Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

24.3.15

Heart Brushes Starter Kit


Τα πινέλα είναι αυτά που κάνουν την διαφορά στο μακιγιάζ, και θεωρώ πως είναι απαραίτητο beauty εργαλείο για να έχουμε ένα άψογο και επιτυχημένο αποτέλεσμα. Γι' αυτό για μένα λαμβάνουν ιδιαίτερη θέση στην καθημερινότητα μου, αλλά και στην διαδικασία για να κάνω το μακιγιάζ μου. Εδώ και αρκετό διάστημα χρησιμοποιώ ανελλιπώς τα Heart Brushes της Μαίρης από το Made in Heart και με την χρήση τους μου αρέσουν όλο και πιο πολύ. Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει και έχω στην κατοχή μου αρκετά πινέλα, αλλά τα συγκεκριμένα μπορώ να πω πως ξεχωρίζουν. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά και να σου πω τις εντυπώσεις μου.


Καταρχήν πρέπει να πω πως ενθουσιάστηκα πολύ που η Μαίρη από το Made in Heart λάνσαρε την δική της σειρά πινέλων Heart Brushes, και σίγουρα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω. Χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία αυτή όταν τα κέρδισα σε έναν διαγωνισμό της. Για ένα πράγμα είμαι βέβαιη, για την εξαιρετική δουλειά και την αγάπη που περιβάλουν την Μαίρη με ότι και να κάνει. Και από την αρχή ήμουν σίγουρη και για την ποιότητα των πινέλων της, που δεν χωρούσε αμφιβολία.

Το Heart Starter Kit είναι ένα σετ με 5 πινέλα ματιών κανονικού μεγέθους.
Αποτελείται από: Medium Eye Shader Brush, Blending Brush, Pencil Brush, Medium Angle Brush, Eye Liner Brush.
Προσωπικά θεωρώ ότι το σετ περιλαμβάνει όλα τα πινέλα που είναι απαραίτητα για ένα πλήρες μακιγιάζ στα μάτια. Οι τρίχες των πινέλων είναι συνθετικές, πολύ απαλές και βελούδινες, και έχουν την αίσθηση σαν ένα χάδι. Επίσης να σημειωθεί το όμορφο αλλά κομψό design τους, με μαύρες ξύλινες λαβές (με ξύλο φιλικό προς το περιβάλλον). Και τα πινέλα είναι cruelty free δηλαδή δεν δοκιμάζονται σε ζωάκια.

Αυτό που με εντυπωσίασε σε όλα τα πινέλα είναι το μέγεθος τους, έχοντας την δυνατότητα να ελέγχεις με ακρίβεια την τοποθέτηση των προϊόντων στα μάτια. Επίσης είναι ιδανικά ακόμα και για πιο μικρά μάτια (σαν τα δικά μου). Συν ότι είναι πολυχρηστικά και εύχρηστα, και σίγουρα βρίσκω στο καθένα αρκετές χρήσεις για να τα αξιοποιήσω χωρίς να περιορίζονται σε μία συγκεκριμένη. Με την χρήση τους τα έχω βολευτεί τόσο πολύ στο μακιγιάζ μου, που σχεδόν πάντα κάποιο θα χρησιμοποιήσω. Καθαρίζονται επίσης εύκολα με κάποιο ειδικό καθαριστικό πινέλων ή κάνοντας απλά σαπουνάδα, και μέχρι στιγμής δεν έχουν μαδήσει ή κάτι τέτοιο. 

Από αριστερά προς δεξιά:
Medium Eye Shader Brush, Blending Brush, Pencil Brush, Medium Angle Brush, Eye Liner Brush

Το Medium Eye Shader Brush είναι το κλασικό πινέλο για τοποθέτηση σκιάς. Έχει επίπεδη επιφάνεια, ενώ το μέγεθος του είναι κατάλληλο για την εφαρμογή της σκιάς σε όλο το βλέφαρο με ακρίβεια. Ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Το Blending Brush είναι το μυστικό για να την ανάμειξη και το σβήσιμο των σκιών ομοιόμορφα στην κόγχη των ματιών. Είναι ιδανικό γιατί αγκαλιάζει ακριβώς την κόγχη, και κάνει το γνωστό σε όλες μας ντεγκραντάρισμα πανεύκολο.

Το Pencil Brush είναι ιδανικό για το σβήσιμο του μολυβιού και να πετύχουμε το αγαπημένο smokey εφέ στα μάτια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευκολία περιμετρικά στα μάτια λόγο του πιο μυτερού σχήματος του ή ακόμα για να σχηματίσεις με μεγάλη ακρίβεια την εξωτερική γωνία των ματιών.

Το Medium Angle Brush είναι ένα λοξό πινέλο κατάλληλο για να σχηματίζουμε τα φρύδια με ακρίβεια, ενώ προσωπικά με βολεύει και για τοποθέτηση σκιάς στο κάτω βλέφαρο στις ρίζες ακριβώς των βλεφαρίδων. Ίσως και το πιο πολυχρηστικό απ' όλα γιατί με αυτό μπορείς να σχηματίσεις ακόμα και την γραμμή του eyeliner (αν προτιμάς τέτοιου είδους πινέλα).

Το Eye Liner Brush είναι ένα πολύ λεπτό μακρύ πινέλο, ιδανικό για τον σχηματισμό της γραμμής του eyeliner. Αν και προσωπικά προτιμάω τα λοξά πινέλα γι' αυτή την χρήση, με το συγκεκριμένο πινέλο άλλαξα γνώμη. Γιατί με αυτό μπορώ να κάνω όσο πιο λεπτή ή φαρδιά γραμμή θέλω, και να δώσω ότι σχήμα επιθυμώ.


Το Heart Starter Kit κοστίζει στα 12€, τιμή που θεωρώ άκρως οικονομική και προσιτή, σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρουν. Θα τα βρείτε στο heartbrushes.com και στο eyewish.gr
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Made In Heart και στην σελίδα στο Facebook.

Τέλος ένα έχω να πω στην Μαίρη, πως περιμένουμε σύντομα να κάνεις και πινέλα για το πρόσωπο...

Εκμυστηρεύσου μας... εσύ χρησιμοποιείς πινέλα στο μακιγιάζ σου και τα θεωρείς απαραίτητα όπως εμείς; ή είσαι από αυτές που δεν το κατέχουν το θέμα; Μην φοβάσαι δεν ακούει κανείς!
Αλήθεια πως σου φαίνονται τα Heart Brushes;
Μην ξεχάσεις να μας πεις αν τα έχεις δοκιμάσει και τις εντυπώσεις σου.


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

5 σχόλια:

  1. Εχω ακούσει κι άλλα θετικά σχόλια,έτοιμη είμαι να τα αγοράσω, και είναι όντως και οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/3/15 01:59

    Φαίνονται πολύ καλά πινέλα και πολύ οικονομικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Exw diavasei kai akousei ta kalutera, apla krima pou exw allergia sta sunthetika pinelia!
    Polu wraio post koritsia!

    http://www.distinguisheddiva.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα..Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή