Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

9.2.15

Fructis HairBus Πυκνά & Δυνατά | Garnier


Αν κάποτε μας έλεγαν πως θα φτιάχναμε μαλλιά και θα μαθαίναμε για νέα ροζ προϊόντα on the road στους δρόμους της Αθήνας δεν θα το πιστεύαμε. Ποτέ όμως μην λες ποτέ και να που η φανταστική Garnier όλα τα κάνει δυνατά (πυκνά και δυνατά ευκαιρίας της νέας σειράς).
Αναφερόμαστε φυσικά στο φούξια hair event της Garnier που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουαρίου. Που; Σε ένα τέλειο φούξια Fructis HaiBus λεωφορείο στους δρόμους της Αθήνας με προορισμό το Σύνταγμα. Φυσικά το Sisters Beaute πήρε το εισιτήριο του, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο και στο σημερινό ποστ σου μεταφέρουμε όλα τα beauty νέα από εκεί.


Πρώτος σταθμός επιβίβασης στο The Mall Athens όπου επιβιβαστήκαμε για ένα απίστευτο ταξίδι ομορφιάς. Συνεπιβάτες μας ο Hair Expert & Colorist της Garnier Νικόλας Βιλλιώτης, και η Μαίρη Συνατσάκη. Οδηγός μας η νέα σειρά Fructis Πυκνά & Δυνατά που μας υπόσχεται να εμπλουτίσει την τρίχα και να την κάνει πλουσιότερη στο εσωτερικό της, βελτιώνοντας την ποιότητα της. Μυστικό το εκχύλισμα ροδιού που περιέχει, μεταμορφώνει τα μαλλιά δίνοντας μια απαλή σαν βελούδο, ανάλαφρη υφή. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, μάσκα, ορό, αφρό και spray διαμόρφωσης.


Και όπως βρισκόμαστε εν κινήσει στους δρόμους της Αθήνας, ο Νικόλας Βιλλιώτης μας δίνει tips για πυκνά και δυνατά μαλλιά, και δημιουργεί πραγματικά on the road διαφορετικά hair looks, χρησιμοποιώντας μόνο τα προϊόντα της σειράς. 
Μας εντυπωσίασε το πόσο εύκολα και γρήγορα ήταν όλα τα looks, και το πόσο λίγο χρόνο χρειαζόταν για το κάθε χτένισμα. Πραγματικά χρειάζονται μόνο 5 λεπτά για να είμαστε σε χρόνο ντε ντε στυλάτες, ενώ μπορείς να δεις όλα τα looks στο www.fructisland.gr 
για να τα κάνεις κι εσύ.
Να σου αναφέρουμε πως ο Νικόλας έβαζε τις τελευταίες πινελιές στο χαμηλό ανέμελο κότσο της Δέσποινας κυριολεκτικά στις στροφές του δρόμου. Πόσο εντυπωσιακό!
Ενώ το προϊόν που μας εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή είναι το spray διαμόρφωσης που έχει μια φανταστική μυρωδιά ρόδι και δίνει φυσικό κράτημα στα μαλλιά.
Δεύτερη στάση μας στο Χαλάνδρι όπου επιβιβάστηκε μαζί μας και η Τάμτα.







Η Σοφία αφοσιωμένη στις συμβουλές και τα hair tips του αγαπημένου Νικόλα!


Και φυσικά μια ομαδική φωτογραφία επιβάλλοταν. Ευχαριστούμε από καρδιάς την Garnier για αυτή την μοναδική εμπειρία που ζήσαμε!


Τελευταίος μας σταθμός στο Σύνταγμα όπου οι φωτογραφίες συνεχίστηκαν. Αλλά έφτασε και το πιο διασκεδαστικό κομμάτι της διαδρομής. Καθώς αφεθήκαμε για λίγα λεπτά και γίναμε πάλι παιδιά, τρώγοντας μαλλί της γριάς παρέα με την Μαίρη και την Τάμτα. Φορώντας το χαμόγελο μας για όλα τα μυστικά που μοιράστηκε μαζί μας ο Νικόλας και για τα μοναδικά on the road hair looks μας.




Το ταξίδι μας τελείωσε με τον πιο όμορφο τρόπο κλείνοντας το μάτι στην ομορφιά για πιο πυκνά και δυνατά μαλλιά. Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις στιγμές από το ταξίδι μας με το φούξια λεωφορείο της Garnier.
Ενώ μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις την Garnier στο Facebook για να ενημερώνεσαι κι εσύ για τέτοιες ενέργειες ομορφιάς.



Εσένα beauty πως σου φαίνεται η νέα σειρά Frucris Πυκνά & Δυνατά της Garnier;
Όπως πάντα περιμένουμε τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου.

Πολλά φιλιά,
Σοφία και Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.

5 σχόλια:

  1. Πρέπει να περάσατε πολύ ωραία!! Εμείς οι Θεσσαλωνικιές ζηλεύουμε λίγο αυτα τα events...Να 'στε καλά κορίτσια, με τόσο ωραίες φωτογραφίες είναι σαν να ήμασταν κι εμείς εκεί :)
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο event! Πραγματικά είναι να ζηλεύεις! Εννοείται θα τσεκάρουμε τη νέα σειρά της Garnier! Πιστεύω περάσατε υπέροχα, όπως μας λενε και οι φωτός σας! Πολλά φιλιά κοπέλες.... (Συνάτσω μόνο αγάπη <3 ) xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορίτσια μου να σας ρωτήσω. Επειδή βλέπω ότι σας έβαλε στα μαλλιά αυτή τη λακ.. Αυτή που δίνει όγκο! Πράγματι δίνει:;;; Και μένει;; Και πως γίνεται να βάζεις μια λακ στη ρίζα? :/ Θέλω να το πάρω αλλά είμαι λίγο δύσπιστη ως προς το αν κάνει πραγματικά δουλειά :) Φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχου τι όμορφα!! Πρέπει να περάσατε υπέροχα!!! :) φιλιά πολλά κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να ήταν πολύ ωραία! Την έχω λατρέψει αυτή τη σειρά! Και τα μαλλιά μου βέβαια! χιχι Την Τρίτη θα ανεβάσω κ σχετικό blogpost αλλά πραγματικά θα κάνω καιρό να αλλάξω προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή