Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

27.7.15

Summer Sunset Nails


Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και εμείς που έχουμε ξεμείνει στην πόλη ονειρευόμαστε το υπέροχο μπλε της θάλασσας, υπέροχες αμμουδιές, μαζί με λίγη απόδραση και άπλετη ξεγνοιασιά. Αυτή την περίοδο τα ηλιοβασίλεματα που έχει κάθε νησί μας είναι απλά μοναδικά. Έτσι εμπνεύστηκα το σημερινό Nail Look μεταφέροντας το ηλιοβασίλεμα στα νύχια.

Περί του σχεδίου αν και φαίνεται περίπλοκο δεν θα έλεγα πως είναι. Εφάρμοσα αρχικά λευκό βερνίκι για να έχω ένα καθαρό καμβά και την μέγιστη απόδοση χρωμάτων. Αυτό το στάδιο μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρο αλλά το αποτέλεσμα πίστεψε με θα κάνει την διαφορά.
Έπειτα διάλεξα τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος (κοκκινο-πορτοκαλί, κοραλί, κίτρινο, ανοιχτό κίτρινο), και της εφάρμοσα με την τεχνική του ombre χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι λάτεξ για μακιγιάζ. Έπειτα απλά ταμπόναρα το σφουγγαράκι στην επιφάνεια του νυχιού. 
Για μια έξτρα πινελιά σχεδίασα και έναν φοίνικα χρησιμοποιώντας ένα στυλό για σχέδια σε μαύρο χρώμα. Το στυλό είναι ιδανικό γι΄αυτή την περίπτωση, γιατί είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και θυμίζει απλό μαρκαδοράκι. Ο φοίνικας θα έλεγα πως θυμίζει αστέρι με την διαφορά πως τα φύλλα του πέφτουν προς τα κάτω. Με αυτή την λογική σχεδίασα το περίγραμμα και μετά το γέμισα.

Παρακάτω εκτός από το βίντεο tutorial που ετοίμασα, θα βρεις φωτογραφίες καθώς και τα προϊόντα που επέλεξα εγώ να χρησιμοποιήσω γι' αυτό το σχεδιάκι. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να έχεις ακριβώς τα ίδια, αλλά σαν ιδέα για τα χρώματα που εγώ επέλεξα.



Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα:
OPI / Natural Nail Base Coat
China Glaze / 023 White on White
Erre Due / Exclusive 260 Life Vest
Orly / Pixy Stix
Erre Due / Last Minute 429 Sunny
Jessica / 731 Banana Peel
OPI / RapiDry Top Coat
Jumbo / Nail Art Pen Black








Μην ξεχάσεις να μου πεις πως σου φάνηκε το σχεδιάκι αλλά και ιδέες για επόμενα που θα ήθελες να δεις στο Sisters Beaute.
Μοιράσου μαζί μας και τις δικές σου δημιουργίες χρησιμοποιώντας το hashtag #sistersbeautegr στα social media.


Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

6 σχόλια:

  1. Τελειος συνδυασμος χρωματων! Απλα υπεροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον συνδυασμό τον έχει κάνει η φύση!!
      Μοναδικό!!

      Διαγραφή
  2. Τελειο καλοκαιρινο σχεδιακι!
    Μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!
      Αν δοκιμάσεις να το κάνεις μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας χρησιμοποιώντας το hashtag #sistersbeautegr στα social media την δημιουργία σου!!

      Διαγραφή