Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

5.4.13

Review: Προϊόντα Mastic Spa

Hello beauties! Τι κάνετε;
Σήμερα σας ετοιμάσαμε ένα review για κάποια προϊόντα από τα Mastic Spa που μας δόθηκαν στο event για τα 10 χρόνια Mastic Spa αλλά και για κάποια άλλα που μας έστειλε η εταιρεία για δοκιμή. Έτσι λοιπόν χρησιμοποιώντας τα όλα αυτό το διάστημα είπαμε να μοιραστούμε την γνώμη μας και την εμπειρία που είχαμε μαζί σας.

Καταρχήν να σας πούμε πως τα Mastis Spa είναι Ελληνική εταιρεία και τα προϊόντα της παρασκευάζονται στην χώρα μας και συγκεκριμένα στο νησί της Χίου. Το χαρακτηριστικό σε όλα τα προϊόντα είναι ότι περιέχουν μαστίχα Χίου. Επίσης τα συστατικά που περιέχουν είναι φυσικά, βιολογικής καλλιέργειας και δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Δεν περιέχουν Parabens, Mineral Oil, Προπυλενογλυκόλες, Αιθανολαμίνες, Τριεθανολαμίνες και είναι δερματολογικά ελεγμένα.

AquaΜare 27
Ενυδατική κρέμα λάμψης και φωτεινότητας για νεανικά δέρματα (από ηλικίες 17 έως 27). 
Περιέχει μαστίχα, βιολογικό έλαιο κάνναβης, άλλα βιολογικά αιθέρια έλαια και φυσικά φίλτρα αντηλιακής προστασίας. Έχει ελαφριά και κρεμώδη υφή , ενυδατώνει την επιδερμίδα και χαρίζει στο πρόσωπο λάμψη και φωτεινότητα. Κάτι που θα παρατηρήσετε όλο και περισσότερο με κάθε εφαρμογή. Απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, αφήνοντας την ματ και χωρίς λιπαρότητα.
Έχει επίσης ένα πολύ όμορφο και δροσερό άρωμα (που μπορεί να σας φανεί λίγο περίεργο στην αρχή) με εντονότερο αυτό της μαστίχας. Στα συν ότι περιέχει προστασία από τις ηλιακές ακτινοβολίες SPF 15.
Τιμή 24€/50ml

Mastic & Vanilla SerDeep Hydra Serum
Εντατικός ορός ενυδάτωσης με μαστίχα, βανίλια και Shea Butter. Ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα ενώ το Shea Butter που περιέχει την αφήνει απαλή και βελούδινη, μειώνοντας παράλληλα τους τοπικούς ερεθισμούς και διατηρώντας την επιδερμίδα ήρεμη και ενυδατωμένη. Έχει ελαφριά λεπτόρευστη υφή και έχει ένα πολύ, ωραίο και γλυκό άρωμα μαστίχας και βανίλιας. 
Ευχάριστο επίσης ότι απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα.
Τιμή 29.90€/30ml

Mastacne Hydraderm
24ωρη ενυδατική σμηγματορυθμιστική κρέμα. Περιέχει μαστίχα και μέλι και είναι κατάλληλη για μικτά/λιπαρά δέρματα οπότε την συγκεκριμένη την δοκίμασε ειδικά η Δέσποινα που έχει λιπαρή επιδερμίδα. Η λεπτόρευστη και ελαφριά υφή της απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. Βοηθάει με την έκκριση του σμήγματος απομακρύνωντας την ανεπιθύμητη γυαλάδα και λιπαρότητα από το πρόσωπο ενώ παράλληλα αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη.
Τιμή 16.70€/50ml

Bellagio Body
Κρέμα σώματος για νεανικά δέρματα (ηλικίες 17 έως 27). Περιέχει μαστίχα, βιολογικό έλαιο κάνναβης και άλλα βιολογικά αιθέρια έλαια. Έχει ένα πολύ ωραίο και σαγηνευτικό άρωμα μαστίχας και βερίκοκου, ενυδατώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την δροσερή, απαλή με μια αίσθηση φρεσκάδας. 
Η υφή της είναι λεπτόρευστη, απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και μια μικρή ποσότητα αρκεί για να απλώσετε στο σώμα σας. Έχει μια έντονη πορτοκαλί χροιά που μπορεί να χρωματίσει τις παλάμες σας μετά την εφαρμογή μέχρι να πλύνετε τα χέρια σας, αλλά ωστόσο δεν αφήνει καθόλου χρώμα πάνω στο σώμα.
Τιμή 11.90€/300ml

Liposvelte Cream Chocomastic
Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας & του τοπικού πάχους με μαστίχα, κακάο και καφεΐνη.
Όπως αναγράφεται στο προϊόν λέει πως μειώνει την κυτταρίτιδα κατά 47% και το τοπικό πάχος έως 3εκ. σε 28 ημέρες. Η αλήθεια είναι πως προς την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος δεν παρατηρήσαμε πολύ έντονα αποτελέσματα, αλλά θεωρούμε πως με συστηματική χρήση και ακολουθώντας παράλληλα έναν υγιεινό τρόπο ζωής (διατροφή, γυμναστική, νερό, ύπνος) θα συμβάλει μακροχρόνια στο αποτέλεσμα. Ωστόσο ενυδατώνει την επιδερμίδα και έχει ένα τέλειο, εθιστικό άρωμα κακάο και μαστίχας (κάτι σαν πραλίνα) που προσωπικά μας αρέσει πολύ. 
Η υφή της λεπτόρευστη και απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα.
Τιμή 26.80€/150ml

Las Ramblas Shampoo
Σαμπουάν με μαστίχα, βιολογικό έλαιο κάνναβης και άλλα βιολογικά αιθέρια έλαια.
Το συγκεκριμένο είναι για σγουρά/βαμμένα και κανονικά/ξηρά μαλλιά. Το δοκίμασε ειδικά η Σοφία γιατί έχει σγουρά και ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά αλλά καμία μας δεν έχει βαμμένα μαλλιά ώστε να έχουμε μια άποψη ως προς τα βαμμένα μαλλιά.
Κάνει ωραίο αφρό στα μαλλιά, τα καθαρίζει πολύ καλά και τα αφήνει αρκετά ενυδατωμένα και απαλά, ωστόσο πάντα χρησιμοποιώ μαλακτική κρέμα ή μάσκα για την περιποίηση των μαλλιών μου. Έχει ένα πολύ ωραίο άρωμα, κάτι σαν μείξη μαστίχας και καρύδας, και κάνει την διαδικασία του λουσίματος πραγματικά απολαυστική.
Τιμή 7.50€/300ml

Shampoo for Colour-Treated Hair
Σαμπουάν για ταλαιπωρημένα/βαμμένα μαλλιά με μαστίχα, αγριομολόχα, βιολογικά εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και χαμομηλιού, άμυλο πατάτας και βιταμίνη Β.
Όπως και το προηγούμενο το δοκίμασε η Σοφία λόγο των ξηρών/ταλαιπωρημένων μαλλιών της αλλά ως προς τα βαμμένα μαλλιά δεν έχουμε άποψη καθώς καμία μας δεν έχει.
Το συγκεκριμένο μου άρεσε περισσότερο από το προηγούμενο και ο μόνος λόγος είναι ότι μου πρόσφερε παράλληλα δροσιά και φρεσκάδα κατά την διάρκεια του λουσίματος, γεγονός που δικαιολογώ στα συστατικά που περιέχει (πράσινο τσάι, χαμομήλι, αγριομολόχα) και στο πιο έντονο άρωμα του. Κάνει πλούσιο αφρό στα μαλλιά αφήνοντας τα ενυδατωμένα και να τρίζουν πραγματικά από καθαριότητα. Μπορώ να πως βοηθάει και με το να ξεμπλέκονται πιο εύκολα αλλά και με την απαλότητα ασχέτως αν χρησιμοποιώ μαλακτική κρέμα ή μάσκα μετά.
Τιμή 8.50€/250ml

Αυτή ήταν λοιπόν η ειλικρινής άποψη μας όπως πάντα άλλωστε με τα προϊόντα Mastic Spa...

Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές τους, γεγονός που δικαιολογείτε στα αγνά και φυσικά συστατικά τους αλλά και στο πιο πολύτιμο συστατικό τους, την μαστίχα.
Την μαστίχα που η παραγωγή της είναι ελάχιστη κάθε χρόνο στη χώρα μας (συγκεκριμένα στο νησί της Χίου ) και πρέπει να καλυφθούν ανάγκες ιατρικές, φαρμακευτικές, καλλυντικές και άλλες ανάγκες τροφίμων και ποτών.

Παρ' αυτά στη σελίδα της Mastic Spa στο Facebook αναρτούν συνεχώς συμφέρουσες προσφορές που πλέον τα προϊόντα γίνονται πολύ πιο προσιτά.
Όλα τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα Hondos Center, Galerie de Beaute, Φαρμακεία και στα ομώνυμα καταστήματα Mastic Spa.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επίσημο site τους www.masticspa.com

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά ή κάποιο άλλο προϊόν Mastic Spa;
Ποια η γνώμη σας;
Θα χαρούμε να διαβάσουμε τα σχόλια σας και ελπίζουμε να σας άρεσε το ποστ...

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Ευχαριστούμε πολύ τον κο Γιώργο Σοδή και τα Mastic Spa για την αποστολή των προϊόντων και την ευκαιρία δοκιμής.

4 σχόλια:

  1. polu wraio post vre koritsia :)
    ola ta proionta einai teleia!!
    egw exw to Liposvelte Cream Chocomastic kai to agappw.... :)
    mallon prepei na emploutisw thn sullogh mou :D
    xxx maria

    fashion-mariac.blogspot.gr (giveaway sto blog mou...rikste mia matia :D)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταζομαι θα μυριζουν υπεροχα!Δεν εχω χρησιμοποιησει καποιο ακομα , αλλα εβαλα στο ματι τη στιγματορυθμιστικη κρεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως μυρίζουν πολύ όμορφα! Έχουν μια ιδιαίτερη μυρωδιά λόγο της μαστίχας...
      Περίμενε να βάλουν καμιά καλή προσφορά ώστε να την δοκιμάσεις :)

      Διαγραφή