πας κι εσύ ;-)
      xxx :*

      Διαγραφή