Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

29.10.16

Haul from Beauty Festival | Winter 2016


Στις αρχές του μήνα έγινε η καθιερωμένη έκθεση ομορφιάς Beauty Festival στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, που απευθύνεται στους επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς. Φυσικά δεν χάσαμε ευκαιρία και όπως πάντα πιστές στο ραντεβού μας κάναμε την επίσκεψη μας εκεί. Στο σημερινό λοιπόν ποστ θα σου δείξουμε τις πρόσφατες αγορές μας από εκεί, και ελπίζουμε να πάρεις ιδέες για τις επόμενες αγορές σου που ίσως θες να κάνεις.


Σημείο αναφοράς όταν πηγαίνουμε στην έκθεση είναι το περίπτερο της αγαπημένης μας CosmetiCom, που φέρνει τα Beauty Formulas στην Ελλάδα. Οπότε με την ευκαιρία είπαμε να  ξαναπάρουμε ήδη αγαπημένα προϊόντα αλλά και νέα πολύ ενδιαφέροντα για δοκιμή.

Σου έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την αγαπημένης μάσκα μαλλιών Honey Treatment Wax και δεν θα σταθούμε περισσότερο σε αυτή. Έχουμε τελειώσει άπειρες συσκευασίες που πλέον έχουμε χάσει το μέτρημα, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην την ξανά-πάρουμε ώστε να μην λείπει ποτέ από την περιποίηση των μαλλιών μας.

Δεν σου κρύβουμε την χαρά μας για το νέο Banana Miracle Body Butter από Donna Valente καθώς ήδη μας αρέσει πάρα πολύ το πήλινγκ σώματος με ζάχαρη της ίδιας σειράς. Το επιλέξαμε για να τα συνδυάσουμε για μια ολοκληρωμένη και άκρως λαχταριστή φροντίδα σώματος, καθώς το άρωμα τους είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικό.

Συνεχίζουμε με παλιά και ήδη αγαπημένα προϊόντα που κάθε φορά προτιμάμε χωρίς δεύτερη σκέψη για να μην λείπουν ποτέ από το σπίτι μας. Αναφερόμαστε στην αγαπημένη μας κρέμα χεριών Regenerating Hand Cream για την νύχτα καθώς ο καιρός επιφυλάσσει πολύ κρύο και ταλαιπωρημένα χεράκια, και στην Dry & Cracked Skin Cream ιδανική για ταλαιπωρημένα ποδαράκια με σκασμένες φτέρνες. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το Aloe Vera Gel της σειράς Passion for Natural με 100% οργανική αλόη βέρα καθώς οι χρήσεις και τα οφέλη που προσφέρει είναι μοναδικά.

Δύο νέα προϊόντα που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον είναι τα Micellar Cleansing Facial Wipes καθώς τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και καθαρισμού του προσώπου πάντα είναι χρήσιμα για εκείνες τις δύσκολες ημέρες. Ενώ το ξεχωριστό με την μάσκα προσώπου Snail Regenerating Facial Mask είναι πως συνδυάζει δύο βήματα με τον όρο ανάπλασης και την μάσκα με εκχύλισμα σαλιγκαριού.


Επίσης δεν γινόταν να μην προσθέσουμε στην συλλογή μας τα νέα φθινοπωρινά χρώματα της Reveri Professionalκαθώς τα βερνίκια νυχιών της συνδυάζουν άψογη εφαρμογή και ποιότητα στο μανικούρ μας ενώ είναι οικονομικά και πάνω απ'όλα Ελληνικά. Ακόμα μια φορά οι νέες αποχρώσεις άκρως εντυπωσιακές και συγκεκριμένα επιλέξαμε: 337 Nocturnal Nyx/σκούρο γκρι ανθρακί, 336 Magic Iolanta/ιριδίζον γκρι,
335 Gracious Gaia/μεταλλικό γκρι με εφέ καθρέφτη, 291 Amusing Emmelia/σκούρο βαθύ μωβ με ιριδισμούς,
320 Sparkling Calliope μωβ-ασημί glitter. 

Σε αυτό το σημείο είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε πως πλέον μπορείς να βρεις και την αποκλειστική απόχρωση της Σοφίας με το όνομα 333 DreamStar Sophia. Πρόκειται για το προσωπικό της ψευδώνυμο, και ανάμεσα σε όνειρα και αστέρια ταίριαξε μοναδικά το μωβ. 

Επόμενο περίπτερο που πάντα θα επισκεφθούμε είναι αυτό της W7 που αυτήν φορά εστιάσαμε κυρίως σε προϊόντα για φωτοσκιάσεις και λάμψεις και αναφερόμαστε στο Contour Stick και το Hollywood Bronze & Glow που μας έκαναν εντύπωση. Ένα ακόμα πασίγνωστο προϊόν που θέλαμε εδώ και καιρό να δοκιμάσουμε είναι η Banana Dreams Loose Powder. Δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο μας Prime Magic Anti-Redness Primer ιδανικό για τις κοκκινίλες, και το The Matte Fixer Face Spray για σετάρισμα και σταθεροποίηση του μακιγιάζ ενώ βοηθάει να διαρκεί περισσότερο με ματ αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε με το πιο υπέροχο προϊόν για εντυπωσιακή λάμψη και αναφερόμαστε στο αγαπημένο μας Mary-Lou Manizer της The Balm από Make me up Cosmetics που καθώς είχαμε μια μικρή ατυχία και μας έσπασε το προηγούμενο είπαμε να το αντικαταστήσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα γι' αυτό στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ.

Στο κομμάτι της περιποίηση των μαλλιών έχουμε ακούσει/διαβάσει τόσα πολλά για το μετάξι οπότε είπαμε να δοκιμάσουμε το Keratin Silk Infusion από CHI που ουσιαστικά είναι ένα σύμπλεγμα φυσικής κερατίνης και μεταξιού για ταλαιπωρημένα/κατεστραμμένα και ξηρά μαλλιά. Ενώ το Silk Therapy της Biosilk  πρόκειται για φυσικό οργανικό μετάξι εμπλουτισμένο με βότανα κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. 


Φθάνοντας στο τέλος, από Primo Bagno πήραμε κάποια προιοντα που στοχεύουν στην περιποίηση των άκρων και συγκεκριμένα από την σειρά Hand & Foot Spa με κύριο συστατικό την οργανική αλόη. Προϊόντα που αν και δεν σου έχουμε ξαναμιλήσει (καθώς σύντομα σου ετοιμάζουμε αναλυτική ανάρτηση), τα χρησιμοποιούμε εδώ και αρκετό καιρό και μας έχουν εντυπωσιάσει. Όπως καταλαβαίνεις κάποια έφθασαν στο τέλος τους καθώς δεν τα αποχωριζόμαστε, οπότε χωρίς δεύτερη σκέψη τα προτιμήσαμε ξανά. Συγκεκριμένα επιλέξαμε την κρέμα χεριών και νυχιών, την κρέμα για τα πόδια, την κρέμα για σκασμένες φτέρνες, και την απολεπιστική κρέμα χεριών και ποδιών.

Αυτές ήταν οι πρόσφατες αγορές μας από την έκθεση ομορφιάς Beauty Festival.
Μήπως έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; Μήπως σου κίνησε το ενδιαφέρον κάποιο προϊόν που θα ήθελες να δεις σε μελλοντικό review στο Sisters Beaute;
Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου...

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

1 σχόλιο: