Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

14.9.17

Summer 2017 Collection #EssieLove


Μπορεί το Καλοκαίρι τυπικά να φτάνει στο τέλος του αλλά δεν σου κρύβουμε πως εμείς ακόμα βρισκόμαστε σε summer mood. Ίσως να φταίει λίγο που δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα και τις καθημερινές υποχρεώσεις και ακόμα όλα φαντάζουν ξέγνοιαστα. Επίσης γεγονός πως με την απέραντη γαλάζια ομορφιά και τον καυτό ήλιο που η φύση μας έχει χαρίσει απλόχερα, θα μπορούσαμε να ονομάσουμε το Σεπτέμβριο σαν ένα άλλο μικρό Καλοκαίρι. Βέβαια στο άκρως Καλοκαιρινό mood μας συμβάλει με ξεχωριστό τρόπο η Summer 2017 Collection της Essie που μας συντρόφευσε στις Καλοκαιρινές περιπλανήσεις μας με τον πιο γλυκό τρόπο.


Η Summer 2017 Collection της Essie είναι εμπνευσμένη από την πόλη του Φωτός και μας ταξιδεύει μέχρι το φαντασμαγορικό Παρίσι. Τα γλυκά παστέλ και τα αστραφτερά ζαχαρωτά που κανείς θα συναντήσει στα ξακουστά Παριζιάνικα ζαχαροπλαστεία, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για δημιουργία μιας μοναδικής συλλογής έξι απαλών, λουλουδάτων και απολαυστικά φωτεινών αποχρώσεων.
Μια συλλογή βγαλμένη από γλυκά Παριζιάνικα όνειρα, με αποχρώσεις για κάθε γούστο και διάθεση, από τις πιο απαλές μέχρι τις πιο ζωηρές, που μπορούν να συνδυαστούν μοναδικά μεταξύ τους για το πιο ψαγμένο μανικιούρ.


Οι αποχρώσεις της Summer 2017 Collection από αριστερά προς δεξιά:
Sweet Souffle, Baguette me not, Blue-la-la, S'il vous play, Fondant of you, Eclair my love.


Το Sweet Souffle είναι ένα ιριδίζον λευκό, σικάτο και elegant, ιδανικό για μίνιμαλ μανικιούρ με μια μικρή λαμπερή πινελιά. Αν και λόγο του ανοιχτού χρώματος αδικείται στη φωτογραφία. 
Το Baguette me not είναι ένα γλυκό λιλά μου θυμίζει κάτι σαν macaron.
To Blue-la-la είναι ένα παστέλ γαλάζιο βγαλμένο από Παριζιάνικα όνειρα. 
Το S'il vous play είναι ένα ιδιαίτερο μεταλλικό ροζ της λεβάντας, για μανικιούρ που εντυπωσιάζει ως τα άκρα.
Το Fondant of you είναι ένα ζωηρό πορτοκάλι που θυμίζει κάτι σαν μαρμελάδα βερίκοκο για τις πιο τολμηρές.
Το Eclair my love είναι ένα έντονο φωτεινό κόκκινο του πάθους, που αποτελεί σταθερή αξία για το μανικιούρ μας.

Η ποιότητα των βερνικιών της Essie όπως και κάθε φορά είναι εντυπωσιακή, και φυσικά δεν λείπει και από την νέα Καλοκαιρινή συλλογή. Αν και είναι κάτι που έχουμε ξαναπεί πολλές φορές πρέπει να το αναφέρουμε για όσες τώρα γνωρίζουν την Essie.
Η σύσταση των βερνικιών είναι μοναδική καθώς δύο στρώσεις χρώματος είναι αρκετές, ενώ έχουν υπέροχη εφαρμογή με το ιδανικό πινελάκι για την τοποθέτηση. Στεγνώνουν επίσης αρκετά γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις πολύ ώρα, ενώ η διάρκεια τους κυμαίνεται γύρω στις 4-5 ημέρες. Πάντα όμως μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς απαραίτητα ένα base coat στην αρχή και ένα top coat στο τέλος για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.


Summer 2017 Collection είναι διαθέσιμη επίσης και σε essiegel ενώ θα την βρεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια, σπα και σαλόνια ομορφιάς.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Essie θα βρεις στο www.essie.gr και στη σελίδα της στο Facebook. Μοιράσου τις Essie δημιουργίες σου χρησιμοποιώντας το hashtag #EssieLove
στα social media.

Πως σου φαίνεται η Summer 2017 Collection της Essie;
Μήπως έχεις ξεμείνει κι εσύ σε Καλοκαιρινό mood; Αλήθεια εσύ ποια απόχρωση ξεχώρισες beauty;

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου